ممنون از توضیحات. میخواستم ببینم این لپ تاپ با توجه به مشخصاتش ارزش خرید داره یا نه؟ بین اون مدل Asus و اپل که فرستادم کدوم رو پیشنهاد میدید؟
در مورد ارزش خرید اون asus، چیزی نمیدونم، از یکی دیگه بپرسید.
اگه میخواهید برید سراغ اپلهای m1، حداقل تا دوسال، فکر نصب کردن چیزی غیر از مکاواس رو از سرتون بیرون کنید. همونطور که بالا گفتند، m1 ها هندز به طور رسمی توسط کرنل لینوکس پشتیبانی نمیشن. بعد از اون دو سال، شاید بتونید نصب کنید ولی احتمالا یه جاهایی به مشکل میخورید و مجبور میشید باز هم صبر کنید تا درست بشن.
البته اینم در نظر بگیرید که اگر مک بوک رو خریدم روس سیستم عامل خودش میمونم و اینکه تنها میخوام از فتوشاپ و ویژوال استادیو استفاده کنم و فکر میکنم برای مک بوک این برنامه ها در دسترس هست
فتوشاپ، ویژوال استودیو؟ شانس آوردید موضوع بسته نشد. فکر کنم نمیدونید حرف زدن درباره نرمافزار انحصاری بر خلاف قوانین این انجمن هست.
هر دو برنامه برای مک هم هستند. ویژوال استودیو برای مکاواس 10.13 و بالاتر.
گزینه بهتر اینه که از برنامههای آزاد استفاده کنید.
هیچکدوم واقعاً. هر دو تا از بدترین لپتاپها از نظر سازگاری با لینوکس هستن.
در مورد asus یه جستوجو کردم و انگار درست کار میکنه. این لینک ردیت، از اولین نتایج بود.
https://www.reddit.com/r/ASUS/comments/jecfep/the_flip_detection_drivers_on_linux_for_vivobook/کسی به غیر از تشخیص ندادن چرخش صفحه نمایش، مشکل دیگهای گزارش نداده. این مشکل تشخیص چرخش صفحه هم توی کرنل 5.11 برطرف شده. باز هم asus ها مشکلی دارن؟