انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چند پرسش درباره ی اوبونتو  (دفعات بازدید: 2780 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین h.hoorzad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
چند پرسش درباره ی اوبونتو
« : 21 فروردین 1386، 10:49 ب‌ظ »
من کاربری تازه کارم و می خواهم بدانم که آیا می توانم کارم با لینوکس را از اوبونتو شروع کنم. خواهش می کنم در صورتی که خود نمی توانید به پرسش هایم پاسخ دهید، مرا به مقاله ای راهنمایی کنید. اگر انگلیسی باشد هم هیچ ایرادی ندارد.
1- آیا نرم افزار هایی که به صورت پیش فرض روی اوبونتو نصب شده اند کاملند؟ یا پس از نصب اوبونتو باید به دنبال پیدا کردن نرم افزار برایش باشم؟
2- آیا درست است که Canonical Ltd دچار مشکلات مالی شده است؟
3- آیا در نسخه ی 7.04 اوبونتو مشکل کار با کاربر ریشه حل خواهد شد؟
4- آیا ابزاری وجود دارد که با آن بتوان فایل های rpm را به فایل های قابل استفاده در اوبونتو تبدیل کرد؟
5- آیا می توان روی سیستمی که ویندوز دارد اوبونتو نصب کرد بی آن که نیازی به پاک کردن ویندوز باشد؟( آن مقاله ی فارسی را خواندم، امّا یاریم نکرد. به مقاله ای کامل تر و مستند تر نیازمندم. انگلیسی هم باشد اشکالی ندارد.)
6- آیا می توان پس از نصب اوبونتو و با دیسک های کوبونتو و زوبونتو محیط های گرافیکی KDE و xfce و ابزارهایشان را به اوبونتو اضافه کرد؟ اگر پاسخ بله است چگونه و اگر خیر است آیا راه دیگری وجود دارد؟ پس از نصب انتخاب محیط گرافیکی چگونه خواهد بود؟
7- آیا این درست است که دیسک اوبونتو هم دیسک نصب و هم دیسک زنده است یا دیسک زنده و نصب آن از هم جدا هستند؟ آیا کوبونتو و زوبونتو هم این گونه اند؟
8- آیا نسخه ی 7.04 اوبونتو، کوبونتو و زوبونتو هم زمان عرضه خواهد شد؟

با تشکّر

آفلاین میلاد

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
    • وبلاگ شخصی
پاسخ به: چند پرسش درباره ی اوبونتو
« پاسخ #1 : 21 فروردین 1386، 11:00 ب‌ظ »
سلام
جواب اکثر سوالاتتون توی انجمن موجوده پیشنهاد میکنم ابتدا یه جستجو انجام بدید و اگه جواب سوالی را پیدا نکردین اون وقت مطرح کنید.
میلاد نکوفر، توسعه‌دهنده وب و موبایل

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #2 : 21 فروردین 1386، 11:07 ب‌ظ »
سلام
1- اوبونتو یه توزیع تمیز و خالی از نرم افزارهای اضافی هست در صورتی که مایل هستید می تونید از سی دی های هما که برای این منظور تهیه شده اند استفاده کنید .
2- فکر نمی کنم همچین چیزی صحت داشته باشه چون از طرف مردم حمایت میشه
3-شما در اوبونتو اصلا نیازی به کاربر ریشه ندارید و با دستور sudo می تونین ازش استفاده کنین
4-بلی هست بسته نرم افزار alien رو نصب کنین و کار باهاش بسیار آسون هست
5-بلی امکانش هست یه درایو رو delet کنین و به صورت پیش فرض زمان نصب کزینه استفاده از فضای خالی هارد رو انتخاب کنید
6-محیط های گرافیکی رو نصب کنین مشکلی پیش نمیاد
7-کل سی دی های اوبونتو و بقیه خانواده live cd هستن که در صورتی که ازش خوشتون اومد می تونین نصبش کنین
8-همه انها بلی باهم عرضه میشن.
موفق باشید

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
« پاسخ #3 : 22 فروردین 1386، 01:31 ق‌ظ »
1.بستگی به نیاز هاتو داره. ممنه برای بعضی ها کافی باشه و برای بعضی دیگه نه ولی چون ابونتو به صورت تک cd عرضه میشه احتمالا نیاز به برنامه های دیگه داری (دبیان در ۳ dvd و همراه ۱۸۰۰۰ برنامه عرضه میشه)
2.نه اینطور نیست. اگه اینجوری بود که ۷.۰۴ را shipit نمی کرد. مارک شاتلورث بنیان گذار ابونتو سایتش رو که در زمینه امنیت اینترنت بود و کارش گرفته بود رو حدود 400 و خورده‌ای فروخت. ۲۰ ملیون دلارش رو داد و به عنوان اولین فضانورد آفریقایی به فضا رفت و با ده ملیون دلار دیگه‌اش ابونت رو راه انداخت. هوز خیلی دیگه پول داره :)
5. هیچ مشکلی نیست و در واقع ابونتو در این زمینه از بقیه توزیع ها یک سو گردن بالاتر هست. ابونتو حتی ubuntu.exe هم داره.
به نظر من ابونتو و مارک شاتلورث یک خون تازه در زمینه توزیع های لینوکس و جذب اسیران ویندوزی هست.
6-7. اونتو و خانواده اش دو جور cd دارند. یک جورکه همون cd زنده هست و هم میتونید از روی آن ابونتو رو نصب کنبد و یک جور cd دیگه به نام alternative که live نیست و فقط میتونید اونتو رو از روش نصب کنید اون هم به صورت متنی ولی میتونید اون رو به عنوان source به ستگاه اضافه کنید و از بسته هاش مانند میز کار اون استفاده کنید.
In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #4 : 22 فروردین 1386، 10:45 ق‌ظ »
من کاربری تازه کارم و می خواهم بدانم که آیا می توانم کارم با لینوکس را از اوبونتو شروع کنم. خواهش می کنم در صورتی که خود نمی توانید به پرسش هایم پاسخ دهید، مرا به مقاله ای راهنمایی کنید. اگر انگلیسی باشد هم هیچ ایرادی ندارد.
بهتون خوش آمد میگیم :) با خیال راحت میتونید سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید...

۱. نسخه‌های مختلف اوبونتو روی یک سی‌دی یا یک DVD عرضه میشن. بسته به نیازهاتون ممکنه به بیش از یک سی‌دی نیاز داشته باشید در این صورت اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید میتونید از مخازن رسمی یا غیر رسمی اوبونتو (مخازن رسمی ۴ تا DVD میشن) استفاده کنید و اگر اینترنت پر سرعت ندارید میتونید از هما استفاده کنید.

۲. راستی من شایعش رو هم نشنیدم! ضمنا یادتون باشه که اوبونتو یک کامیونیتی خیلی خیلی بزرگ در سراسر دنیا داره که همون برای ادامه کار اوبونتو و توزیعهایی که بر اساس اوبونتو هستند کافیه.

۳. اوبونتو مشکلی با کاربر ریشه نداره و در واقع مشکل کاربر ریشه رو که تا به حال وجود داشته حل کرده! بزودی خیلی از توزیعهای دیگه هم برای حل مشکل کاربر ریشه از روش حل اوبونتو استفاده خواهند کرد.

۴. بله! دوستان هم بهتر از من پاسخ دادند ولی واقعیت اینه که با وجود مخازن کامل deb و این کامیونیتی بزرگ شما نیازی به تبدیل rpm به deb ندارید بلکه نیاز بلعکس وجود داره.

۵. شاید بهتر باشه مشکلتون رو با جرئیات بیشتر تو یه پست جدا مطرح کنید.

۶. بله! دوستان جواب دادند... اگر انجام دادید و مشکلی داشتید میتونید مطرح کنید. برای این کار از سی‌دی هما هم میتونید استفاده کنید. برای انتخاب هم در زمان ورود به سیستم در قسمت Session میتونید بگید که میزکارتون چی باشه.

۷. هم نسخه زنده و هم نسخه نصبی وجود دارد. برای همه اعضای خانواده اوبونتو بغیر از نسخه سرور که اصولا نیازی به نسخه زنده ندارد.

۸. بله. بدلیل اینکه همگی تحت پشتیبانی رسمی Canonical قرار دارند. ممکنه با چند ساعت اختلاف منتشر بشن.
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom