متاسفانه خیلی با اوبونتو آشنایی ندارم ...
آشنایی پیدا کنید. اینکه حتی نخواستید اوبونتو رو مستقیم روی حافظهی ذخیرهسازی نصب کنید نشون میده که صرفاً به عنوان یه ابزار دمدستی برای انجام پروژهی دانشگاهی یا کاری خودتون بهش نگاه میکنید و اون ارزشی که لازمه رو واسهش قائل نیستید. خب اوبونتو ابزار دمدستی شما نیست که امروز کارتونو راه بندازه و فردا پاکش کنید.
اینکه اوبونتو رو داخل مجازیساز مالکیتی مایکروسافت و روی سیستمعامل مالکیتی مایکروسافت نصبش کردید به طور کامل با فلسفهی نرمافزار آزاد تضاد داره و عمل تأییدشدهای نیست.
من این نرم افزار رو ندارم
نصبش کنید. اگر نمیدونید چطور، خیلی ساده، سرچ کنید و یاد بگیرید.
نمیدونم هم چطور مشکلم بیان کنم که حل شه.
حل شدن مشکل در حال حاضر ربطی به مدل بیان کردن شما نداره، بلکه بستگی به این داره که برای وقت خودتون و دیگران چقدر ارزش قائل هستید و آیا حاضرید در حد یه نصب کردن سادهی نرمافزار رو فرا بگیرید یا نه.
آیا شما امکان این رو برای من فراهم میکنین که با شما در اسکایپ یک جلسه داشته باشم دوست عزیز؟ من واقعاً گیرم و به شدت نیاز به کمک دارم.
پاسخ شما رو دادن. اگر سؤالی در همین رابطه دارید، همینجا مطرح کنید.
اگر سؤال جدیدی دارید سرچ کنید. از بین هشت میلیارد نفر جمعیت کرهی زمین، حتماً قبل از شما یک نفر همون سؤال شما رو در اینترنت مطرح کرده و جواب گرفته. باز هم اگر جواب رو پیدا نکردید، همینجا در انجمن یک موضوع جدید ایجاد کنید و بپرسید.