منی که یازدهم رو با معدل۲۰ و روزی یه ربع هم درس نخوندن پاس کردم😐
سعی کن همرو تو همون کلاس یاد بگیری، درس خوندن تو خونه فایده نداره.
مدرسه داریم تا مدرسه . این جایی که من درس میخونم نکه نمونه عولتی هست و سطحش اون بالا بالا ها هست (!) و دبیر ها فکر میکنن از اورانوس کشوندنشون اوردن برای ما و... من خودم رو جر دادم که فقط قبول شم !
نوبت اول دین و زندگی رو افتادم نوبت دوم هم فارسی رو شدم ۱۲ باقی رو هم با بد بختی در همون حد کشوندم ! اینم وضع ماست
بعد هم حالا معدل رو قراره روی کنکور تاثیر بدن وضع ما هم اینه ! بعد حرف از عدالت هم میزنن :/
مرسی از نصیحتت.
اما من باید موفق بشم و دانشگاه خوب بیارم که بتونم برم اون ور آب
ار راهنماییت بسیار سپاس گذارم
زاستی سایت آموزش مورد نظر رو پیدا کردم ( رایگانه) امکانش هست لینک قرار بدم؟؟
من خیلی علاقه ای ندارم عین پدربزرگ ها بشینم حرف بزنم
یک تجربه دوستانه بود همین . موفق باشی تلاش کنی حتما بهش میرسی فقط میگم نمیشه استارت نزده با دنده پنج دور موتور رو به ۸۰۰۰ برسونی
این جو درس خونی اول سال فقط و فقط محض قالب کردن کتاب های تست به بچه ها هست ( پیشبینی میتونم کنم برات که روز اول مشاور مدرسه میاد سر صف میگه : بسم الله رحمان ارحیم ، تست بزنید ،درس بخونید و هی هم لاش موقفقیت میچپونه براتون . هفته اول هم کلا حرف از اینه که گاج خوبه ؟ میکرو بخریم ؟ ۲۵ ساعت تست در روز بسه یا بیشتر و... ) کلا میگم که نرم شروع کن و خودت رو اماده کن مگرنه خیلی بهت فشار میاد . ( دوست ندارم مثل علامه هایی که میان پیشت میگن : حداقل ۱۷ ساعت درس نخوندی کنکور نده فایده نداره ( همین رو به من گفتن
) باشم فقط دوست دارم اتفاقی که برای من افتاد برای تو نیوفته
. خلاصه که صلاح مملکت خویش خسروان دانند