انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Miracle !  (دفعات بازدید: 2259 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • ارسال: 171
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
Miracle !
« : 19 مهر 1386، 11:29 ب‌ظ »
سلام.
من یکدفعه با اوبونتو مشکلدار شدم.... کامپیوترم رو که روشن کردم... یک صفحه کله گنده سیاه پر از error جلوم سبز شد... بعدش هم کلی error  دیگه!!
ازش عکس گرفتم!!! این هم عکسهاش:
http://www.flickr.com/photos/14859965@N05/
errorها به ترتیب شماره عکسها. اومدن....

ولی جالب اینه که دوباره که کامپوترمو restart کردم. خودبخود درست شد!!!
اگه کسی میدونه مشکل از کجا بوده و چی شده بود و چرا درست شد! بهم بگه و یه خانواده رو از نگرانی نجات بده!!!!!!!!

ممنون
به کجا چنین شتابان....

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
پاسخ به: Miracle !
« پاسخ #1 : 20 مهر 1386، 11:51 ق‌ظ »
سلام.
من یکدفعه با اوبونتو مشکلدار شدم.... کامپیوترم رو که روشن کردم... یک صفحه کله گنده سیاه پر از error جلوم سبز شد... بعدش هم کلی error  دیگه!!
ازش عکس گرفتم!!! این هم عکسهاش:
http://www.flickr.com/photos/14859965@N05/
errorها به ترتیب شماره عکسها. اومدن....

ولی جالب اینه که دوباره که کامپوترمو restart کردم. خودبخود درست شد!!!
اگه کسی میدونه مشکل از کجا بوده و چی شده بود و چرا درست شد! بهم بگه و یه خانواده رو از نگرانی نجات بده!!!!!!!!

ممنون

آقا یه بار دیگه هم اینجوری شد که مثل دفعه قبلی بود و restart هم که کردم. درست نشد ولی وقتی رفتم توی ویندوز و بلافاصله دراومدم و restart کردم. درست شد!!!!

یکی کمک کنه!

به کجا چنین شتابان....

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #2 : 20 مهر 1386، 12:41 ب‌ظ »
احتمالاً مشکل از file system شما هست. شاید مشکل از پارتیشن های ویندوزتون باشه ! یک کاری کنید:
sudo cp /etc/fstab /etc/fstab-backup
و بعد:
sudo fdisk -l
ببینید کدوم hdaها و یا sdaها هستند که از نوع HPFS/NTFS هستند. وقتی اونها رو پیدا کردین بزنید:
sudo gedit /etc/fstab
و به به اول اون خط هایی که این sdaها و hdaها رو تعریف کرده و تنظیماتشون رو نوشته، علامت # قرار بدید و ذخیره کنید و سیستم رو ری استارت کنید. ببینید مشکل چی می شه ؟ (این کاری که کردید به این معنی هست که پارتیشن های ویندوز در داخل اوبونتو نمایش داده نشن)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
« پاسخ #3 : 20 مهر 1386، 11:29 ب‌ظ »
احتمالاً مشکل از file system شما هست. شاید مشکل از پارتیشن های ویندوزتون باشه ! یک کاری کنید:
sudo cp /etc/fstab /etc/fstab-backup
و بعد:
sudo fdisk -l
ببینید کدوم hdaها و یا sdaها هستند که از نوع HPFS/NTFS هستند. وقتی اونها رو پیدا کردین بزنید:
sudo gedit /etc/fstab
و به به اول اون خط هایی که این sdaها و hdaها رو تعریف کرده و تنظیماتشون رو نوشته، علامت # قرار بدید و ذخیره کنید و سیستم رو ری استارت کنید. ببینید مشکل چی می شه ؟ (این کاری که کردید به این معنی هست که پارتیشن های ویندوز در داخل اوبونتو نمایش داده نشن)

سلام سید بزرگوار....
من دیگه روم نشده بود ازت بپرسم.... آخه الان دیگه هر دفعه همین مشکل رو دارم و باید یکبار برم ویندوز و برگردم تا بتونم برم اوبونتو!!!!!!

والا درسته که دیگه زیاد از ویندوز خوشم نمیاد ولی اگه اینکاری که گفتید رو بکنم دیگه به هیچ کدوم از اطلاعاتم دسترسی ندارم چون بجز پارتیشن اوبونتو. بقیه پارتیشنها ntfs است و این کار یعنی خداحافظی با اونها توی اوبونتو!!!! و این جوری مجبور میشم هی با شاهکارعقب مونده ی بیل کار کنم!!!
و چون هنوز با اوبونتو زیاد وارد نیستم. هر وقت به مشکل بر میخورم مجبورم با ویندوز اطلاعاتمو از اوبونتو. بازیابی کنم که چندین بار این حالت پیش اومده....

یه راه حل دیگه ای نداری؟..... من ۲ تا هارد دارم.... اما چون هارد دومم SATA2 است و ویندوز XP اونو بصورت اولیه نمیشناسه و با نرم افزار مخصوصش بعد از نصب اونو شناخته.... نمیتونم یکی از هاردها رو فقط به اوبونتو اختصاص بدم.... چون اطلاعاتم زیاده هارد قدیمی خیلی براش کمه...
به کجا چنین شتابان....

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #4 : 21 مهر 1386، 12:03 ق‌ظ »
شاید اون هارد SATA2 رو اوبونتو بتونه راحت و بدون مشکل بشناسه !!! اگه اینطور باشه (که فکر کنم باشه) این هارد رو بزارید برای اوبونتو و اون یکی رو بزارید برای ویندوز !!!!
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین jamal247e

• Full Member
  • *
  • Dot Net
    • آموزش همگانی ایدز
« پاسخ #5 : 21 مهر 1386، 12:12 ق‌ظ »
شاید اون هارد SATA2 رو اوبونتو بتونه راحت و بدون مشکل بشناسه !!! اگه اینطور باشه (که فکر کنم باشه) این هارد رو بزارید برای اوبونتو و اون یکی رو بزارید برای ویندوز !!!!

امیدوارم اینطور باشه که میگین.... من توی این ۱۰ روز گذشته مجبور شدم ۵ بار اوبونتو نصب کنم (که ۲ بارش بخاطر این بود که کوبونتو با سیستمم سازگار نبود!!! و عملا بالا نمیومد..آخه کارت گرافیکم ۶۴ مگابایت بیشتر رم نداره!!!)
فکر کنم آخرش مجبور بشم سرکیسه رو شل کنم و سیستممو ارتقا بدم که هم سرعتش بالاتر بره و هم با اوبونتو سازگار بشه!! (از ویستا فرار میکردم بخاطر ارتقا سیستم.... مثل اینکه راه فراری نمونده!!!)

به کجا چنین شتابان....