خب این سردرگمی عادیه....
به مرور درست میشه...
ولی پیشنهادم اینه که وقت خیلی زیادی پاش صرف نکنی و خودتو اذیت نکنی...
من اوایل تمام برنامه ها مو اینجوری نصب می کردم :
اول اسم یا مدل نرم افزاری که نیاز دارم رو با پرس و جو یا گشتن پیدا می کردم بعد سرچ می زدم : how install APP on ubuntu
خیلی شیک و تمیز نحوه ی نصبش میومد... و نصب می کردم و استفاده...
حالا می تونست این نرم افزار توی مخزن رسمی باشه می تونست از گیت هاب باشه می تونست فایل .deb باشه یا....
به هر حال این راحت ترین کاره برای اوایل بعد کم کم راه میوفتی
اگه کار داری ( یعنی مشغول کار خاصی هستی ) سعی نکن خیلی حل بشی توی سیستم عامل چون تهش فقط به اتلاف وقتت می رسی ولی اگه مثل من جوونی و تازه اول راه برو هر چقدر دوست داری بلا سر سیستم مبارکت بیار D:
مخازن یه مدیریت بسته ( یا پکیج منیجر )هست که خب برای توزیع های مختلف گنو فرق داره...حتی میشه مدیر های مختلف رو روی سیستم توزیع های دیگه پیاده کرد ولی دردسر داره که بعید می دونم بیارزه....
برای اوبونتو پر کاربردترین و دیفالت apt هست که اگه دستور : sudo apt install رو بزنی ( اینتر نزن فقط تایپش کن) و بعد ۲ بار تب رو بزنی یه لیست بلند بالا از تمام پکیج های داخل apt میده بهت
خیلی از این پکیج ها ممکنه یه بسته پیش نیاز باشن نه یه نرم افزار کامل.... ممکن هم هست کار خیلی خاصی انجام ندن بعضی هاش...
خلاصه اینجا همچی واس خودته
می تونی هر جور دوست داشتی شخصی سازیش کنی..
مثلا من خیلی نیاز داشتم که هر کلمه انگلیسی رو که می خونم و ترجمه و تلفظش رو بلد نیستم یادش بگیرم یه ابزاری ساختم که با یه کلیک تلفظ رو از گوگل می گیره و کلمه رو هم برام ترجمه می کنه( اینجاست :
https://github.com/geeksesi/PronunciationWord) از این کارای کوچیک هم می تونی بکنی....
یا اگه علاقه به توسعه نرم افزار و ساخت و ساز های بزرگ داری می تونی پایتون یا روبی یاد بگیری و توی توسعه نرم افزار ها شرکت کنی یکی از این نرم افزاری خوب :
https://persepolisdm.github.io/fa/ که کار استاد امیر صمیمی هست توی انجمن می تونی پیداش کنی...
سوال هایی رو هم داری خیلی راحت با یه سرچ می تونی بهشون برسی
اگه اروری داشتی توی کنسول فقط با سرچ کردن متن ارور می تونی حلش کنی
یکم که با این ارور ها سر و کله بزنی دیگه باهاشون مواجه نمیشی D: ( کلا این ارور ها ساخته شدن کسی که اول کار میایید رو بترسونن D: )
اگر هم انگلیسیت خوب باشه که چه بهتر خیلی راحت تر می تونی به جواب سوالات برسی....
بازم موردی بود در حد توان در خدمتم