انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یرای ساخت این برنامه از چه زبانی استفاده کنم  (دفعات بازدید: 2015 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
سلام
اول از همه بگم که قصد ندارم اینجت دعوا راه بیفته. از اونجا که هر زبانی قابلیتهای خاص خودش رو داره برای این موردی که در ادامه توضیح میدم کدوم زبان رو پیشنهاد میدین.
حالا برنامه‌ای که قصد دارم بنویسم اینه که می‌خوام برنامه‌ای شبیه به آزمون‌ساز حکیم بنویسم و البته بصورت آزاد منتشرش کنم. حالا من قصد دارم واسه این کار برنامه‌ای بنویسم که فایل تک بسازه و سپس اون رو با تک لایو به pdf تبدیل کنه. و در ضمن بانک سوال هم داشته باشه. حالا من نیاز دارم که با با بانک سوالات ارتباط برقرار کنم. برای پایگاه داده از mysql استفاده کنم یا sqlite. کدوم مناسب نیاز من هست؟ و همچنین برای خود برنامه از پایتون یا سی پلاس به همراه فریمورک کیوت استفاده کنم.
لطفا واسه این مورد خاص نه به صورت کلی بگین کدوم زبان نیاز من رو برآورده می‌کنه؟
سپاس

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
sqlite و python
کار کمتر، بازده بهتر

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
ممنون آقای جعفری
خودم هم بیشتر نظرم روی چیزی که شما میگید است و البته خواستم نظر اساتید اینجا رو بدونم.
البته من خودم ارادت خاصی به سی پلاس دارم ولی از اونجا که خود برنامه قرار نیست محاسبات خاصی داشته باشه به نظرم بهتر اومد که از پیچیدگی‌های سی پلاس دوری کنم.

آفلاین مهران تعریف

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • دبیان + xfce
منم نظرم sqlite و python هست. دردسر ات کمتر میشه و سرعت توسعه ات میره بالا.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
همون Python و SQLite احتمالا برای شما بهترین گزینه باشه.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
از نظراتتان بسیار سپاسگزارم
باهمون پایتون و sqlite کد میزنم
اگه مشکل خاصی پیش نیاد شروع می‌کنم و همینجا معرفیش میکنم.
فعلا دارم روی بسته‌ای واسه تک کار میکنم که بتونه با دردسر کمتر مثلا محور بکشه که واسه این کار از بسته‌ی tikzpicture استفاده میکنم و چیزهایی که توی آزمون گرفتن لازم میشه و همچنین بسته‌ای بر پایه بسته exam.
\begin{center}
\begin{axisx}{start=-3,end=3,unit=2.5,subpart=3}
\arc{start=-2.6666,end=-.3333}
\textnode{xpos=-1.5}{\fillin[$+\dfrac{7}{3}$][0cm]}
\arc{start=.6666,end=-1}
\textnode{xpos=-0.1666}{\fillin[$-\dfrac{5}{3}$][0cm]}
\arc{start=2.6666,end=1.3333}
\textnode{xpos=2}{\fillin[$-\dfrac{4}{3}$][0cm]}
\arc{start=3,end=3}
\textnode{xpos=3}{\fillin[$0$][0cm]}
\end{axisx}
\end{center}
خطوط بالایی موجب ایجاد محور می‌شود که در پیوست می‌توتنید ببینید
این که تکمیل شد میرم سراغ پایتون و sqlite.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
البته من خودم ارادت خاصی به سی پلاس دارم ولی از اونجا که خود برنامه قرار نیست محاسبات خاصی داشته باشه به نظرم بهتر اومد که از پیچیدگی‌های سی پلاس دوری کنم.
به نظر من کلا از سی پلاس پلاس دوری کنید. سی بهتر از سی پلاس پلاسه و ساده تره.
خب پایتون به شدت داره رشد می کنه و این یعنی میشه به عنوان یک زبان قوی ازش استفاده کرد.
پایپ(پیپ؟) یکی از چیزهاییه که پایتون رو بشدت قدرت مند کرده. تو پایپ برای هر کاری کتابخونه ای هست و این عالیه.
از اون ور، سی پلاس پلاس صرفا برای پیچیده کردن سی اومده. و از خودش کتابخونه مستقل نداره، که این یعنی اصلا بزرگ نیست. مثل توزیع های دسته دوم.
زبان های دیگه ای مثل پرل، رابی و جاواسکریپت هستن، که احتمالا به پروژه های بزرگی مثل پایتون تبدیل بشن

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
به نظر من کلا از سی پلاس پلاس دوری کنید. سی بهتر از سی پلاس پلاسه و ساده تره.
خب پایتون به شدت داره رشد می کنه و این یعنی میشه به عنوان یک زبان قوی ازش استفاده کرد.
پایپ(پیپ؟) یکی از چیزهاییه که پایتون رو بشدت قدرت مند کرده. تو پایپ برای هر کاری کتابخونه ای هست و این عالیه.
از اون ور، سی پلاس پلاس صرفا برای پیچیده کردن سی اومده. و از خودش کتابخونه مستقل نداره، که این یعنی اصلا بزرگ نیست. مثل توزیع های دسته دوم.
زبان های دیگه ای مثل پرل، رابی و جاواسکریپت هستن، که احتمالا به پروژه های بزرگی مثل پایتون تبدیل بشن
بسیار ممنون از راهنماییت
من خودم اولین زبان کوییک بیسیک تو دبیرستان یاد گرفتم بعدش توی دانشگاه پاسکال و بعدش سی. زبان سی نسبت به پاسکال خیلی بیشتر واسم جذابیت داشت و از اون موقع به زبان‌های خانواده سی علاقه‌مند شدم. ولی در کل سعی میکنم از روی تعصب تصمیم نگیرم. اگه روزی خواستم برنامه‌ای بنویسم که سزعت توش عامل اصلی باشه مثل برنامه‌های که کارشون محاسبات علمیه سراغ سی یا سی پلاس پلاس میرم. هر چند مفهوم شی‌گرایی خودش مخالفان بزرگی از جمله استالمن داره ولی به نظر من توسعه نرم‌افزار رو راحت‌تر میکنه و من واقعا از شی‌گرا نوشتن خوشم میاد.
گفتگو در مورد شی‌گرایی
ولی با راهنمایی شما اساتید تصمیم دارم این یکی رو با پایتون بنویسم