سلام به همه ی دوستان و استادان گرامی.
یه مشکل عجیب پیدا کردم این سه فایلی که معرفی کردم در سیستم کالی لینوکس در پوشه ی var->logحجم بسیار بالایی گرفتن :
هر سه فایل syslog و user.log و messages حجمشون شده 27.0 GB الان کله هاردیسک من به خاطر این موضوع ۱۰۰ درصد پر شده. راهکار چیه؟ باید چیکار کنم؟
میخواستم پاک کنم گفتم بپرسم یه موقع این لاگ ها اهمیت نداشته باشه. چون تو سیستمم خیلی چیزها نصب کردم نباید خراب بشه حوصله دوباره نصب کردنش رو ندارم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
(من چون هنوز با انجمن آشنا نیستم و تاپیک ها رو خوب و کامل هنوز فرصت مطالعه نداشتم نمیدونستم آیا جایه درستی تاپیک زدم یا نه در هر صورت عذر خواهی میکنم.)
ویرایش اول :
دوستان اوضاع داره خراب تر میشه احساس میکنم. الان همه اکانت شبکه های اجتماعیم مثل نرم افزار تلگرام بسته شده یعنی لاگ هاش و پاک کرده اجازه ی ذخیره سازی لاگ هم نمیده که دوباره واردش بشم چون حجم ندارم در نتیجه حذفش می کنه.
ویرایش نهایی : راه حل :
این سه فایل رو میتونید با خیال راحت پاک کنید و در ضمن درون یک cronقرار بدید که بعد از گذشت چندوقت مثلا یک ماه این فایل ها رو پاک کند چون اگر فضا کامل پر بشه دیگه ممکنه روند بعضی از کارها به درستی انجام نشه مثلا اجازه لاگین به کاربر نده و هیچ لاگ و هیچ فایل ویرایش و درج نشن.