(میبینم که رضای گل آواتارشون بعد از نصب آرچ عوض شده.خوب نیست.برادر.ثبات شخصیت داشته باش.
)
آقای هنردوست عزیز،همونطور که دوستای خوبم تو این تاپیک گفتن نرم افزارهای زیر رو به شما معرفی میکنم،با این پیش فرض که من تقریبا باهمشون به صورت حرفه ای کار کردم:
*****۱) من برای حرفه ای ها که کار با ابزار ادیت رو بلدن و یا حداقل با اصطلاحات ادیت آشنا هستند،
KDEnlive،
Lives،
Cinelerra رو توصیه میکنم.
از بین اینها Cinelerra حرفه ای ترین برنامه و کاملترین آنها است،ولی اصلا محیطش User Friendly نیست.وبه شما هرگز توصیه نمیکنم.Lives امکانات کمتری دارد ولی بازهم برای کار با آن باید کلی وقت بزارید تا یاد بگیرید.کار باموس هم توش ضعیفه.وبالاخره
KDENLive که علیرقم میلم (چون جزو توابع دسکتاپ KDE است) بسیار نرم افزارساده ای برای ادیت حرفه ایست ولی به اندازه ی Cinelerra حرفه ای و کامل نیست.
*****2)میرسیم به نرم افزارهایی که به قول شما زیاد حرفه ای نیستند و اصطلاحا کار راه انداز،و کار باهاشون ساده است.از جمله اینها به ترتیب کیفیت و شهرت OpenShot,Pitivi,Vlmc می باشند.که من به شما OpenShot رو توصیه میکنم.
Open shot:ساده و بسیار شبیه Windows Movie Maker ولی میان ماه من تا ماه گردون... .
OpenShot دارای محیط کار آسان با موس ورودیهای کامل،امکان ادیت ساده و مهمتر از اینها استفاده از Titleهای سه بعدی بسیار زیبا که از مجموعه سه بعدی blender استفاده میکند،لزا برای استفاده ازشون باید Blender رو هم نصب داشته باشید.و امکان ذخیره به انواع فرمت های تصویری باقابلیت سفارشی سازی کیفیت آنها.
لازم به ذکر است اکثر این نرم افزار ها رابط گرافیکی برای ffmpeg می باشند و لزا میتوانید از میحط ترمینال نیز توسط ffmpeg برای ادیت استفاده کنید.من به شما توصیه نمیکنم چون به صبر واستقامت وحوصله وافر نیاز داره.(وخسارت های جانی و مالی در اثر اعصاب خوردی خواهد داشت
)
اگر با اینها قانع نشدید من به شما دو مجموعه ی کامل برای امتحان نرم افزارهای بی انتهای GNU رو توصیه میکنم:
1)توزیع
AVlinux مبتنی بر debianودسکتاپ LXDE ،از پروژه های گروه OpenShot ، که دارای مجموعه ی متنوع از نرم افزارهای لازم برای کارهای ادیت صوت وتصویر میباشد.که میتونید از اینجابگیریدش:
http://www.bandshed.net/AVLinux.html2)توزیع
ArtistX مبتنی بر Ubuntu مخصوص هنرمند ها و علاقمندان به هنر،با مجموعه ی کامل و متنوع از نرافزارهای حرفه ای و غیر حرفه ای گرافیک و چند رسانه ای.که میتونید از این لین بهش دسترسی پیدا کنید:
http://www.artistx.org/site3/download.html