الان سیستم رو روشن کردم درسته نصب شده خوب هم کار میکنه
این ارور ها رو وقتی میداد که نصب تموم شده بود ولی نمیدونم برای چی بود
ارور ها همراه با ترجمه به ترتیب
Executing 'grub-install/dev/sda' failed. This is a fatal error.
اجرای "grub-install / dev / sda" انجام نشد. این یک خطای مهلک است.
بعد از این که ارور بالا رو تایید کردم نوشت نصب موفق بود و گفته بود که برای اجرای اوبونتو راه اندازی مجدد کنید
ولی زیر این پنجره این بود
نصاب فرو پاشید مناسعیم ، نسب ناموفق بود . بعد از بستن این پنجره ، به شما اجازه می دهیم یک مشکل را با استفاده از ابزار یکپارچه ی گزارش مشکلات صبت کنید . این عمل ، اطلاعاتی را در مورد سامانه و فرایند نصب شما جمع آوری می کند . جزئیات برای ردیاب مشکلات ارسال خواهند شد و یک توسعه دهنده در اسرع وقت به مشکل رسیدگی خواهد کرده
پنجره رو بستم و برنامه ای باز شد و گذارش رو فرستاد
بعد از این گذارش این ارور رو داد.
"Install Ubuntu 20.10" is not responding. You may choose to wait a short while for it to continue or force the application to quit entirely.
"نصب اوبونتو 20.10" پاسخ نمی دهد. می توانید مدتی کوتاه منتظر بمانید تا ادامه یابد یا اینکه برنامه را مجبور به ترک کامل کنید.
The installer encountered an unrecoverable error. A desktop session will now be run so that you may investigate the problem or try installing again.
نصب کننده با خطای غیرقابل بازیابی روبرو شد. اکنون یک جلسه دسک تاپ اجرا می شود تا بتوانید مشکل را بررسی کنید یا دوباره نصب کنید.
بعد چند ثانیه این ارور رو داد
Oh no! Something has gone wrong. A problem has occurred and the system can't recover. Please log out and try again
وای نه! مشکلی پیش آمده است مشکلی پیش آمده است و سیستم نمی تواند بازیابی شود. لطفاً از سیستم خارج شوید و دوباره امتحان کنید.
تایید که کردم
Oh no! Something has gone wrong. A problem has occurred and the system can't recover. Please log out and try again.
وای نه! مشکلی پیش آمده است مشکلی پیش آمده است و سیستم نمی تواند بازیابی شود. لطفاً از سیستم خارج شوید و دوباره امتحان کنید.
Oh no! Something has gone wrong. A problem has occurred and the system can't recover. Please contact a system administrator
وای نه! مشکلی پیش آمده است مشکلی پیش آمده است و سیستم نمی تواند بازیابی شود. لطفاً با یک مدیر سیستم تماس بگیرید
بعد هم سیستم رو خاموش کردم
خلاصه هرچی ارور داشت به ما چسبوند ولی هیچ مشکلی هم پیش نیومد
من نفهمیدم این همه ارور برای چی بود ولی اگه شما فهمیدین بگید ماهم بفهمیم