سلامی دوباره به دوستان خوبم"
امیر مهری عزیز یکی از قدیمیهای این انجمن هستن و احترام خاصی براشون قائلم... که این تاپیک رو ایجاد کردن.
ما دوسال پیش هم یه همچین بحثی داشتیم. هم آخرین ارسالها و هم دکمه ی تشکر. البته تاپیک کلی بود.
رجوع شود به این تاپیک :
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14916.0.htmlدر جاهایی هم جسته گریخته بحث هایی شده.
من طی این مدیت با انجمن SMF کار کردم و تجربیات زیادی کسب کردم. یه چندتا نکته رو ذکر کنم که دوستان هم آگاه باشند.
اولین مورد امتیاز هست که این سیستم امتیاز دهی به صورت توکار توی این انجمن وجود داره و قبلا هم گفتم به آن صورت هم شخصی سازی نمیشه. مثلا میشه دکمه ی منفی دادن رو حذف کرد که فقط دوستان + بدن.
در مورد افزونه ی تشکر هم سوای از مبحث امنیت که الان مدیران نمی تونند خرده بگیرند که از لحاظ امنیتی مشکل داره... یه مشکل کلی داره این افزونه که استاندارد نیست و ممکنه سیستم کاری انجمن رو مختل بکنه. حداقل من که به مشکل بر خوردم توی نصبش چون کار نکرد و سیستم با مشکل مواجه شد.
یه توضیح در مورد سیستم افزونه های اس ام اف بگم که دقیقا سیستمی مشابه با انجمن ساز phpBB داره یعنی باید برای افزودن یک افزونه کدهای سیستم ویرایش بشن. حالا اومدن این کار رو توی اس ام اف اتوماتیک کردن. این از نظر پایداری می تونه انجمن رو به مرز ناپایداری بکشونه چرا که تغییر در کد های سیستم یعنی خارج کردن اونها از عملکرد عادی که عاقبتش ممکنه خوب نباشه.
یه نقل قول از دوست خوبم Hadron
شما که روی دکمهی امتیاز، از بالا محدودیت اعمال کردهاید، از پایین هم برای همهی کاربران یک محدودیت بگذارید!
در فروم که گشت بزنید کاربران زیادی را میبینید که امتیازشان از صفر عبور کرده و روی یک سرازیری است. 2-، 10-، 13-، و... .
زیبنده نیست به کاربری که امتیازش صفر است، امتیاز منفی میدهید. یک کاربر یک پست نامناسب میدهد و همگی خود را روی او آوار میکنید و امتیازش را به قهقرا میفرستید. حالا این بندهی خدا که در فروم پیشانی سفید شده، باید عمری را بگذارد تا شاید امتیازش را بالا بکشد. تازه اگر کاربر خوبی باشد و نرود سراغ یک شناسهی کاربری جدید! حداقل بگذارید امتیاز او روی همان صفر بماند، حالا هرجهقدر هم که پست او را شایستهی دریافت امتیاز منفی بدانید.
البته اگر محدودیت از طریق سیستم طوری اعمال شود که دکمهی امتیاز منفی برای کاربر با امتیاز صفر، غیرفعال باشد، که خیلی بهتر است.
در مورد آخرین ارسالها باید بگم که الان اس ام اف یه امکان پیشفرض توکار داره که می تونه اخرین ارسالاها رو دقیقا بالای قسمت آمار انجمن نشون بده. فقط کافیه فعال بشه ( این موضوع به این تاپیک ربطی نداره ولی گفتنش خالی از لطف نیست.
یه چیز دیگه هم هست برخی قبلا گفته بودن لیسانس اس ام اف GPL هست ولی من توی سایتش دیدم که لیسانس این سیستم BSD هست.
Simple Machines software is not only free but also Open Source. Simple Machines project teams will release their software under OSI approved Open Source licenses. Though future project teams may choose from other OSI approved Open Source licenses, the "standard" license for Simple Machines software is the New BSD (3-clause) license. This means that anyone is free to modify and improve the source code as they see fit. And they may redistribute their modified code, as long as they follow these three guidelines:
Retain the entire Simple Machines copyright and licensing notice in every file.
Make clear that the changed product is not the same as the original Simple Machines software (SMF or any other product).
Do not use the Simple Machines name (or the names of any Simple Machines contributors) to endorse or promote the modified software.
This license was chosen by the Simple Machines organization and the SMF project during development of SMF 2.0.
در متن بالا شما Free رو به عنوان رایگان در نظر بگیرید. چون در قوانین BSD آزادی معنی نداره و نمیشه Free رو در اون به آزادی تعبیر کرد.
ارجاع به متن اصلی :
http://www.simplemachines.org/about/opensource.phpبا تشکر از همه ی دوستان.