انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: اتصال شبکه‌ای به ماشین بدون آی پی ثابت  (دفعات بازدید: 1988 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1300
برای برقراری ارتباط شبکه‌ای بین دو ماشین با محدودیت‌های زیر چه روشی پیشنهاد می‌کنید.

فرض کنید ماشین سرویس دهنده در مقصد آدرس IP ثابت ندارد و نمی‌توان مهیا کرد. سرویس دهنده یک کامپیوتر شخصی خانگی با اینترنت و بدون آی پی ثابت است.

می‌خواهیم هر درخواستی که به سمت ماشین A و برای نمونه به نشانی 1.2.3.4:8080 می‌آید به کیس خانگی منتقل شود و از آنجا پاسخ بگیرد و نمایش دهد.

برای این کار به شکل موقت از تونل ssh استفاده کردم. طبعا این روش برای بررسی اولیه مناسب است و کار اساسی نیست.

ssh -R 127.0.0.1:8080:127.0.0.1:9090 remote_server -N

دستور بالا را روی سیستم خانگی اجرا می‌کنم تا یک تونل ssh تا ماشین راه‌دور برقرار شود.

این پرسش در واقع برای حل این مسئله است:
یک رایانه با کارت گرافیک داریم که می‌خواهم توان پردازش گرافیکی(استفاده از GPU) را بین دوستان به اشتراک بگذارم.

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 990
پاسخ : اتصال شبکه‌ای به ماشین بدون آی پی ثابت
« پاسخ #1 : 16 اسفند 1403، 11:58 ب‌ظ »
سلام وقت‌بخیر؛
معذرت می‌خوام خیلی گنگ توضیح می‌دم چون قبلا خودم اینکار رو انجام دادم ولی الان اصلا حضور ذهن ندارم دقیقش رو بگم. صرفا چیزایی که یادمه رو بازگو می‌کنم شاید مفید باشه.

من یه دامنه صرفا داشتم و با Dynamic DNS اگر اشتباه نکنم هندل کرده بودم این قضیه رو... اون موقع یه سایتی بود به نام noip فکر کنم یا یه همچین چیزی، شما نیم‌سرورهای دامنه رو روی DNS اینا تنظیم می‌کنید، بعد یه کلاینت دارن می‌دن به شما نصب می‌کنید روی سیستم؛ اون موقع خودش هر موقع ip سیستمتون تغییر کرد اون خودش خودکار آپدیت می‌کنه.

یه راهکار دیگه هم بود که من تست نکردم ولی با Cloudflare اینکار رو انجام می‌داد. اونم انگار یه چیز مشابه بود ولی ظاهرا تونل می‌زد یه همچین چیزی... سرچ کنید در موردش احتمالا متوجه می‌شید.
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1403، 12:00 ق‌ظ توسط sajadspeed »

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
« پاسخ #2 : 17 اسفند 1403، 04:18 ق‌ظ »
یک روشی که الآن به ذهنم می‌رسد استفاده از onion شبکه‌ی تور است. در این روش اصلا نیازی به آی‌پی ثابت نداری. به طور خلاصه سرویس را روی کامپیوتر سرویس‌دهنده اجرا می‌کنی و یک آدرس پیازی دریافت می‌کنی که امکانش هست اتصال اس‌اس‌اچ را از طریق آن برقرار کنی. فقط یکم به خاطر مشکلات اینترنت و... سرعتش ممکن است کم باشد. اگر بعدا فرصت شد روشش را می‌نویسم.
~

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 175
« پاسخ #3 : 17 اسفند 1403، 11:33 ق‌ظ »
۱) نصب بسته تور در کامپیوتر میزبان.
۲) قرار دادن این دو خط کد:
HiddenServiceDir /var/lib/tor/hidden_ssh/
HiddenServicePort 443 localhost:443
در این فایل:
/etc/tor/torrc
ضمنا پورت ۴۴۳ را با پورتی که برای ssh گذاشتی عوض کن.
۳) راه‌اندازی سرویس تور در کامپیوتر میزبان.
۴) در این فایل:
/var/lib/tor/hidden_ssh/hostname
آدرس پیازی قرار دارد. مثلا:
ds356ja6skdfnksfned2wnb7xxfhjqkifuiuoteueep4o6udfkgmdfkgkycmyyd.onion
۵) نصب تور در دیگر کامپیوترها و اتصال با آدرس پیازی با عبور ترافیک از تور بدون نیاز به آی‌پی. مثلا:
torify ssh -p 443 root@ds356ja6skdfnksfned2wnb7xxfhjqkifuiuoteueep4o6udfkgmdfkgkycmyyd.onion
این چیزی بود که خودم اجرا کردم که فکر کنم با‌ آن چیزی که شما می‌خواهید تفاوت داشته باشد ولی به گمانم با کمی تغییر بشود انجامش داد.
« آخرین ویرایش: 17 اسفند 1403، 11:38 ق‌ظ توسط abc »
~

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19765
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 20 اسفند 1403، 04:12 ب‌ظ »
استفاده از ساناد پویا یا خدمت مخفی تور.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4890
  • masoft قدیم
« پاسخ #5 : 21 اسفند 1403، 02:35 ق‌ظ »
احتمالا استفاده از DDNS بهترین کار باشه.