انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کار نکردن میکروفن هدفون در اوبونتو  (دفعات بازدید: 2322 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : کار نکردن میکروفن هدفون در اوبونتو
« پاسخ #15 : 03 اسفند 1400، 03:04 ب‌ظ »
نه با این روشی که گفتم جدا بشه درست میشه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 476
« پاسخ #16 : 03 اسفند 1400، 06:29 ب‌ظ »
شاید شما میکرووفونتون / هدفونتون مشکلی نداشته باشه سیستم نتونسته این سخت افزار رو فعال کنه .

البته من بیشتر از سوکت پشت مانیتور استفاده میکنم که اون فقط یدونه ورودی داره

Everything started from a dream

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 901
  • وبمستری به سبک سامیت
« پاسخ #17 : 03 اسفند 1400، 08:00 ب‌ظ »
اصلا ورودی هارو بیخیال بشید ...
اون نرم افزاری که در چند پیام بالاتر خدمتتون گفتم رو اگر نصب کنید که بتونید فعالش کنید ...
وبمستری به سبک سامیت

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 03 اسفند 1400، 08:05 ب‌ظ »
ای خداااا  ](*,)
باشه اول این نرم افزار رو امتحان کنید  ::)

نشد پیام بدید ادامه بدیم این جناب سامیت قبول کنند  ;)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 04 اسفند 1400، 08:15 ب‌ظ »
نمیاره
اگه میتونین تو تلگرام بهم پبام بدین شام در خدمت باشیم
@Yoord

آفلاین sameet

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 901
  • وبمستری به سبک سامیت
« پاسخ #20 : 04 اسفند 1400، 09:01 ب‌ظ »
نمیاره
@Yoord
متوجه منظورتون نشدم ؟
خب اسم میکروفونتون چیه ؟ همون رو انتخاب کنید و اون گزینه ی میوت رو غیر فعال کنید .
وبمستری به سبک سامیت

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #21 : 05 اسفند 1400، 01:06 ق‌ظ »
سلام، مهرداد درست میگه و باید ۴ پین باشه ۲ تاش برای صدا چپ و راست، یکی مشترک، و یکی میکروفون، شما هدفونتون aux خوره و میکروفون داره؟ اگه اره پس قطعا باید یه aux سه خط یعنی ۴ پین بخری چون اینطوری فقط صدا انتقال پیدا میکنه..
بنظرم مشکل نرم افزاری نیست، راستی روی pc یه فیش سبز میتونی وصل کنی صدا بگیری، ولی نمیتونی وصل کنی به قرمز و میکروفون شه باید یه تبدیل بگیری برای استفاده صحیح، که تبدیل یک به دو باشه یچیزی مثل https://www.digikala.com/product/dkp-3653245/%D9%85%D8%A8%D8%AF%D9%84-1-%D8%A8%D9%87-2-%D8%AC%DA%A9-35-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D9%85%D8%AF%D9%84-2mtf-%D8%B7%D9%88%D9%84-30-%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%B1/ این خب شاید کارت راه بندازه، ولی یه مشکل دیگه هست با اینم درست نمیشه خب این دوتا فیشش میخوره به pc و بهش یه اتصال ۴ پین میده! مشکل چیه و هدفون تو ۳ پینه که بعید میدونم سازه هدفون اینو درک نکرده باشه! ولی خب سیستم این متوجه نمیشه و به مشکل میخوری راستی صدای هدفونت یه طرفست یا دو طرفه؟ منظورم از دو طرفه اینه از هرکدوم صدای مختلف میده مثلا دیدی آهنگای چند بعدی میگن، یا بعضی آهنگا ریتمش از چپ میاد و صداش از راست، خلاصه منظورم همون که هرکدوم از ورش قابلیت پخش صدای جدا داشته باشه، اگه اینطوره پس باید حتما ۴ پین باشه تا بتونی استفاده کنی،‌اگه نه و صدا مونو هست و صدا یک طرفه باز شاید طراحی هدفون فرق داره که بعید میدونم سازندش چرا باید اینکارو کنه، به هرحال اول این ببین هست یا نه(ببخشید طولانی شد و وقتتون گرفتم)
« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1400، 01:08 ق‌ظ توسط aliiririran »

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 05 اسفند 1400، 01:13 ق‌ظ »
فردا میرم از اون فیش ها میگیرم، نتیجه رو خدمتتون عرض میکنم. ممنون که حوصله کردین و کمک کردین.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 05 اسفند 1400، 01:18 ق‌ظ »
نمیاره
@Yoord
اگه به نمایشگر وصل میکنی  کنار اسم نمایشگرت تیک سبز بزن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 05 اسفند 1400، 10:11 ق‌ظ »
پیشنهاد می کنم این رو نخر چون احتمالا ورودیش ۴ پینه و اگه اینطوری باشه کار نمیکنه
شما دوتا فیش سه پین و ورودی سه پین و مقداری سیم جور کن توضیح بدم خودت درست کن

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 05 اسفند 1400، 03:43 ب‌ظ »
درسته چون سه تا باشه احتمالا این تبدیل کاری نمیکنه، ولی خب اگه حوصله کار فنی داری که خوبه، اگه نه و هدفونت aux خوره و قابلیت جدا شدن داره پس احتمالا ۹۹ درصد مشکلت اینه سیمت مناسب نیست و ۳ پینه و دو خط، فقط کافیه یه سیم سه خط بگیری یعنی ۴ پین که داخل فروشگاه ها زیاد هست نایاب نیست+

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 07 اسفند 1400، 12:07 ب‌ظ »
من یکی از این تبدیل ها رو گرفتم. میکروفن رو میشناسه ولی کلا صدای نویز ضبط میشه

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 07 اسفند 1400، 01:50 ب‌ظ »
اگه صدا میره ولی نویز داره کمش کن،‌واسه من همیشه همون اولا میزارمش(اگه درصدی حساب کنیم این نمودار ۱۰ درصد) اکثر کارت صدا ها هم پر کردنش نویز میندازه(حداقل من دو سه تا دارم) البته فکر میکنم شما میکروفن وصل نشده، ببینید الان نگفتید شما هدفونتون aux خوره یا سیمش یکسره وصله؟ الان با این تبدیل موفق  شدید که این دوتا ۳ پین تبدیل کنید به یک ۴ پین، دقیقا مثل گوشی همراه و یا لپ تاپ(بعضیا) خب ولی اگه یه دستگاه ۳ پین بهش وصل شه طبیعی فقط صدا بره، میتونی روی گوشی یا لپ تاپ هم ببینی، میکرفون و هم صدا فعال نمیشه..، خب یکی از راه هاش همین چیزی که آقا مهرداد گفت بگیری جاهاش تغییر بدی، یکیش هم پرسیدم اینه که اگه aux یعنی همون سیمش قابلیت جدا شدن داره، برو یکی دیگه بخر۴ پین یا همون ۳ خط، یعنی الان این چیزی که دارید ازش سه تا سیم رد شده، و اون نوع ۴ تا سیم،‌که میکروفن هم بهش اضافه شده
اگه این چیزی که مهرداد گفت درست باشه یعنی هدفون شما مونو هستش که تا الان ندیدم اینطور باشه هدفونی یا هندزفری برای همین میگم احتمالا باید سیم۴ پین بخری
(البته نمیدونم شاید این هدفون برای یه کار خاصی باشه و صداش یک طرفه یا همون مونو باشه)

آفلاین Yoord

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #28 : 07 اسفند 1400، 02:40 ب‌ظ »
نه یکسره نیست. aux خور هست. صدا هم نمیره و فقط نویز هست. کابل من دو خط داره الان. باید برم یکی بگیرم که 3 خط باشه؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 07 اسفند 1400، 04:50 ب‌ظ »
نه یکسره نیست. aux خور هست. صدا هم نمیره و فقط نویز هست. کابل من دو خط داره الان. باید برم یکی بگیرم که 3 خط باشه؟
خب پس مشکل همینه اگه از داشتن میکروفن و پشتیبانی سیمی ازش مطمئنی خب اره باید ۳ خط بخری
واضحه دیگه مهردادم گفت، داخل ۳ خط برای انتقال صدا استفاده میشه، ۴ خط واسه صدا و میکروفن، اگه هندزفری های میکروفن دار هم نگاه کنی همه ۴ خط هستند..