اگه صدا میره ولی نویز داره کمش کن،واسه من همیشه همون اولا میزارمش(اگه درصدی حساب کنیم این نمودار ۱۰ درصد) اکثر کارت صدا ها هم پر کردنش نویز میندازه(حداقل من دو سه تا دارم) البته فکر میکنم شما میکروفن وصل نشده، ببینید الان نگفتید شما هدفونتون aux خوره یا سیمش یکسره وصله؟ الان با این تبدیل موفق شدید که این دوتا ۳ پین تبدیل کنید به یک ۴ پین، دقیقا مثل گوشی همراه و یا لپ تاپ(بعضیا) خب ولی اگه یه دستگاه ۳ پین بهش وصل شه طبیعی فقط صدا بره، میتونی روی گوشی یا لپ تاپ هم ببینی، میکرفون و هم صدا فعال نمیشه..، خب یکی از راه هاش همین چیزی که آقا مهرداد گفت بگیری جاهاش تغییر بدی، یکیش هم پرسیدم اینه که اگه aux یعنی همون سیمش قابلیت جدا شدن داره، برو یکی دیگه بخر۴ پین یا همون ۳ خط، یعنی الان این چیزی که دارید ازش سه تا سیم رد شده، و اون نوع ۴ تا سیم،که میکروفن هم بهش اضافه شده
اگه این چیزی که مهرداد گفت درست باشه یعنی هدفون شما مونو هستش که تا الان ندیدم اینطور باشه هدفونی یا هندزفری برای همین میگم احتمالا باید سیم۴ پین بخری
(البته نمیدونم شاید این هدفون برای یه کار خاصی باشه و صداش یک طرفه یا همون مونو باشه)