انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل اشغال شدن فضای دیسک توسط اوبونتو روی vmware  (دفعات بازدید: 410 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد مصدق

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام، وقتتون به خیر
من روی vmware اوبونتو ریختم و روی اوبونتو نرم‌افزار LIGGGHTS رو نصب کردم
مشکل اینه که هر بار از این برنامه ران می‌گیرم، حتی با وجود این که فایلش رو از روی دیسک انتقال میدم یا پاک می‌کنم، اما فضای دیسک خالی نمیشه و با هر بار ران گرفتن، فضای هاردم کمتر و کمتر میشه!ترش رو هم چک کردم و چیزی توش نبود؛
ممنون میشم کسی از دوستان اگر می‌تونه راهنمایی کنه، متاسفانه خیلی با اوبونتو آشنایی ندارم ...

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
سلام. داخل نرم‌افزار disk usage analyzer ببینید که کدوم فایل یا پوشه فضا گرفتند.

آفلاین حامد مصدق

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام ممنون از پاسختون
من این نرم افزار رو ندارم و نمی‌دونم هم چطور مشکلم بیان کنم که حل شه. آیا شما امکان این رو برای من فراهم میکنین که با شما در اسکایپ یک جلسه داشته باشم دوست عزیز؟ من واقعاً گیرم و به شدت نیاز به کمک دارم.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام، نرم‌افزار baobab نصب و تست کنید، حتما می‌تونید اون فایل‌های حجیم پیدا کنید.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
متاسفانه خیلی با اوبونتو آشنایی ندارم ...
آشنایی پیدا کنید. اینکه حتی نخواستید اوبونتو رو مستقیم روی حافظه‌ی ذخیره‌سازی نصب کنید نشون میده که صرفاً به عنوان یه ابزار دم‌دستی برای انجام پروژه‌ی دانشگاهی یا کاری خودتون بهش نگاه می‌کنید و اون ارزشی که لازمه رو واسه‌ش قائل نیستید. خب اوبونتو ابزار دم‌دستی شما نیست که امروز کارتونو راه بندازه و فردا پاکش کنید.
اینکه اوبونتو رو داخل مجازی‌ساز مالکیتی مایکروسافت و روی سیستم‌عامل مالکیتی مایکروسافت نصبش کردید به طور کامل با فلسفه‌ی نرم‌افزار آزاد تضاد داره و عمل تأییدشده‌ای نیست.

من این نرم افزار رو ندارم
نصبش کنید. اگر نمی‌دونید چطور، خیلی ساده، سرچ کنید و یاد بگیرید.

نمی‌دونم هم چطور مشکلم بیان کنم که حل شه.
حل شدن مشکل در حال حاضر ربطی به مدل بیان کردن شما نداره، بلکه بستگی به این داره که برای وقت خودتون و دیگران چقدر ارزش قائل هستید و آیا حاضرید در حد یه نصب کردن ساده‌ی نرم‌افزار رو فرا بگیرید یا نه.

آیا شما امکان این رو برای من فراهم میکنین که با شما در اسکایپ یک جلسه داشته باشم دوست عزیز؟ من واقعاً گیرم و به شدت نیاز به کمک دارم.
پاسخ شما رو دادن. اگر سؤالی در همین رابطه دارید، همینجا مطرح کنید.
اگر سؤال جدیدی دارید سرچ کنید. از بین هشت میلیارد نفر جمعیت کره‌ی زمین، حتماً قبل از شما یک نفر همون سؤال شما رو در اینترنت مطرح کرده و جواب گرفته. باز هم اگر جواب رو پیدا نکردید، همینجا در انجمن یک موضوع جدید ایجاد کنید و بپرسید.
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1401، 01:52 ق‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
می‌تونید از پشتیبانی پولی خود نرم‌افزار استفاده کنید. این‌جا در موردش صحبت نمی‌کنیم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن