انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: اميج گرفتن با ترمينال از CD يا DVD  (دفعات بازدید: 4430 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HACKER

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
  • به این می گن هکر
اميج گرفتن با ترمينال از CD يا DVD
« : 29 اردیبهشت 1387، 06:34 ق‌ظ »
با سلام من در سايت ديدم كا يكي از كاربان مي گفت كه مي شود با ترمينال از CDيا DVDاميج گرفت
گر آموزش وجود دارد علان كنيد
با تشر هز همه بروبچه اوبنتو ???
ubuntu.ir هک شد

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
پاسخ به: اميج گرفتن با ترمينال از CD يا DVD
« پاسخ #1 : 29 اردیبهشت 1387، 07:37 ق‌ظ »
برای رایت CD هست نمیدونم برای image گرفتن هم هست یا نه! :o ;)

http://www.technotux.org/html/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=5&page=1

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #2 : 29 اردیبهشت 1387، 11:43 ق‌ظ »
sudo dd if=/dev/cdrom of=/home/sorena/a.isosudo cat /dev/cdrom>/home/sorena/a.isoبا دستور copy و echo هم میشه.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #3 : 29 اردیبهشت 1387، 02:25 ب‌ظ »
از mkisofs استفاده کنین:
mkisofs  -r   -o cd_image   private_collection/
cd_image اسم فایل تولید شده است و private_collection اسم دایرکتوری که فایل های شما در آن قراردارد.

برای ایجاد یک سی دی سازگار با ویندوز پارامتر -J رو هم اضافه کنین.

پس از آماده شدن فایل image برای تست، اون رو mount کنین مثلا اینجا:
sudo mount -t iso9660 -o ro,loop=/dev/loop0 cd_image /cdrom
پارامتر t نوع فایل سیستم mount شده رو مشخص می کنه
پارامتر o اجازه میده یک سری option اضافه کنیم، مثلا اینجا فایل به صورت read-only مونت میشه.
/cdrom هم جایی رو مشخص می کنه که فایل در اونجا مونت میشه

بعد از دیدن محتویات و اطمینان از درست بودن آن می تونین از دستور زیز برای unmount کردن استفاده کنین:
sudo umount /cdrom
برای نوشتن سی دی از ترمینال از دستور زیر استفاده کنین:
cdrecord -scanbus
مثلا روی لپ تاپ من خروجی این دستور به من می گه شماره DVD-Writer من 1,0,0 است.
1,0,0    100) 'HL-DT-ST'  'DVDRAM GSA-U10N ....
برای نوشتن از دستور زیر استفاده کنین:
cdrecord -v speed=2 dev=1,0,0  -data  cd_image
توصیه شخصی من اینه که از نرمافزارهای گرافیکی مثل Brasero یا برنامه ای که خودم استفاده می کنم یعنی nero linux استفاده کنین!
Don't make things complicated
Der Weg ist das Ziel

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #4 : 29 اردیبهشت 1387، 04:00 ب‌ظ »
توصیه شخصی من اینه که از نرمافزارهای گرافیکی مثل Brasero یا برنامه ای که خودم استفاده می کنم یعنی nero linux استفاده کنین!
Don't make things complicated
دستتون درد نکنه . فقط لطفا طبق قوانین سایت از معرفی و یا تبلیغ نرم افزارهای ویندوزی و اونهایی که اپن سورس نیستن خودداری کنین تا تاپیکتون قفل و یا پاک نشه خدا نکرده زحمتی که برای جواب دادن میکشید هدر نره. ممنون

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 29 اردیبهشت 1387، 04:49 ب‌ظ »
با تشکر از توضیح شما!
من قوانین سایت را مطالعه نکرده بوم تا الان!
طبق قوانین گفته شما تقریبا صحیحه با این توضیح که Brasero یک نرم افزار open source و آزاده که توسط خود
Ubuntu 8.04 هم عرضه می شه. Nero Linux هم ورژن لینوکسی نرم افزار فوق العاده Nero ست ولی متاسفانه مجانی نیست.
در قوانیین آمده بود که مقایسه اشکالی نداره! به نظر من Nero Linux از Brasero بهتره.

در ضمن جامعه لینوکس ایران یک جامعه کاملا نوپاست که تازه داره شکل می گیره. اکثر کاربران دوست دارن بدونن کدوم یکی از برنامه های
ویندوزی در لینوکس هم وجود داره. به همین دلیل فکر می کنم بد نیست اسم Nero Linux هم آورده بشه.
در ضمن به نظر من عرضه Nero Linux یک گام بزرگ بوده. و می تونه یک مشوق برای سایر شرکت ها باشه که
برنامه هاشون را برای لینوکس هم عرضه کنند!

با آرزوی موفقیت
Der Weg ist das Ziel

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
« پاسخ #6 : 29 اردیبهشت 1387، 07:27 ب‌ظ »
با تشکر از توضیح شما!
من قوانین سایت را مطالعه نکرده بوم تا الان!
طبق قوانین گفته شما تقریبا صحیحه با این توضیح که Brasero یک نرم افزار open source و آزاده که توسط خود
Ubuntu 8.04 هم عرضه می شه. Nero Linux هم ورژن لینوکسی نرم افزار فوق العاده Nero ست ولی متاسفانه مجانی نیست.
در قوانیین آمده بود که مقایسه اشکالی نداره! به نظر من Nero Linux از Brasero بهتره.

در ضمن جامعه لینوکس ایران یک جامعه کاملا نوپاست که تازه داره شکل می گیره. اکثر کاربران دوست دارن بدونن کدوم یکی از برنامه های
ویندوزی در لینوکس هم وجود داره. به همین دلیل فکر می کنم بد نیست اسم Nero Linux هم آورده بشه.
در ضمن به نظر من عرضه Nero Linux یک گام بزرگ بوده. و می تونه یک مشوق برای سایر شرکت ها باشه که
برنامه هاشون را برای لینوکس هم عرضه کنند!

با آرزوی موفقیت

دوست من در این‌جا رایگان و مجانی بودن مطرح نیست. اصل اول آزادی است.
حفط فلسفه آزادی مهمتر از گنو/لینوکس کار شدن تمام دنیا بدون وجود این فرهنگ و فلسفه هست.
ممنون میشم قسمت مربوط به تبلیغ استفاده از نرم‌افزار‌های غیر آزاد رو ویرایش کنید.
ممنون و موفق باشید

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #7 : 29 اردیبهشت 1387، 07:30 ب‌ظ »
من خودم اینطوری ایمیج میگیرم: (از همون روشی که sorena گفت)
cat /dev/cdrom0>[image name].isoولی گاهی لازم میشه که یه * هم به آدرس اضافه کنم.
« آخرین ویرایش: 29 اردیبهشت 1387، 07:33 ب‌ظ توسط Thunderb_ird »

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 29 اردیبهشت 1387، 08:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
دوست من در این‌جا رایگان و مجانی بودن مطرح نیست. اصل اول آزادی است.
حفط فلسفه آزادی مهمتر از گنو/لینوکس کار شدن تمام دنیا بدون وجود این فرهنگ و فلسفه هست.
ممنون میشم قسمت مربوط به تبلیغ استفاده از نرم‌افزار‌های غیر آزاد رو ویرایش کنید.
ممنون و موفق باشید

من هنوز متقاعد نشدم! ببینید دوست گرامی من فکر می کنم شما اگر واقعا به روح open source اعتقاد داشتین از
نسخه ای مثل Debian استفاده می کردین نه Ubuntu که اجازه می ده repository های third party رو اضافه کنین!
چرا Fedora همچین اجازه ای رو نمی ده؟

دلیل من برای استفاده از Ubuntu سادگی کار با آن و راحت بودن عملیات update نرم افزار بوده و نه روح open source
روحی که عملی نباشد برای من ارزشی نداره.
من فکر می کنیم لینوکس باید سادگی کارکردن باهاش رو بهبود بده تا بتونه سهم بیشتری در میان کاربران عادی داشته باشه.
دوستان من بعد از ۳ روز کار با لینوکس به ویندوز بر می گردن!
این مشکل ماست نه این که من گفتم Nero برای لینوکس هم وجود داره!

اگر شما به آزادی اعتقاد دارید اجازه بدهید شرکت ها نرم افزار تجاری روی لینوکس ارایه کنند و من هم از آن حمایت کنم!

موفق باشید!
Der Weg ist das Ziel

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
« پاسخ #9 : 30 اردیبهشت 1387، 12:47 ق‌ظ »
اگر دوستانتون زود به ویندوز بر میگردن ، شاید به اندازی کافی از فلسفه پشت گنو/لینوکس آشنا نیستن و با بروز کوچکترین مشکل از ادامه راه خسته میشن. شما فکر میکنید تمام کسانی که اینجا دارن با گنو/لینوکس کار میکنن هیچ مشکلی ندارن. بعید میدونم.
بحث اجازه دادن به شرکت‌ها برای ارایه نرم‌افزار‌هاشون تحت پلت فرم گنو/لینوکس نیست. بحث اینه نرم‌افزار آزاد ارزشی بیشتر از یک نرم‌افزار تجاری داره و این تفکر به صورت قانون در سایت در اومده.
لطفا به قوانین سایت پایبند باشید.
ممنون و موفق باشید.
نقل‌قول
۱۴. انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 30 اردیبهشت 1387، 10:18 ق‌ظ »
من با حرف شما موافقم که نرم افزارهای آزاد ارزشی بیشتر از نرم افزارهای تجاری دارند.
برای مثال من خودم تقریبا غیر از Nero Linux از هیچ نرم افزار تجاری دیگری استفاده نمی کنم.
ولی واقعا بعضی مشکلات لینوکس آزار دهنده است برای مثال به برنامه ای مثل iTunes نیاز دارم
تا بتونم iPod رو synchronize کنم و Podcast ها رو بگیرم. ولی هیچ کدوم از برنامه های اینجا در
حد iTunes نیستند. Amarok برنامه خوبیه ولی من دوست ندارم برنامه های KDE رو روی Gnome
اجرا کنم!
به هر حال آرزوی من هم ارایه نرم افزارهای open source با کیفیت مثل Firefox، Netbeans و Eclipse است.

نقل‌قول
اگر دوستانتون زود به ویندوز بر میگردن ، شاید به اندازی کافی از فلسفه پشت گنو/لینوکس آشنا نیستن و با بروز کوچکترین مشکل از ادامه راه خسته میشن
من آدم ایدولوژیکی نیستم. این که یک فلسفه بتونه سختی راه استفاده از یک نرم افزار رو توجیح کنه برای من قابل قبول نیست.
من سالها از Eclipse استفاده می کردم اما بعد از آمدن Netbeans 6.1 و دیدن ویژگیهاش بدون هیچ سوالی به Netbeans نقل مکان کردم
چون کار من رو راحت تر انجام می ده در پروژه کنونی!

اگر مثل سایر کشورها برای خرید یک سیستم با ویندوز ویستا و آفیس ۲۰۰۷ یک کاربر ایرانی می بایست ۸۰۰ دلار بپرداره اونوقت سختی استفاده از
لینوکس معنی پیدا می کرد. صحبت اصلی من جامعه نرم افزاری ایران است که هنوز با الفبای open source آشنا نیست.
این سایت یک کمک فوق العاده می تونه باشه به شرط اینکه به موضوع مهم سوییچ کردن از ویندوز به لینوکس پرداخته بشه.

من فکر می کنم کابران دوست دارن بدونن کدام برنامه تحت ویندوز آنها برای لینوکس وجود داره و اگر نداره برنامه مشابه چیه!

نقل‌قول
مسلما انواع مقایسه بین نرم‌افزارهای آزاد و غیرآزاد شامل این بند نمیشود.
صحبت من را در این مقوله بگنجانید!

موفق باشید.
Der Weg ist das Ziel