من با حرف شما موافقم که نرم افزارهای آزاد ارزشی بیشتر از نرم افزارهای تجاری دارند.
برای مثال من خودم تقریبا غیر از Nero Linux از هیچ نرم افزار تجاری دیگری استفاده نمی کنم.
ولی واقعا بعضی مشکلات لینوکس آزار دهنده است برای مثال به برنامه ای مثل iTunes نیاز دارم
تا بتونم iPod رو synchronize کنم و Podcast ها رو بگیرم. ولی هیچ کدوم از برنامه های اینجا در
حد iTunes نیستند. Amarok برنامه خوبیه ولی من دوست ندارم برنامه های KDE رو روی Gnome
اجرا کنم!
به هر حال آرزوی من هم ارایه نرم افزارهای open source با کیفیت مثل Firefox، Netbeans و Eclipse است.
اگر دوستانتون زود به ویندوز بر میگردن ، شاید به اندازی کافی از فلسفه پشت گنو/لینوکس آشنا نیستن و با بروز کوچکترین مشکل از ادامه راه خسته میشن
من آدم ایدولوژیکی نیستم. این که یک فلسفه بتونه سختی راه استفاده از یک نرم افزار رو توجیح کنه برای من قابل قبول نیست.
من سالها از Eclipse استفاده می کردم اما بعد از آمدن Netbeans 6.1 و دیدن ویژگیهاش بدون هیچ سوالی به Netbeans نقل مکان کردم
چون کار من رو راحت تر انجام می ده در پروژه کنونی!
اگر مثل سایر کشورها برای خرید یک سیستم با ویندوز ویستا و آفیس ۲۰۰۷ یک کاربر ایرانی می بایست ۸۰۰ دلار بپرداره اونوقت سختی استفاده از
لینوکس معنی پیدا می کرد. صحبت اصلی من جامعه نرم افزاری ایران است که هنوز با الفبای open source آشنا نیست.
این سایت یک کمک فوق العاده می تونه باشه به شرط اینکه به موضوع مهم سوییچ کردن از ویندوز به لینوکس پرداخته بشه.
من فکر می کنم کابران دوست دارن بدونن کدام برنامه تحت ویندوز آنها برای لینوکس وجود داره و اگر نداره برنامه مشابه چیه!
مسلما انواع مقایسه بین نرمافزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.
صحبت من را در این مقوله بگنجانید!
موفق باشید.