0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقولمن فکر می کنم:problems meeting membersیعنی: اعضای میتینگ حل مشکلاتخیلی بعید می دونم ! اگه اینطور باشه که شما میگین، پس بقیه جمله رو چهجور تعبیر می کنید ؟ اون قسمت opposite s.e.x رو ؟ بعد اون کلمه disappear چی می شه ؟ اعضای میتینگ حل مشکلات ناپدید می شن ؟! نقلقولمثلا در جمله ۶ uptime یعنی مدت زمانی که کامپیوتر بدون خاموش شدن کار کردهو در جمله ۲ get work done یعنی به اتمام رساندن کاربله، ترجمه یک سری ایراداتی داره ولی کسی که خودش متن انگلیسی رو بخونه متوجه همه چیز می شه.
من فکر می کنم:problems meeting membersیعنی: اعضای میتینگ حل مشکلات
مثلا در جمله ۶ uptime یعنی مدت زمانی که کامپیوتر بدون خاموش شدن کار کردهو در جمله ۲ get work done یعنی به اتمام رساندن کار
نقلقول از: سید مهدی در 14 دی 1386، 06:25 بظنقلقولمن فکر می کنم:problems meeting membersیعنی: اعضای میتینگ حل مشکلاتخیلی بعید می دونم ! اگه اینطور باشه که شما میگین، پس بقیه جمله رو چهجور تعبیر می کنید ؟ اون قسمت opposite s.e.x رو ؟ بعد اون کلمه disappear چی می شه ؟ اعضای میتینگ حل مشکلات ناپدید می شن ؟! نقلقولمثلا در جمله ۶ uptime یعنی مدت زمانی که کامپیوتر بدون خاموش شدن کار کردهو در جمله ۲ get work done یعنی به اتمام رساندن کاربله، ترجمه یک سری ایراداتی داره ولی کسی که خودش متن انگلیسی رو بخونه متوجه همه چیز می شه.یا مشکلات شما در مورد برقراری ارتباط با جنس مخالف از ناپدید میشه.
مشکلات شما در مورد برقراری ارتباط با جنس مخالف از ناپدید میشه