انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست نرم‌افزار ویرایش ویدئو  (دفعات بازدید: 2481 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HonarDust

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
    • بگو گنو!
درخواست نرم‌افزار ویرایش ویدئو
« : 14 اردیبهشت 1391، 09:34 ب‌ظ »
احتیاج به یک نرم‌افزار دارم که بتونم باهاش ویدئو رو ادیت کنم.
تا الان PiTiVi و Open shot رو امتحان کردم که واقعا می‌شه گفت آپشنای ترسناک محدودی داشتن.
دنبال یک چیزیم مثل movie maker. نه ورژنی که دیفالت روی ویندوزه. ورژنی که با پک live از مایکروسافت می‌گیریم. یک چیزی همون آپشنا رو داشته باشه.
خیلی هم دنبال استفاده‌ی حرفه‌ای نیستم. فقط می‌خوام فیلم تولد رو ادیت کنم. چند تا تایتل اول و آخرش می‌خوام بگذارم و عوض شدن سین‌ها رو بتونم کنترل کنم و آهنگ پس زمینه بذارم و از این حرفا.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : درخواست نرم‌افزار ویرایش ویدئو
« پاسخ #1 : 14 اردیبهشت 1391، 09:43 ب‌ظ »
KdenLive و Cinelerra رو من تعریفشون رو شنیدم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین HonarDust

• Jr. Member
  • *
    • بگو گنو!
« پاسخ #2 : 14 اردیبهشت 1391، 11:21 ب‌ظ »
همممم... اینا خوبن اما نه برای من. خیلی مفصلن. من خیلی روی ویدئو تسلطی ندارم که بخوام کارام رو با این بکنم.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #3 : 14 اردیبهشت 1391، 11:23 ب‌ظ »
avidemux

آفلاین HonarDust

• Jr. Member
  • *
    • بگو گنو!
« پاسخ #4 : 14 اردیبهشت 1391، 11:55 ب‌ظ »
avidemux
ا... دوست عزیز من فکر نکنم این نرم افزار حتی یکی از نیازهای من رو هم بر آورده بکنه. در واقع فکر کنم برای یک منظور دیگه ساخته شده.

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #5 : 15 اردیبهشت 1391، 11:13 ق‌ظ »
با سلام دوست گرامی

چرا openshot رو استفاده نمی‌کنید

یه جورایی شبیه به Movie Maker ویندزد می‌مونه !!!
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید

آفلاین Talangor (پورغلام)

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
درخواست نرم‌افزار ویرایش ویدئو
« پاسخ #6 : 17 اردیبهشت 1391، 07:04 ب‌ظ »
(میبینم که رضای گل آواتارشون بعد از نصب آرچ عوض شده.خوب نیست.برادر.ثبات شخصیت داشته باش. ;) )

آقای هنردوست عزیز،همونطور که دوستای خوبم تو این تاپیک گفتن نرم افزارهای زیر رو به شما معرفی میکنم،با این پیش فرض که من تقریبا باهمشون به صورت حرفه ای کار کردم:

*****۱) من برای حرفه ای ها که کار با ابزار ادیت رو بلدن و یا حداقل با اصطلاحات ادیت آشنا هستند،KDEnlive،Lives،Cinelerra رو توصیه میکنم.
از بین اینها Cinelerra حرفه ای ترین برنامه و کاملترین آنها است،ولی اصلا محیطش User Friendly نیست.وبه شما هرگز توصیه نمیکنم.Lives امکانات کمتری دارد ولی بازهم برای کار با آن باید کلی وقت بزارید تا یاد بگیرید.کار باموس هم توش ضعیفه.وبالاخره KDENLive  که علیرقم میلم (چون جزو توابع دسکتاپ KDE است) بسیار نرم افزارساده ای برای ادیت حرفه ایست ولی به اندازه ی Cinelerra حرفه ای و کامل نیست.

*****2)میرسیم به نرم افزارهایی که به قول شما زیاد حرفه ای نیستند و اصطلاحا کار راه انداز،و کار باهاشون ساده است.از جمله اینها به ترتیب کیفیت و شهرت OpenShot,Pitivi,Vlmc می باشند.که من به شما OpenShot رو توصیه میکنم.
Open shot:ساده و بسیار شبیه Windows Movie Maker ولی میان ماه من تا ماه گردون... . OpenShot دارای محیط کار آسان با موس ورودیهای کامل،امکان ادیت ساده و مهمتر از اینها استفاده از Titleهای سه بعدی بسیار زیبا که از مجموعه سه بعدی blender استفاده میکند،لزا برای استفاده ازشون باید Blender رو هم نصب داشته باشید.و امکان ذخیره به انواع فرمت های تصویری باقابلیت سفارشی سازی کیفیت آنها.

لازم به ذکر است اکثر این نرم افزار ها رابط گرافیکی برای ffmpeg می باشند و لزا میتوانید از میحط ترمینال نیز توسط ffmpeg برای ادیت استفاده کنید.من به شما توصیه نمیکنم چون به صبر واستقامت وحوصله وافر نیاز داره.(وخسارت های جانی و مالی در اثر اعصاب خوردی خواهد داشت ;) )

اگر با اینها قانع نشدید من به شما دو مجموعه ی کامل برای امتحان نرم افزارهای بی انتهای GNU رو توصیه میکنم:
1)توزیع AVlinux مبتنی بر debianودسکتاپ LXDE ،از پروژه های گروه OpenShot ، که دارای مجموعه ی متنوع از نرم افزارهای لازم برای کارهای ادیت صوت وتصویر میباشد.که میتونید از اینجابگیریدش: http://www.bandshed.net/AVLinux.html
2)توزیع ArtistX مبتنی بر Ubuntu مخصوص هنرمند ها و علاقمندان به هنر،با مجموعه ی کامل و متنوع از نرافزارهای حرفه ای و غیر حرفه ای گرافیک و چند رسانه ای.که میتونید از این لین بهش دسترسی پیدا کنید: http://www.artistx.org/site3/download.html

« آخرین ویرایش: 17 اردیبهشت 1391، 07:21 ب‌ظ توسط Talangor »
M.Mahdi.Pourgholam

آفلاین رضا حبیبی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 301
  • شیفته‌ی‌ دانش‌آزاد
« پاسخ #7 : 18 اردیبهشت 1391، 09:33 ق‌ظ »
(میبینم که رضای گل آواتارشون بعد از نصب آرچ عوض شده.خوب نیست.برادر.ثبات شخصیت داشته باش. ;) )

با سلام دوست گرامی
آنقدر توزیع‌ گنو/لینوکسی آرچ با KDE خوب می‌شه که واقعا خلی از لطف نیست آدم هم اوبونتو کار کنه و هم آرچ ( البته شاید یه کم حرفه‌ای‌تر بشم از دبیان به جای اوبونتو استفاده کنم )  ;D
همچنین آرچ برای یادگیری و بالا بردن سواد گنو/لینوکسی هم بسیار مفیده !
در ضمن توزیع آرچ بسیار مناسب و سازگار برای برنامه‌هایی مثل Cinelerra و Kdenlive هستش  :D
بیایید از جریان انحرافی(اوپن سورس)فاصله بگیریم
فلسفه گنو یعنی آزادی دانش نرم‌افزار!
به دلیل مشغله‌های زیاد درسی و زندگی! فعلا تا 9 ماه آینده زیاد نمی‌تونم اینجا بیام، کاری داشتید ایمیل بزنید