انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اجرا کردن نرم افزار های ویندوز در گنو/لینوکس از گذشته تا به امروز  (دفعات بازدید: 2616 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یه بار دیدم آموزشش رو تو یه ویدیو. خیلی کار سرراستی نبود، ولی شده بود.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
سلام دوستان امروز داشتم یه ویدیویی رو میدیدم ( ویدیو تقریبا مربوط به یک سال پیش بود ) که میگفت سورس کد ویندوز xp لو رفته

آیا این موضوع باعث نمیشه که برنامه نویس ها بتونن یه سیستم عامل بر پایه ویندوز بسازن یا محیطی فراهم کنن که بتونیم تمام نرم افزار های ویندوزی رو اونجا اجرا کنیم ؟

من تا الان فکر میکردم تمام مشکلات نرم افزار ها از سر کلوز سورس بودن ویندوزه و اگر اونها سورسش رو پیدا کنن میتونن خیلی راحت نحوه عملکرد ویندوز رو بفهمن و خیلی روند رشد نرم افزار هایی مثل واین سریعتر میشد .

درسته ویندوز xp دیگه منسوخ شده ولی خوب آیا ما نمیتونیم از طریق سورس کدش ارتقاش بدیم و مثلا تبدیلش کنیم به یه سیستم عامل قدرتمند و بروز؟

کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
درسته ویندوز xp دیگه منسوخ شده ولی خوب آیا ما نمیتونیم از طریق سورس کدش ارتقاش بدیم و مثلا تبدیلش کنیم به یه سیستم عامل قدرتمند و بروز؟
مگه سیستم‌عاملی قدرتمندتر و بروزتر از لینوکس هم داریم؟! اگه از این هم قدرتمندتر و بروزتر می‌خوای پس صبر کن تا آپدیت بیاد واسه توزیعت 🙂
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
اره میشه  توسط یک خانه خراب+ کلی برنامه نویس حرفه ای توش یه سیستم عامل خفن و قدرتمند ساخت، ولی خب ویندوز اکس پی کی باشه ارتقاش بدیم :D همین که آقا آرمان گفت

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
فکر نمیکنم اون قدر ها هم به کار بیاد (یا اصلا به کار بیاد ) چون واین مثلا نمیاد ویندوز رو کپی کنه که  میاد دستور های در حال اجرا و کد ها رو از طرف گنو و از اون طرف ویندزد ترجمه می کنه
ویندوز شک اشغال بیشتر نیست حالا یک تیکه اشغال قدیمی که از توی سطل زیابه در اومده و محتویات گندیده اش بیرون زده نمیدونم چطور قراره یک سیستم عامل قدرتمند بسازه  :biggrin: (شوخی)

شاید مثلا برای پشتیبانی بهتر از فرمت انحصاری پارتیشن ویندزد به کار بیاد که احتمالا اون هم مجاز نیست کد هاش خونده بشه و دوستان برنامه نویس نرم افزار ازاد معمولا افزاد‌ خوبی هستند و کرکر و.... نیستند
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
فکر نمیکنم اون قدر ها هم به کار بیاد (یا اصلا به کار بیاد ) چون واین مثلا نمیاد ویندوز رو کپی کنه که  میاد دستور های در حال اجرا و کد ها رو از طرف گنو و از اون طرف ویندزد ترجمه می کنه
ویندوز شک اشغال بیشتر نیست حالا یک تیکه اشغال قدیمی که از توی سطل زیابه در اومده و محتویات گندیده اش بیرون زده نمیدونم چطور قراره یک سیستم عامل قدرتمند بسازه  :biggrin: (شوخی)

شاید مثلا برای پشتیبانی بهتر از فرمت انحصاری پارتیشن ویندزد به کار بیاد که احتمالا اون هم مجاز نیست کد هاش خونده بشه و دوستان برنامه نویس نرم افزار ازاد معمولا افزاد‌ خوبی هستند و کرکر و.... نیستند
یعنی درسته فقط چون طرز کارش فرق میکنه چنین حرفایی بارش کنی ؟
قرار نیس برای اینکه یکی بهتر باشه بقیه بد باشن !
به قول دوستی میگفت : برای دوست داشتن گنو لینوکس نیازی نیست از ویندوز متنفر باشی !
میدونم گفتی شوخی ، ولی زیاد دیدم این تنفر رو در ط !
آرچ و گنوم!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
چرا تو رو با ط مخفف می کنی ؟ میخوای اشتباه بنویسی درست اشتباه بنویس  :D
از تنفر گذشته دیروز برای یکی از دوستان رفتم کامپیوترش مشکل داشت رفتم حل کنم حل هم شد ویندزد ۷ داشت (البته بعد کیس رو برای دیوی دی رام باز کردم شر شد فیش تصویرش خراب بود حالا دیگه تصویر ندارهد :P) هنوز حس می کنم دستام کثیفه  :oops:  قراره براش دبیان نصب کنم  \\:D/ البته اگه اون مشکل حل بشه  :P
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
چون ( ت ) اون زیبای ( ط‌ ) رو برای مخفف کردن ( تو ) رو به ارمغان نمیاره ! همزمان با تنبلی زیبایی رو هم میخوام خب !
از تنفر گذشته دیروز برای یکی از دوستان رفتم کامپیوترش مشکل داشت رفتم حل کنم حل هم شد ویندزد ۷ داشت (البته بعد کیس رو برای دیوی دی رام باز کردم شر شد فیش تصویرش خراب بود حالا دیگه تصویر ندارهد :P) هنوز حس می کنم دستام کثیفه  :oops:  قراره براش دبیان نصب کنم  \\:D/ البته اگه اون مشکل حل بشه  :P
کارت از تنفر گذشته ! تو تا خرخره در کینه فرو رفتی !
آرچ و گنوم!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
سلام دوستان امروز داشتم یه ویدیویی رو میدیدم ( ویدیو تقریبا مربوط به یک سال پیش بود ) که میگفت سورس کد ویندوز xp لو رفته

آیا این موضوع باعث نمیشه که برنامه نویس ها بتونن یه سیستم عامل بر پایه ویندوز بسازن یا محیطی فراهم کنن که بتونیم تمام نرم افزار های ویندوزی رو اونجا اجرا کنیم ؟
سلام
نه باعث نمیشه چون همچنان ویندوز xp مال مایکروسافت هست و اگه چنین کاری انجام بدید، مایکروسافت می‌تونه از شما شکایت کنه و از گونی سر دربیارید. :)

نقل‌قول
من تا الان فکر میکردم تمام مشکلات نرم افزار ها از سر کلوز سورس بودن ویندوزه
تا حدودی درسته

نقل‌قول
و اگر اونها سورسش رو پیدا کنن میتونن خیلی راحت نحوه عملکرد ویندوز رو بفهمن و خیلی روند رشد نرم افزار هایی مثل واین سریعتر میشد.
می‌تونید آدرس سرور‌های ftp که شامل کد ویندوز هستند رو توی اینترنت پیدا کنید، ولی از اونجایی که دسترسی به کد‌های ویندوز بدون داشتن مجوز، جرم به حساب میاد، توسعه‌دهنده‌ها زیاد سمتش نمیرن.

نقل‌قول
اگه غیر قانونی بودن اینکار و اینکه جامعه نرم‌افزار آزاد، زیاد از مایکروسافت خوشش نمیاد رو نادیده بگیریم، می‌خواهید چی رو توسعه بدید؟ کرنل قدیمی NT رو یا چی؟
ویندوز به اندازه گنو/لینوکس ماژولار نیست، نمی‌تونید بدون تغییر زیاد توی بقیه اجزای سیستم، یه قسمتی رو تغییر بدید. البته به غیر از درایور‌ها که می‌تونید راحت عوضشون کنید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
چون ( ت ) اون زیبای ( ط‌ ) رو برای مخفف کردن ( تو ) رو به ارمغان نمیاره ! همزمان با تنبلی زیبایی رو هم میخوام خب !
کارت از تنفر گذشته ! تو تا خرخره در کینه فرو رفتی !
۱ خسته نباشی
۲ خوبه دیگه  :D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
مشکل این نیست که نمی‌دونیم ویندوز چه‌طوری کار می‌کنه.
مشکل اینه که ویندوز خیلی بد کار می‌کنه و کسی حاضر نیست چیزی بنویسه که اون‌قدر بد باشه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
وای بحال اون روزی که بدونیم که چطور این قدر بد کار میکنه  :-X

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
مشکل این نیست که نمی‌دونیم ویندوز چه‌طوری کار می‌کنه.
مشکل اینه که ویندوز خیلی بد کار می‌کنه و کسی حاضر نیست چیزی بنویسه که اون‌قدر بد باشه!
قشنگ بود+3