دوستان این تاپیک مال شهریور ۹۵ هست !
احتمالا کسی که این سوال رو در شهریور ۹۵ پرسیده به جوابش رسیده که تاپیک رو ادامه نداده
تازه تاپیکشون هم سوالی نبوده! پیشنهاد تست توزیع چاکرا بوده. در نهایت جواب این تاپیک اینه که تست کردیم و اینطور بوده . بعد از ۸ ماه تجربه کارکرد شخصی روی kde اونم روی توزیع به غیر از چاکرا واقعا جواب این تاپیک نیست .
اگر دوستان برای موضوع جدید ، تاپیک جدید باز کنند ، باعث میشه اینقدر هر موضوع تاپیکی که باز میشه به بیراهه نره!
مثلا تاپیک باز کنید تجربه شخصی من از kde ! بعد داخلش هر چی دلتون میخواد بنویسید. اینجوری نفرات بعدی که با توجه به موضوع تاپیک وارد تاپیک میشوند ، دچار سر درگمی نمیشوند.
خودتون کلاهتون رو بکنید قاضی!
تاپیک پیشنهاد توزیع چاکراست . بعد یک سال یه نفر تاپیک رو میاره بالا و میگه روی سوزه نصب کردم و kde خوب بود ! یکی دیگه ادامه میده روی آرچ نصب کردم و بد بود ! حالا منم بیام جواب حسین رو بدم که من روی آرچ نصب کردم و عالی هست و ناپایدار نیست . یکی دیگه بیاد جواب بده من خیلی قبل تر از شماها kde نصب کردم و حالا یه چیز دیگه نصب کردم و یکی دیگه درباره openbox جواب میده و یکی دیگه درباره آی ۳ و کانفیگ اونا که فرسنگ ها با موضوع تاپیک فاصله داره جواب میده و ... ! خب این واقعا باعث بی نظمی میشه دوستان . خواهش میکنم تاپیک قدیمی رو بالا نیارید و لطفا جواب غیر مرتبط ندید . متاسفانه بعضی از تاپیک های انجمن پر هست از جواب نا مربوط به موضوع تاپیک.
لطفا رعایت بفرمایید که بشه بهتر موضوعات یک تاپیک رو دنبال کرد. من شخصا وقتی وارد تاپیک شدم، فکر کردم این همه بحث درباره چاکراست! ولی خوب درباره همه چی بود به غیر از چاکرا.
سپاس دوستان عزیز🙏