سلام
علیک سلام
بهترین انتخاب کدام است؟ داشتن ویندوز و لینوکس با هم یا لینوکس به تنهایی به همراه wine ؟
خب این بستگی به استفاده ایی که از کامپیوتر می کنید و همچنین نیاز هاتون داره.شخصی مثل من که تنها چیزی که از کامپیوترش می خواد یه text editor خوب به همراه چند تا کامپایلر و مفسر و یه یسری چیزای دیگهست ، لینوکس تنها براش کافیه.اما یه انیماتور و یا گیمر نمی تونه از لینوکس استفاده کنه واگه به این سیستم عامل علاقه مند باشه باید اون رو در کنار ویندوز نصب کنه.
استفاده از wine هم توصیه نمی شه چون می تونه به سیستم شما ضربه بزنه.ضمنا به قول مارک شاتلورث اگه قرار باشه نرم افزار های ویندوز توی لینوکس اجرا بشن پس استفاده از لینوکس چه فایده ایی داره؟
آیا ویندوز می تواند سرعت لینوکس را کم کند؟ یا اینکه وجود یا عدم وجود ویندوز ضرری به لینوکس نمی رساند؟
گمان نکنم.
راستش من بنا به یه دلیل خیلی کوچیک فعلا نمی تونم به طور کامل به لینوکس مهاجرت کنم و مجبورم مینت و ویندوز 7 رو در کنار هم داشته باشم و باید بگم که از سرعت هر دوتاشون کاملا راضیم.
آیا نصب wine برای اجرای برنامه های ویندوز به لینوکس لطمه می زند و سرعت لینوکس را کم می کند؟
بله!
در مجموع wine نصب کنیم یا یک ویندوز در کنار لینوکس؟ کدام بهتر است؟
اگر واقعا نمی تونید به طور کامل به لینوکس مهاجرت کنید؛بهتره که ویندوز و لینوکس رو در کنار هم داشته باشید.
همون طور که در بالا اشاره شده ، wine به سیستم شما لطمه می زنه.همچنین نصب برنامه چندان باهاش آسون نیست و اگر نرم افزاری رو نصب کردید به هیچ وجه نباید انتظار داشته باشید که عملکردی رو که در محیط ویندوز داره اینجا هم داشته باشه.
ضمنا از این به بعد از قلم پیش فرض انجمن استفاده کنید.