انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: حجیم شدن عجیب فایل های syslog,user.log,messages [حل شد]  (دفعات بازدید: 3392 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
سلام به همه ی دوستان و استادان گرامی.

یه مشکل عجیب پیدا کردم این سه فایلی که معرفی کردم در سیستم کالی لینوکس در پوشه ی var->logحجم بسیار بالایی گرفتن :

هر سه فایل syslog و user.log و messages حجمشون شده 27.0 GB الان کله هاردیسک من به خاطر این موضوع ۱۰۰ درصد پر شده. راهکار چیه؟ باید چیکار کنم؟

میخواستم پاک کنم گفتم بپرسم یه موقع این لاگ ها اهمیت نداشته باشه. چون تو سیستمم خیلی چیزها نصب کردم نباید خراب بشه حوصله دوباره نصب کردنش رو ندارم.

ممنون میشم راهنماییم کنید.

(من چون هنوز با انجمن آشنا نیستم و تاپیک ها رو خوب و کامل هنوز فرصت مطالعه نداشتم نمیدونستم آیا جایه درستی تاپیک زدم یا نه در هر صورت عذر خواهی میکنم.)

ویرایش اول :

دوستان اوضاع داره خراب تر میشه احساس میکنم. الان همه اکانت شبکه های اجتماعیم مثل نرم افزار تلگرام بسته شده یعنی لاگ هاش و پاک کرده اجازه ی ذخیره سازی لاگ هم نمیده که دوباره واردش بشم چون حجم ندارم در نتیجه حذفش می کنه.

ویرایش نهایی : راه حل :
این سه فایل رو میتونید با خیال راحت پاک کنید و در ضمن درون یک cronقرار بدید که بعد از گذشت چندوقت مثلا یک ماه این فایل ها رو پاک کند چون اگر فضا کامل پر بشه دیگه ممکنه روند بعضی از کارها به درستی انجام نشه مثلا اجازه لاگین به کاربر نده و هیچ لاگ و هیچ فایل ویرایش و درج نشن.
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1396، 09:58 ب‌ظ توسط hamid123 »

آفلاین mosi2772

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
پاسخ : حجیم شدن عجیب فایل های syslog,user.log,messages
« پاسخ #1 : 21 امرداد 1396، 08:28 ب‌ظ »
دوست عزیز اینجا انجمنه اوبونتو هست و به شما هم توصیه میکنم از ی توضیح عمومی تر استفاده کنید
کسی با نصب کالی هکر نشده
اگه همچنان قصد دارید از کالی استفاده کنید باید تو انجمن های کالی(انگلیسی) سوال مطرح کنید
از تکرار یک سوال خود داری کنید

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 21 امرداد 1396، 08:57 ب‌ظ »
دوست عزیز اینجا انجمنه اوبونتو هست و به شما هم توصیه میکنم از ی توضیح عمومی تر استفاده کنید
کسی با نصب کالی هکر نشده
اگه همچنان قصد دارید از کالی استفاده کنید باید تو انجمن های کالی(انگلیسی) سوال مطرح کنید
از تکرار یک سوال خود داری کنید

دوست گرامی سوء تفاهم شده اولا که مگه شما تو سوال و مشکل بنده حرفی از ادعای هکر بودن یا هک و امنیت یا اینکه گفته باشم میخوام هکر بشم یا هک کنم یا چمیدونم از این دست حرفا دیدی؟ یا اصلا مگه سوال من در این مورد بوده؟ که شما اینچنین جبه گرفتید؟ ثانیا من این سیستم رو انتخاب کردم چون خیلی وقته باهاشم و خیلی چیزها توش دارم یجورایی باهاش خیلی راحتم. روونه دوست داشتنیه همین. نه اینکه بخوام هکر بشم و تو این نفوذ کنم و تو اون نفوذ کنم و از اینجور جینگولک بازیا. من فقط با این سیستم راحتم خیلی هم راحتم.

بعدشم شما فرض کنید این سوال رو من در مورد ابونتو پرسیدم حالا راه حلش چیه؟میتونم این سه فایل رو حذف کنم یا خیر؟ (چون این دوتا baseشون یکی هست دبیانه. و شبیه به هم هستن)

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 21 امرداد 1396، 09:51 ب‌ظ »
دوستان وضعیت سیستم خیلی داغون شده بهش احتیاج دارم. کسی نمیدونه راه حل چیه؟

آفلاین Sadegh Alirezaie

• Full Member
  • *
  • ارسال: 182
  • Pythonista
    • Sadegh
« پاسخ #4 : 21 امرداد 1396، 11:05 ب‌ظ »
ببینید این لینک کمکتون میکنه؟
Poor Are Those Who Have Eyes But Can Not See

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 امرداد 1396، 12:10 ق‌ظ »
ببینید این لینک کمکتون میکنه؟

مرسی دوست من. اره این و سرچش کرده بودم. اما خب اونی که میخواستم و نداشت. ولی خب کلا پاکشون کردم الان هم ریستارت کردم و هیچ مشکلی هم نداشت خود سیستم دوباره موارد مورد نیازش رو ساخت.

تشکر میکنم ازتون

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #6 : 22 امرداد 1396، 05:32 ق‌ظ »
سلام
 می دونم مشکلت حل شده ولی اون فایلها فقط لوگ سیستم هست و اگه پاک کنی هیچ مشکلی پیش نمی یاد و هر از چندگاهی نگاهش بکن چون اگر پارتیشن روت تا آخر پر بشه ممگنه حتی نتونی لوگین کنی (من خودم همچین تجربه ای رو داشتم) و مطلب دبگه اینه که systemd رو آپدیت کنی چون من چندوقتی هست (حدود یک سال) که دیگه این مشکل رو ندارم (البته من آرچ دارم) لگر آپدیت کردی و بازم هاردت رو پر کرد با cron هر ماه فایلهارو پاک کن.
 و آخر اینکه حواست به حجم این پوشه هم باشه:
/var/log/journal/
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 22 امرداد 1396، 09:49 ق‌ظ »
سلام
 می دونم مشکلت حل شده ولی اون فایلها فقط لوگ سیستم هست و اگه پاک کنی هیچ مشکلی پیش نمی یاد و هر از چندگاهی نگاهش بکن چون اگر پارتیشن روت تا آخر پر بشه ممگنه حتی نتونی لوگین کنی (من خودم همچین تجربه ای رو داشتم) و مطلب دبگه اینه که systemd رو آپدیت کنی چون من چندوقتی هست (حدود یک سال) که دیگه این مشکل رو ندارم (البته من آرچ دارم) لگر آپدیت کردی و بازم هاردت رو پر کرد با cron هر ماه فایلهارو پاک کن.
 و آخر اینکه حواست به حجم این پوشه هم باشه:
/var/log/journal/

سلام. مرسی از راهنماییت پس اگر حجم زیاد بشه ممکنه اجازه لاگین هم نده حدس میزدم آخه تمام اکانت هام  و پرید بیرون هم از تلگرام اینستا حتی دیگه بعضی از نرم افزارهام هم باز نمیشد چون هیچی حجم نداشتم و اصلا جا برای اضافه کردن یدونه پوشه هم نبود(روهم دیگه این سه فایل نزدیک ۸۰ گیگ و پر کرده بودند). ممنونم خیالم راحت شد دیروز وقتی پاک کردم دیدم که تاثیری نداشتا اما ته دلم یکم شور میزد نکنه جاهای دیگه رو ریخته باشه بهم. اما الان خیالم راحت شد. پس میذارشم تو کرون هر ماه همش و پاک کنه.

بازم مرسی. (نمیدنم این انجمن قسمت تشکر داره من نمیبینم یا اینکه نمیشه تشکر کرد.)
« آخرین ویرایش: 22 امرداد 1396، 09:52 ق‌ظ توسط hamid123 »

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
« پاسخ #8 : 22 امرداد 1396، 06:16 ب‌ظ »
آره بعید نیست اون مشکلها مربوط به کمبود فضا باشه. من وقتی که هنوز چند مگ از روت باقی می موند می تونستم لوگین کنم ولی مثلا پرینت که می کردم فقط یک صفحه کاملا سیاه پرینت می شد.

نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین hamid123

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 22 امرداد 1396، 09:57 ب‌ظ »
آره بعید نیست اون مشکلها مربوط به کمبود فضا باشه. من وقتی که هنوز چند مگ از روت باقی می موند می تونستم لوگین کنم ولی مثلا پرینت که می کردم فقط یک صفحه کاملا سیاه پرینت می شد.

مرسی آقاوحید. تو پست اول راهش و گذاشتم هر کی اومد واسه حله مشکلش راحت پیدا کنه./