من تازه کارم
چه طوری باید بصورت router تنظیم کنم.؟
برو توی Network Connections و یه کانکشن Wired بساز (توی تب Wired دکمه Add رو بزن)، اسمشو بذار Router (یا هر چی دوس داری!)، بعد برو توی تب IPv4، اونجا از حالت اتوماتیک یا DHCP بذارش روی Manual. بعد IP و Netmask و Gateway رو به صورت زیر وارد کن.
IP: 192.168.1.76
اون قسمت چهارم IP یعنی 76 میتونه عددی بین 2 تا 255 باشه و فرقی نمیکنه هر چی بذاری.
Netmask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
این گیت وی همون IP Adress روتر مودمه.
DNS هم بذاری و نذاری تو این مورد فرقی نمیکنه.
تیک Auto connect رو هم بردار.
بعد Apply کن تا تنظیماتی که انجام دادی توی کانکشن وایردی که ساختی (همون Router) سیو شه.
حالا برو از توی nm-aplet (کنار آیکان بلندگو بالا سمت راست پنل) و روی کانکشن جدیدی که ساختی کلیک کن تا کانکت شی بهش.
یه براوزر باز کن (فایرفاکس مثلا) و توی ادرس بار بزن 192.168.1.1 و اینتر کن. یه پیغام میاد یوزر و پس میخواد ازت؛ هر دو رو بزن admin (همه کرکترا حروف کوچیک)
الان وارد روتر مودمت شدی. سمت چپ روی Advanced کلیک کن و از از لیستی که زیرش میاد WAN رو انتخاب کن. به نوشته زیر VPI/VCI دقت کن و عددهایی که اونجا نوشته رو به خاطر بسپار، مثلا نوشته 0/59 که 0 وی پی آی و 59 وی سی آی هست. سمت راست تیک Remove رو بزن و پروتوکل Bridgeی که قبلا بوده رو Remove کن (با کلیک دکمه Remove).
حالا دکمه Add رو بزن و VPI و VCIی ِISPت رو وارد کن (همون بالایی که گفتم حفظش کن)، دیگه فقط Next بزن تا به قسمت انتخاب پروتوکل برسی و اونجا گزینه دوم یعنی PPPOE رو انتخاب کن، بعدش یوزرنیم پسوورد سرویس ADSLت رو وارد کن (همون که توی کانشنه بریج وارد میکردی) و همینطور نکست بزن تا برسی به اخرش و در نهایت Save & Reboot.
حالا فقط کافیه برای اتصال به نت روی کانکشن روتری که ساختی کلیک کنی تا خود به خود به نت کانکت شه. توی ویندوز هم که تا مودم رو روشن کنی و لینک ثابت شه خودش کانکته و احتیاج به هیچ کانکشنی نداره.
البته من DHCP رو غیرفعال کردم و یک سری مشکلات هم با نتوورک منجر و nm-applet داشتم که با تغییراتی که دادم باید اول روی کانکشن روتر کلیک کنم تا به نت وصل شم (اتفاقا همینطور هم میخواستم باشه) و شاید در مورد شما با بالا اومدن اوبونتو کانکت باشی به نت. باید تست کنی. در هر حال فرق چندانی نمیکنه و مشکلت حل میشه.