احتمالاً مشکل از file system شما هست. شاید مشکل از پارتیشن های ویندوزتون باشه ! یک کاری کنید:
sudo cp /etc/fstab /etc/fstab-backup
و بعد:
sudo fdisk -l
ببینید کدوم hdaها و یا sdaها هستند که از نوع HPFS/NTFS هستند. وقتی اونها رو پیدا کردین بزنید:
sudo gedit /etc/fstab
و به به اول اون خط هایی که این sdaها و hdaها رو تعریف کرده و تنظیماتشون رو نوشته، علامت # قرار بدید و ذخیره کنید و سیستم رو ری استارت کنید. ببینید مشکل چی می شه ؟ (این کاری که کردید به این معنی هست که پارتیشن های ویندوز در داخل اوبونتو نمایش داده نشن)
سلام سید بزرگوار....
من دیگه روم نشده بود ازت بپرسم.... آخه الان دیگه هر دفعه همین مشکل رو دارم و باید یکبار برم ویندوز و برگردم تا بتونم برم اوبونتو!!!!!!
والا درسته که دیگه زیاد از ویندوز خوشم نمیاد ولی اگه اینکاری که گفتید رو بکنم دیگه به هیچ کدوم از اطلاعاتم دسترسی ندارم چون بجز پارتیشن اوبونتو. بقیه پارتیشنها ntfs است و این کار یعنی خداحافظی با اونها توی اوبونتو!!!! و این جوری مجبور میشم هی با شاهکارعقب مونده ی بیل کار کنم!!!
و چون هنوز با اوبونتو زیاد وارد نیستم. هر وقت به مشکل بر میخورم مجبورم با ویندوز اطلاعاتمو از اوبونتو. بازیابی کنم که چندین بار این حالت پیش اومده....
یه راه حل دیگه ای نداری؟..... من ۲ تا هارد دارم.... اما چون هارد دومم SATA2 است و ویندوز XP اونو بصورت اولیه نمیشناسه و با نرم افزار مخصوصش بعد از نصب اونو شناخته.... نمیتونم یکی از هاردها رو فقط به اوبونتو اختصاص بدم.... چون اطلاعاتم زیاده هارد قدیمی خیلی براش کمه...