بعد بیتفاوت یعنی چی؟ یعنی ما گفتیم کاری انجام میدیم و بعد ندادیم یا اینکه تشویقتون نکردیم؟ یا امکاناتی داشتیم و در اختیار شما قرار ندادیم؟
خبرنامه قرار بود در ایام عید ارسال بشه ولی در اردیبهشت ارسال شد. همه چی از اون موقع آماده بود! خیلی پیغام خصوصی تند و تیز فرستادم تا بالاخره راضی شدید ارسال کنید! اگر برای نسخه های بعدی همین بساط باشه ناامید کننده است
من خیلی درست متوجه منظورت نشدم، چرا باید تیم مدیریت آخرین فیلترها رو روی این خبرنامه انجام بده؟ به نظر من تیم گردآوری خبرنامه باید آخرین فیلترها و ویرایشها رو انجام بده ما فقط میتونیم پیشنهاد بدیم نه بیشتر
چون تیم منسجمی هنوز به نام تیم خبرنامه/فصلنامه نداریم! و هر کاربری یک سری تاپیک رو از نظر خودش که خوب بود پیشنهاد داد و نظارتی روی پیشنهادها انجام نشد و از بین پیشنهادها انتخابی صورت نگرفت.
چون خبرنامه تیم نداره، قبلا بحث کردیم که مدیریت می تونه بررسی نهایی رو انجام بده. دوم اینکه تاپیک های خبرنامه بعضی هاشون اسپم زیاد دارند که قبلا در موردش توی همین تاپیک توضیح دادم و مدیریت فقط می تونه اسپم ها رو پاک کنه و با وجود اون اسپم ها در تاپیک مثلا A، تاپیک A ارزش قرار داشتن در خبرنامه رو نداره!
پس اگر برنامه از اول همین بوده چرا اسمش شده اسفند ۹۱؟ من چون دیدم اسمش اسفند ۹۱ هست پیشنهاد فصلی شدن رو دادم
اون لینک Esfand91 رو سلمان برای استارت کار ایجاد کرد و رسمیتی نداشت و تصمیمی روش گرفته نشد. برای همین گفتم نسبت به موضوع بی تفاوت بودید و همین که خبرنامه ارسال شد، به همین هم خیلی راضی شدیم!
به مرورو ایرادهای کار رفع میشه. انشا... برای شماره های بعدی.
کیان جان اگر شما درجریان گردآوری این شماره هستید خوبه که قسمت همکاران این شماره رو هم اضافه کنید
همکاران خبرنامه یعنی پیشنهاد دهندگان لینک تاپیک ها + سلمان که دوتا صفحه تو ویکی درست کرد + دانیال که دکمه send رو برای خبرنامه کلیک کرد!
همکاران واقعی اونایی اند که تاپیک ها رو بازکردند یا به تاپیک ها پاسخ دادند که اسمشون توی تاپیک ها هست
باز اگر از همکاران چیز دیگه ای منظورتونه ...؟