من کاربری تازه کارم و می خواهم بدانم که آیا می توانم کارم با لینوکس را از اوبونتو شروع کنم. خواهش می کنم در صورتی که خود نمی توانید به پرسش هایم پاسخ دهید، مرا به مقاله ای راهنمایی کنید. اگر انگلیسی باشد هم هیچ ایرادی ندارد.
بهتون خوش آمد میگیم
با خیال راحت میتونید سوالاتتون رو اینجا مطرح کنید...
۱. نسخههای مختلف اوبونتو روی یک سیدی یا یک DVD عرضه میشن. بسته به نیازهاتون ممکنه به بیش از یک سیدی نیاز داشته باشید در این صورت اگر اینترنت پر سرعت داشته باشید میتونید از مخازن رسمی یا غیر رسمی اوبونتو (مخازن رسمی ۴ تا DVD میشن) استفاده کنید و اگر اینترنت پر سرعت ندارید میتونید از هما استفاده کنید.
۲. راستی من شایعش رو هم نشنیدم! ضمنا یادتون باشه که اوبونتو یک کامیونیتی خیلی خیلی بزرگ در سراسر دنیا داره که همون برای ادامه کار اوبونتو و توزیعهایی که بر اساس اوبونتو هستند کافیه.
۳. اوبونتو مشکلی با کاربر ریشه نداره و در واقع مشکل کاربر ریشه رو که تا به حال وجود داشته حل کرده! بزودی خیلی از توزیعهای دیگه هم برای حل مشکل کاربر ریشه از روش حل اوبونتو استفاده خواهند کرد.
۴. بله! دوستان هم بهتر از من پاسخ دادند ولی واقعیت اینه که با وجود مخازن کامل deb و این کامیونیتی بزرگ شما نیازی به تبدیل rpm به deb ندارید بلکه نیاز بلعکس وجود داره.
۵. شاید بهتر باشه مشکلتون رو با جرئیات بیشتر تو یه پست جدا مطرح کنید.
۶. بله! دوستان جواب دادند... اگر انجام دادید و مشکلی داشتید میتونید مطرح کنید. برای این کار از سیدی هما هم میتونید استفاده کنید. برای انتخاب هم در زمان ورود به سیستم در قسمت Session میتونید بگید که میزکارتون چی باشه.
۷. هم نسخه زنده و هم نسخه نصبی وجود دارد. برای همه اعضای خانواده اوبونتو بغیر از نسخه سرور که اصولا نیازی به نسخه زنده ندارد.
۸. بله. بدلیل اینکه همگی تحت پشتیبانی رسمی Canonical قرار دارند. ممکنه با چند ساعت اختلاف منتشر بشن.