ورود وین دار ممنوع
حتما باید گفته بشه؟ برای حل مشکل خود در سایتی مانند گوگل سرچ کرده و انجمنی مربوط پیدا کنید و سوالتان را مطرح نمایید. شک نکنید که اینجا فقط وقت خود را هدر خواهید داد...
NO MICRO$OFT
با سلام
شرمنده پس زیرش بزنید :" این سایت متعلق به داداش مایکروسافت است "!! نه نرم افزار آزاد
خوب اگه اینجوره چرا موزیلا برای وین هم ارائه شده بذارین وین ها با درد خودش (ie) بمیره !!!!!
البته دوستمون جناب LinuxRevo ارادت خاصی به اوبونتو دارن و همچین با ویندوز میونه خوبی نداره (ظاهراً
) ولی خب من فعلاً هنوز می تونم ویندوز رو تحمل کنم
پس با اجازه جناب LinuxRevo تا جایی که بلد باشم جواب سوالهاتون رو می دم
در مورد مشکل ست کردن IP باید بگم که مگه شما از پروکسی استفاده می کنید که نیاز به ست کردن IP دارین ؟
۲- دقیقاً کدوم پنجره و کجا از شما می خواد که username و password وارد کنید ؟
۳- برای پاک کردن افزونه ها می تونید یک پنجره موزیلا باز کنید و به همون مسیری که جناب محمد خان بوذری گفتند برید، یعنی به tools > add-ons و از اونجا هرچی خواستید پاک کنید.
۴- فقط با سایت یوتیوب مشکل دارین یا هر جای دیگه که فلش هست ؟
۵- فکر کنم باید شما از Edit > Preferences به سربرگ Main برید و از قسمت startup گزینه Show a blank page رو انتخاب کنید. ولی به احتمال زیاد مشکل از اینجا نیست و از رجیستری شما هست. یک سری برنامه ها هستند که می تونن رجیستری رو تغییر بدن و هر وقت شما پنجره مرورگر رو باز کنید، یک صفحه مشخص رو براتون بیارن. کاری که می تویند انجام بدین تا از شر این جور برنامه ها خلاص بشید اینه که از منوی استارت به قسمت run بیایید و توی اونجا بنویسید regedit و از داخل پنجره باز شده، بزنید که عبارت about:newtab رو جستجو کنه و هر کلید و یا string و یا value آورد که این عبارت توش بود، اون قسمت رو به کل پاک کنید. بعد سیستم رو یکبار ریاستارت کنید.