اگر یونیتی رو نصب کنه و بعد گنوم شل رو پاک کنه عملا یونیتی رو از دست میده ، در ضمن من اینطوری نصب کرده بودم هی کرش میکرد ...
البته منظورم از گنوم شل کل ابزاها و کتابخونههای مربوط به گنوم نبود، صرفا منظورم خود شل گنوم بود که محیط میزکار رو تشکیل میده.(بستهی گنوم شامل کلی ابزار و کتابخونه و ... هست که گنوم شل هم جزئی از اونهاست برای اطلاعات بیشتر
اینجا رو یه نگاهی بندازین.) البته بعد از نصب یونیتی منطقا چیزهایی که نیاز هست برای کار کردن یونیتی رو نمیتونین حذف کنین و گنوم شل رو میتونین که خب این خودش نشانهی این هست که برای درست کار کردن یونیتی "گنوم شل" لازم نیست. اگر لازم بود تو همون نسخههای قبل مثل 16.04، گنوم شل رو هم نصب میکردن براتون و همچنین بعد از نصب یونیتی مدیربسته در حالت عادی بهتون اجازه نمیداد حذفش کنین
در واقع اینجوری میشه به قضیه نگاه کرد که گنوم، شلهای مختلفی داره، مثلا همین یونیتی یا سینامون یک شل برای گنوم به حساب میان یا gnome flashback که همین الان من ازش استفاده میکنم هم یک شل برای گنوم به حساب میاد. حالا گنوم شل این وسط شل پیشفرض گنوم در حالت عادی هست.
در ضمن من از همین راه یونیتی رو نصب کردم و حدود سه چهار ماهی استفاده کردم و مشکل خاصی نداشتم واقعا.