انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین لپتاپ هایی که با اوبونتو سازگاری دارند  (دفعات بازدید: 2815 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بابک طور

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 800
سلام
دوستان عزیز این تاپیک درباره چند موضوع اصلی هست:
  • مشکلات بعد از نصب اوبوتو: اگه اوبونتو رو نصب کردید و براتون مشکلی پیش اومده لطفا راه حل اون مشکل رو با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.
  • سخت افزاری که استفاده می کنید: از چه لپتاپی با چه سخت افزاری استفاده می کنید و به نظر شما آیا سیستمی که دارید مناسب نصب لینوکس هست؟ و یا اینکه خودتون چه سیستمی رو پیشنهاد میدین؟

مشکلات بنظر من خود کاربر ها اغلب بوجود میارن به واسطه ی بی تجربگی من خودم تا ۵-۶ بار نصب نکردم یاد نگرفتم کانفیگ های اولیه رو و هرجا خراب کاری میکردم دوباره از اول نصب میکردم اوبوتنو رو
مشکل خاصی پیش نمیاد بعد از نصبش
من از Acer E5 با Core i7 و 8Gb Ram استفاده میکنم
راضی ام والا همین سخت افزار رو ویندوز نمیکشید و همش فن لپ تاپم روشن بود
اما لینوکس نه خیلی آرومه همه چیز
همین core i7 که نوشتی 720qm هم داره 6700u هم داره. کدومش...؟ با چه کارت گرافیکی؟ رو چه لپتاپی؟

من خودم یه dell 1558 دارم. همین پردازنده با چیپ گرافیکی amd 5470. به شدت مشکل دارم. مخصوصاً به خاطر طراحی بد لپتاپ از نظر دفع گرما. حتی توی ویندوز هم بالای یک ساعت داغ میکنه. نه رو پردازنده تسلط کافی داری و نه از کارت گرافیک پشتیبانی خوبی می‌شه.
ولی دوستم همین مدل رو با کارت گرافیک مدل دیگه‌ای داره و روی لپتاپش تست کردم مشکل خاصی نداشت.
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1395، 12:13 ب‌ظ توسط بابک طور »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
متأسّفانه amd هم در زمینهٔ پردازنده و هم در زمینهٔ کارت گرافیکی، گرمای خیلی بالایی تولید می‌کنه و مختص به گنو/لینوکس هم نیست. اگه سخت‌افزار سازگارتری می‌خواید، سعی کنید در هردوی این حوزه‌ها به اینتل پناه ببرید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین barahouei

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام
  • مشکلات بعد از نصب اوبوتو: اگه اوبونتو رو نصب کردید و براتون مشکلی پیش اومده لطفا راه حل اون مشکل رو با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.
  • سخت افزاری که استفاده می کنید: از چه لپتاپی با چه سخت افزاری استفاده می کنید و به نظر شما آیا سیستمی که دارید مناسب نصب لینوکس هست؟ و یا اینکه خودتون چه سیستمی رو پیشنهاد میدین؟

سلام.
1- مشکلی نبوده.
2- من یه لپ تاپ MSI مدل CX61 دارم با 4 گیگ رم و دو گیگ گرافیک و CPU CORE i5-3210M که لینوکس خیلی راحت روش جواب میده. به نظرم MSI یا lenovo بگیری خیلی خوبه.

آفلاین آکام

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام
هیچ لپتاپی با لینوکس مشکل نداره مگر اینکه خیلی به روز باشه و هنوز درایور یکی از دیوایس هاش موجود نباشه که اون هم در عرض چند ماه انتشار داده میشه. من لنووو آیدیاپد z500 دارم و لینوکس روش دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.

ممنون از اینکه نظرت رو گفتی. راستش من آخر تازه کار ها هستم پس احتمالا شاید حق با تو باشه.

با اوبونتو 16.04 مشکل اساسی داشتم و بعد از اینکه نصب میکردم احتمالا بعد از چند بار ریست کردن مشکلاتی پیش می اومد اما جالبه بعد از نصب اوبونتو 16.10 که همین دیشب نصب کردم تا الان که دارم باهاش کار میکنم تقریبا هیچ کدوم از مشکل های قبل رو نشون نداده.
من از IdeaPad z50-70 استفاده میکنم که جدید هم نیست.

آفلاین KARA_KRAL

• Full Member
  • *
  • ارسال: 178
  • GNU / Linux for humanity
سلام
1- هر وقت اوبوتوم می یاد بالا      این پیغام رو بی بینم که خیلی رو مخه گاها دو یا سه تا هم هستن زیاد مهم نبود وقت نذاشتم بگردم  یه تغییراتی تو system setting تو اوبونتو دادم که باز حل نشد اگه راهی پیدا کردم این پست و آپدیت می کنم  ( اگه کسی راهنمایی که ممنون می شم )
چشمک زدن pointer mouse که با نصب VAAPI driver for Intel G45 & HD Graphics family v با synaptic حل می شد ولی تو اوبونتو 16.04 این مشکل و ندارم

2- Asus p53sj استفاده می کنم سازگاری با لینوکس اش حرف نداره و قبلا هم که ویندوزم داشتم با ویندوز هم عالی بود
چیزی که هستی را رها کن شاید چیزی که می خواهی بشوی   لائو تسو

آفلاین Hadi.kr

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
منم  lenovo z510 دارم  که  تا  الان تنها مشکلم
رزولیشن  مانیتور دومم ( یه  مانیتور اضافه ) بوده  که  اونم  با  xrandr و یه  سری  ترفند ها  حلش کردم !

فقط ببخشید  اینجا  سوال  می پرسم  من رزولیشن جدید رو اضافه  می کنم  بعد هر بار ریست فایل پاک می شه  روش هایی مختلفی هم  برایی ذخیره  کردن  رزولیشن  استفاده  کردم  ولی  نمی شه  !

و هر بار که  سیستم رو روشن  می کنم  باید  ۵ تا  خط کد  رو از اول بزنم :D

انجمن  رو هم  گشتم بعضی راه  ها رو  تست کردم !

یه  کمکی هم  میشه  بکنید

گروه  تلگرام هم ربات ریپورتم  کرده  نمی تونم  وارد شم :D

می تونی بری تو شورت کت های صفحه کلید یه شورت کت تعریف کنی مثلا کنترل مثبت رو بزنی کد رو اجرا کنه
یا هر وقت سیستم بوت می شه یه کد اجرا بشه این باید بشه من نمی دونم چه طوری
ولی تو شورت کت رو قبلا امتحان کردم شد. ولی بلد نیستم یاد بدم الان هم یادم نیست چه طوری بود.