0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
بله. اوبونتو ۱۲.۱۰ و خب اگه گرافیکت اپتیموسه، باید بامبلبی رو هم بریزی
نقلقول از: دانیال بهزادی در 03 آذر 1391، 01:02 قظبله. اوبونتو ۱۲.۱۰ و خب اگه گرافیکت اپتیموسه، باید بامبلبی رو هم بریزیسلام.- چطوری بفهمم که گرافیک اپتیموس- بامبل چیه؟
spci |grep -i VGA
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2n Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GF106 [GeForce GT 555M SDDR3] (rev a1)
یعنی همه شما دوستان بدون توجه به این مشکل لینوکس ازش استفاده میکنید و لذت می برید؟ یا اینکه چنین مشکلی ندارید ؟ یا تا حالا عمر باتری لپ تاپتونو تو دو سیستم عامل ویندوز 7 و اوبونتو با هم مقایسه نکردین؟اگه شما هم چنین مشکلی دارین بگین که بدونم حداقل تنها نیستم یا اگرم ندارید بگین من شاید گشتم و تونستم راه حلی واسش پیدا کنم!!
نقلقول از: tHr در 15 تیر 1391، 03:40 قظیعنی همه شما دوستان بدون توجه به این مشکل لینوکس ازش استفاده میکنید و لذت می برید؟ یا اینکه چنین مشکلی ندارید ؟ یا تا حالا عمر باتری لپ تاپتونو تو دو سیستم عامل ویندوز 7 و اوبونتو با هم مقایسه نکردین؟اگه شما هم چنین مشکلی دارین بگین که بدونم حداقل تنها نیستم یا اگرم ندارید بگین من شاید گشتم و تونستم راه حلی واسش پیدا کنم!!سلام این مشکل من هم دارم . خیلی بد هست در ویندوز 10 چیزی حدود چهار ساعت باطری نگه میداره و در ubuntu 1604 فقط 1 ساعت نیم