سلام
من نزدیک 1.5 سال پیش تصمیم گرفتم به لینوکس مهاجرت کنم. اون موقع سیستم من قدیمی بود و یکی از دلایل مهاجرتم هم همین بود. اما از آخر هم موفق به نصب کامل لینوکس نشدم. تا الآن من فقط یک بار تونستم دبیان رو بدون مشکل نصب کنم.
اما الان یک سیستم دیگه دارم که قصدم اینه که زوبونتو 20.10 رو کنار ویندوز 10 (برای شروع برنامه نویسی) نصب کنم با این مشخصات:
ram: 4GB
Cpu: 3Gh intel 2 core
hard: 500GB MBR
graphic card: Nvidia geforce
BIOS mode: lagacy
اول فایل ISO Xubuntu رو دانلود کردم بعد با نرم افزار rufus روی حالت DD فلشم رو بوتیبل کردم و بعد از ریستارت کردن سیستم وارد مراحل نصب شدم. در این مرحله اینترنت رو قطع کردم. بعد گزینه پارتیشن بندی دستی رو انتخاب کردم.
15 گیگ پارتیشن روت، 150 گیگ هوم، 8 گیگ سواپ و 750 مگ هم efi ساختم و اینکه فقط حالت پارتیشن روت ابتدایی بود و بقیه منطقی بودن؛ همه چیز خوب پیش میرفت که دیدم 160 گیگ فضای آزاد هارد رو دیگه نمیشه پارت بندی کرد. رفتم مرحله بعد منطقه زمانی و نام کاربری رو هم وارد کردم و نصب وارد مرحله نهایی شد. فایل ها کپی شدن سخت افزار کانفیگ شد و نصب در شرف تمام شدن بود تا این که خطای مرگبار ظاهر شد. پیغام خطا رو بستم. اما پنجره اتمام نصب اومد و بعد اون هم شکست در نصب! به هر حال سیستم ری استارت شد منوی گراب هم اومد اما اگه زوبونتو رو انتخاب کنم تا بعد آرم زوبونتو میاد و بعدشم یک خط کد نوشته و دیگه اتفاقی نمیوفته. اگر هم ویندوز انتخاب بشه ویندوز راحت بالا میاد.
نا گفته نماند این تا قبل از این 4 چهار بار دیگه هم توی همین یک هفته سعی کرده بودم و هربار یک چیزی رو تغییر می دادم مثلا ساخت پارتیشن efi، تغییر حالت بوتیبل شدن فلش و... که هربار همین مشکلات رو داشتم.
میدونم که همش سوال می پرسم و نمی تونم که مشکلی رو از کسی رفع کنم ولی هنوز تازه کارمو تا حالا درست حسابی با لینوکس کار نکردم و اینکه هنوز 13 سالمه.
شما به بزرگی خودتون ببخشید. سعی می کنم در آینده که لینوکس رو یاد گرفتم مشکلات بقیه رو هم برطرف کنم.
به هر حال ممنون.