انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب مودم ASUS am602 که با هاب سوئیج به سیستم وصله؟  (دفعات بازدید: 4652 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alisat80

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
دوستان خسته نباشید
من در زمینه لینوکس تازه کارم .
مشکلی که دارم اینه که مودم من ( asus am602) به یک hub switch وصل هست و از طریق آن به کارت شبکه وصل شده است .
برای نصب از این طریق در محیط ویندوز مشکلی نداشتم .
اما برای نصب در محیط ابونتو 10.04 هر کدام از راهنماییهای ذکر شده در سایت را انجام می دم نمیتونم مودم را نصب کنم .

در صورت امکان مراحل نصب را با جزئیات بفرمائید.
  :D  :D

lomion

• مهمان
من وارد نیستم توی مودم. اما اگه PPPOE برای ارتباط ممکن باشه توی مودم، دیگه اتصال به اینرنت خودکار انجام میشه و مستقل از سیستم عامل. هر سیستمی (ویندوز/لینوکس/مک) رو میشه از طریق هاب/وایرلس وصل کرد. یعنی ترتیب اینطوری میشه: خط - مودم - هاب/وایرلس - سیستمها.

آفلاین izadi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
اصلا نیاز به نصب نداره این مودم من هم با ethernet هم با usb بدون نصب کانکت میکنم

آفلاین alisat80

• Newbie
  • *
دوست خوبم ممنون از راهنمایت

اما من مودم را به صورت مستقیم هم از طریق lan به کامپیوتر وصل کردم و نتیجه نگرفتم ؟
آیا تنظیمات خاصی داره ؟
یا اینکه ابونتو 10.04 با این مودم سازگار نیست ؟
و یا اینکه برای استفاده از مودمم باید از نسخه دیگری از ابونتو استفاده کنم .
با تشکر

آفلاین رجبی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 156
    • پایگاه شخصی علی رجبی
سلام هیچ مشکلی نداره
اگه مودم رو بصورت router تنظیم کن که کانکت بشه و بعد چه مستقیم چه به هاب وصل کنی خودکار اینترنت رو داری

در مورد brige هم اگر بخوای باید مستقیم وصل کنی و یک کانکش در قیسمت network -->DSL بسازی همین ولی من همان روش اول رو توصیه میکنم

آفلاین alisat80

• Newbie
  • *
من تازه کارم
چه طوری باید بصورت router تنظیم کنم.؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
من تازه کارم
چه طوری باید بصورت router تنظیم کنم.؟

برو توی Network Connections و یه کانکشن Wired بساز (توی تب Wired دکمه Add رو بزن)، اسمشو بذار Router (یا هر چی دوس داری!)، بعد برو توی تب IPv4، اونجا از حالت اتوماتیک یا DHCP بذارش روی Manual. بعد IP و Netmask و Gateway رو به صورت زیر وارد کن.

IP: 192.168.1.76
اون قسمت چهارم IP یعنی 76 میتونه عددی بین 2 تا 255 باشه و فرقی نمیکنه هر چی بذاری.

Netmask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.1.1
این گیت وی همون IP Adress روتر مودمه.

DNS هم بذاری و نذاری تو این مورد فرقی نمیکنه.
تیک Auto connect رو هم بردار.

بعد Apply کن تا تنظیماتی که انجام دادی توی کانکشن وایردی که ساختی (همون Router) سیو شه.

حالا برو از توی nm-aplet (کنار آیکان بلندگو بالا سمت راست پنل) و روی کانکشن جدیدی که ساختی کلیک کن تا کانکت شی بهش.

یه براوزر باز کن (فایرفاکس مثلا) و توی ادرس بار بزن 192.168.1.1 و اینتر کن. یه پیغام میاد یوزر و پس میخواد ازت؛ هر دو رو بزن admin (همه کرکترا حروف کوچیک)

الان وارد روتر مودمت شدی. سمت چپ روی Advanced کلیک کن و از از لیستی که زیرش میاد WAN رو انتخاب کن. به نوشته زیر VPI/VCI دقت کن و عددهایی که اونجا نوشته رو به خاطر بسپار، مثلا نوشته 0/59 که 0 وی پی آی و 59 وی سی آی هست. سمت راست تیک Remove رو بزن و پروتوکل Bridgeی که قبلا بوده رو Remove کن (با کلیک دکمه Remove).

حالا دکمه Add  رو بزن و VPI و VCIی ِISPت رو وارد کن (همون بالایی که گفتم حفظش کن)، دیگه فقط Next بزن تا به قسمت انتخاب پروتوکل برسی و اونجا گزینه دوم یعنی PPPOE رو انتخاب کن، بعدش یوزرنیم پسوورد سرویس ADSLت رو وارد کن (همون که توی کانشنه بریج وارد میکردی) و همینطور نکست بزن تا برسی به اخرش و در نهایت Save & Reboot.

حالا فقط کافیه برای اتصال به نت روی کانکشن روتری که ساختی کلیک کنی تا خود به خود به نت کانکت شه. توی ویندوز هم که تا مودم رو روشن کنی و لینک ثابت شه خودش کانکته و احتیاج به هیچ کانکشنی نداره.

البته من DHCP رو غیرفعال کردم و یک سری مشکلات هم با نتوورک منجر و nm-applet داشتم که با تغییراتی که دادم باید اول روی کانکشن روتر کلیک کنم تا به نت وصل شم (اتفاقا همینطور هم میخواستم باشه) و شاید در مورد شما با بالا اومدن اوبونتو کانکت باشی به نت. باید تست کنی. در هر حال فرق چندانی نمیکنه و مشکلت حل میشه.
« آخرین ویرایش: 18 مهر 1389، 07:57 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین alisat80

• Newbie
  • *
دوست خوبم ممنون از راهنمایی کاملت
من کارهایی که شما گفتی مو به مو انجام دادم اما باز هم به اینترنت وصل نمیشم.
فقط جند نکته :
اول اینکه در تنظیم کانکشن router المان Default Gateway که شما گفته بودید عدد 192.168.1.1 را وارد کنم . پس از وارد کردن عدد مذکور و Apply کردن آن ، عدد به 0.0.0.0 تغییر پیدا می کنه .
دوم اینکه در تنظیمات مودمم Bridge کاملا حذف کردم و صرفا pppoe را دارم . آنهم با VPI/VCI  0/35  .
سوم اینکه در مورد DHCP من متوجه راهنماییت نشدم و تغییری را که گفته بودی ندادم .

آیا باید کار دیگری برای تنظیم انجام بدم.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
توی ویندوز دیفالت گیتوی داریم و توی اوبونتو فقط گیتوی نوشته، ولی در هر دو سیستم عامل (ویندوز توی پروپرتیز کانکشن کارت شبکه) وقتی گیتوی رو وارد میکنی خودش نمیکندش 0.0.0.0! که اگه میکرد پس شما چطوری تونستی وارد روتر مودمت شی؟ چون تا اون گیتوی 192.168.1.1 نباشه که با وارد کردن اون توی ادرس بار فایرفاکس وارد روتر نمیشه!

نمیدونم والا ندیدم تا حالا همچین چیزی که وقتی به یه کانکشن Wired گیتوی بدی (روی حالت Manual باشه البته) و خودش بشه 4 تا صفر!

اون DHCP تا وقتی که نمیخوای تغییرش بدی مهم نیست، چون خود ISP به محض کانکت شدن برات DNS میفرسته و لازم نیست خودت تنظیم کنی مگر اینکه سرعتش کم باشه یا مشکل داشته باشه.

توی ویندوز هم تست کردی؟ PPPOE چیزی نداره، فقط VPI/VCI و یوزرنیم و پسوورد میخواد. بعدش باید به محض ثابت شدن لینک مودم کانکت شه.

مودم رو یه بار ریست کن، با گرفتن دکمه ریست پشتش برای 10 15 ثانیه، و دوباره از اول تنظیمش کن. بازم میگم خیلی راحته، اصلا چیز پیچیده ای نداره که بخواد گیج شی.

از Diagnostics هم میتونی استفاده کنی تا اشکال کار رو ببینی کجاست، در حالت PPPOE باید اینطوری باشه:

« آخرین ویرایش: 19 مهر 1389، 04:47 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین alisat80

• Newbie
  • *
دوست عزیز

من از Diagnostic مودمم استفاده کردم و تنها یک سطر از جدول آن (Test ATM OAM F5 end-to-end ping) متفاوت است که برای شما pass است و برای من fail.
در زمینه Default Gateway هم من در حالت Manual تغییرات را انجام می دم.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
خب مهمترین گزینه بعد از Sync (همون لینک) برا شما FAIL شده و علتشو تا خودم مودمتو تنظیم نکنم نمیتونم بفهمم! شما یه زنگ به پشتیبانی ISP بزن بهشون بگو مودم رو که روی PPPOE تنظیم میکنم end-to-end ping فیِل میشه. ببین چی میگن بت. شاید PPPOE رو ساپورت نمیکنه! یا حالا یه ریزه کاری یه جای خاص باید انجام بدی.

فعلا باز بذارش روی بریج (البته اگه تا الان نذاشتی!) و اگه درست کار کرد بقیش زیر ISP باید باشه.

آفلاین alisat80

• Newbie
  • *
دوست عزیز
با ISP تماس گرفتم و متاسفانه به من اعلام کرد که هیچ گونه اطلاعی در مورد Pass  یا Fail بودن end to end ping  را نداره . ضمن اینکه من الان در وینذوز با این تنظیمات به اینترنت وصل هستم .
جی پیشنهاد می کنی ؟
با تشکر