انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین لپتاپ هایی که با اوبونتو سازگاری دارند  (دفعات بازدید: 2814 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آکام

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
سلام
دوستان عزیز این تاپیک درباره چند موضوع اصلی هست:
  • مشکلات بعد از نصب اوبوتو: اگه اوبونتو رو نصب کردید و براتون مشکلی پیش اومده لطفا راه حل اون مشکل رو با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.
  • سخت افزاری که استفاده می کنید: از چه لپتاپی با چه سخت افزاری استفاده می کنید و به نظر شما آیا سیستمی که دارید مناسب نصب لینوکس هست؟ و یا اینکه خودتون چه سیستمی رو پیشنهاد میدین؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱. هیچ مشکلی پیش نیومده.
۲. ثینک‌پد T430، بله. ثینک‌پد سری T یا X.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آکام

• Newbie
  • *
۱. هیچ مشکلی پیش نیومده.
۲. ثینک‌پد T430، بله. ثینک‌پد سری T یا X.

همینطوره. منم زیاد تو اینترنت گشتم درباره ش.
راستش اینطور که دیدم اکثر از سری ThinkPad استفاده میکنن.
من یه Lenovo IdeaPad Z50-70 دارم و وقتی اوبونتو رو نصب میکنم با مشکلات زیادی رو به رو میشم برا همین میخوام یه ThinkPad بگیرم.
ممنون از اینکه نظرت رو با ما به اشتراک گذاشتی :)

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
منم Thinkpad X230 دارم. به جز راه‌انداز وایرلس اون که غیرآزاد هست (نیاز به iwlwifi داره) کوچکترین مشکلی نداره. سری ‌X گرافیک جدا نداره و از گرافیک اینتل استفاده می‌کنه. البته نو که بخوای بخری خیلی گرون هست، ولی دست دوم سالم و تمیز با قیمت مناسب گیرت می‌یاد.

آفلاین koosha

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 734
GNU/Linux
Debian8
I3 WM

آفلاین آکام

• Newbie
  • *

آفلاین einabadi67

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
من دل 5110 دارم که سیستم عامل دیفالتش ابونتو بود ولی وقتی تحویل گرفتم روش ویندوز نصب کرده بودن. بعد از 3 یال با ابونتو آشنا شدم و از خرداد امسال شروع کردم ولی بدلیل نگرش نادرست و تنبلی چیز زیادی یاد نگرفتم و از امروز بطور جدی شروع کردم به یادگیری. کلا ‍‍لپتاپای دل محشرن بخصوص یری اینس\ایرون با لینوکس خیلی سازگاره

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
سلام
  • مشکلات بعد از نصب اوبوتو: اگه اوبونتو رو نصب کردید و براتون مشکلی پیش اومده لطفا راه حل اون مشکل رو با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.
  • سخت افزاری که استفاده می کنید: از چه لپتاپی با چه سخت افزاری استفاده می کنید و به نظر شما آیا سیستمی که دارید مناسب نصب لینوکس هست؟ و یا اینکه خودتون چه سیستمی رو پیشنهاد میدین؟
هیچ لپتاپی با لینوکس مشکل نداره مگر اینکه خیلی به روز باشه و هنوز درایور یکی از دیوایس هاش موجود نباشه که اون هم در عرض چند ماه انتشار داده میشه. من لنووو آیدیاپد z500 دارم و لینوکس روش دارم و هیچ مشکلی هم ندارم.

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما
در بعضی مواقع یکباره صفحه سفید میشه که یا بعد از مدت کوتاهی درست میشه خودش یا باید سیستم رو sleep کنم و برگردونمش تا درست بشه!

Lenovo essential G580

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,140481.msg1111806.html#msg1111806

آفلاین addaxy

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
در بعضی مواقع یکباره صفحه سفید میشه که یا بعد از مدت کوتاهی درست میشه خودش یا باید سیستم رو sleep کنم و برگردونمش تا درست بشه!

Lenovo essential G580

این مدل کلا مشکل داره. توی ویندوز هم مشکلات مخصوص خودش رو داره که با اسلیپ کردن درست میشه. ( مثل فعال نشدن وای فای)

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
منم  lenovo z510 دارم  که  تا  الان تنها مشکلم
رزولیشن  مانیتور دومم ( یه  مانیتور اضافه ) بوده  که  اونم  با  xrandr و یه  سری  ترفند ها  حلش کردم !

فقط ببخشید  اینجا  سوال  می پرسم  من رزولیشن جدید رو اضافه  می کنم  بعد هر بار ریست فایل پاک می شه  روش هایی مختلفی هم  برایی ذخیره  کردن  رزولیشن  استفاده  کردم  ولی  نمی شه  !

و هر بار که  سیستم رو روشن  می کنم  باید  ۵ تا  خط کد  رو از اول بزنم :D

انجمن  رو هم  گشتم بعضی راه  ها رو  تست کردم !

یه  کمکی هم  میشه  بکنید

گروه  تلگرام هم ربات ریپورتم  کرده  نمی تونم  وارد شم :D
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین msajadi832

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 331
  • http://appza.ir
    • اپزا: ابزار هوشمند کسب و کار شما

Lenovo essential G580

این مدل کلا مشکل داره. توی ویندوز هم مشکلات مخصوص خودش رو داره که با اسلیپ کردن درست میشه. ( مثل فعال نشدن وای فای)
والا من هیچ مشکل دیگه ای ندارم غیر از همین مشکل
آیا قابل حل هست؟ مشکل تنظیمات گرافیک یا خود گرافیک هست؟ یا مشکل مانیتور هست؟

آفلاین hamlo7707

• Newbie
  • *
  • ارسال: 16
سلام

مشکلات بنظر من خود کاربر ها اغلب بوجود میارن به واسطه ی بی تجربگی من خودم تا ۵-۶ بار نصب نکردم یاد نگرفتم کانفیگ های اولیه رو و هرجا خراب کاری میکردم دوباره از اول نصب میکردم اوبوتنو رو
مشکل خاصی پیش نمیاد بعد از نصبش
من از Acer E5 با Core i7 و 8Gb Ram استفاده میکنم
راضی ام والا همین سخت افزار رو ویندوز نمیکشید و همش فن لپ تاپم روشن بود
اما لینوکس نه خیلی آرومه همه چیز

آفلاین رسول صفری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
    • رسول صفری |‌Rasool Safari
مشکل چی هست اصلا ؟؟؟!!!  ::) :D
Asus N43Sl دارم کاملا راضیم . اوایل مشکل با گرافیک دوم داشتم و باتری سریع خالی میشد ولی با افزایش تجربه مشکل خاصی ندارم‌!
Arch + KDE Plasma 5.9 :)

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
سلام

مشکلات بنظر من خود کاربر ها اغلب بوجود میارن به واسطه ی بی تجربگی من خودم تا ۵-۶ بار نصب نکردم یاد نگرفتم کانفیگ های اولیه رو و هرجا خراب کاری میکردم دوباره از اول نصب میکردم اوبوتنو رو
مشکل خاصی پیش نمیاد بعد از نصبش
من از Acer E5 با Core i7 و 8Gb Ram استفاده میکنم
راضی ام والا همین سخت افزار رو ویندوز نمیکشید و همش فن لپ تاپم روشن بود
اما لینوکس نه خیلی آرومه همه چیز

شاید اغلب این طور باشه ولی خیلی وقت ها تقصیر کاربرها نیست و اوبونتو واقعا با سخت افزار مشکل داره.. اگرچه قابل حل شاید باشه..
Void Linux + XFCE