انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سرور اختصاصی در محل؟!  (دفعات بازدید: 3754 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
سرور اختصاصی در محل؟!
« : 23 مهر 1391، 05:46 ب‌ظ »
دوستان فرض کنیم من بخوام یه وب‌سایت رو توی محل کار یا منزل میزبانی کنم!
الان بحث این نیست که این کار به صرفه باشه یا از لحاظ امنیت چطوریاس!
می‌خوام کلا بدونم این کار غیر از یه ارتباط فوق سریع اینترنتی دیگه چه چیزایی نیاز داره؟
بیشتر پیش نیازهای سخت افزاری مد نظر هستش!
چه هزینه هایی باید انجام بشه؟
فرض کنیم یه سرور با مشخصات زیر دارم الان:
cpu : core i7 2500k
ram : 8 GB
gpu: 2xGeforce 550GTX
hdd: 2x2TB 7200 RPM
این اصلا به درد این کار می‌خوره؟
اگه نه چرا؟
با تمشکر!  ;)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
پاسخ : سرور اختصاصی در محل؟!
« پاسخ #1 : 23 مهر 1391، 05:53 ب‌ظ »
بستگی به وبگاه داره لاکن  اگر بخواید فقط یک وردپرس بالا بیارید  :
ram : 256
پردازنده : 500 مگاهرتز
هارد : 2 گیگ
با اینها میتونید lighttpd + php + mysql + debian رو با کمی دستکاری بالا بیارید لاکن کمی فشار بیاد میخوابه

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #2 : 23 مهر 1391، 06:32 ب‌ظ »
خب من می‌خوام مجموعه سایت ماتریکس.آی‌آر رو خودم میزبانی کنم.
یکی از زیرمجموعه‌هاش گالری عکس هستش که وقتی کامل شد احتمالا بازدید زیادی داره و یه خورده هم cms اش سنگینه.
و کامپیوتری با مشخصاتی که ذکر کردم کنار گذاشتم برای سرور، از لحاظ منابع سخت افزاری فک نکنم خیلی مشکل باشه!
الان بزرگترین مشکل همون ارتباط اینترنتی هست، کسی می‌دونه چطوری میشه اینو تهیه کرد؟!
هزینش چطوریه؟!

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #3 : 23 مهر 1391، 06:48 ب‌ظ »
میتونین خط هایه ویژه بگیرین . اگر سایت فقط برایه کاربران داخلی هستش که یک خط داخلی میتونین بگیرین که فقط دیتا داخلی داشته باشه (اینو مطمعن نیستم یکی از دوستام مگفت این طور سرویسی میدن) خط 2 مگ هم میشه گرفت . مهم مقدار مصرف ماهانه با مقدار سرعت مورد نیاز هست که باید محاصبه کنین.

هزینشم فکر کنم زیاد بشه. این سرویس ها رو هم به کاربر معمولی نمیدن باید یک مدرکی ببرین تا بدن مثلا شرکت باشین.

به غیر از یک خط ارتباط سریع خوب احتیاج به یک سرور داره که هرجور کامپیوتری میتونه باشه . مهم پایداریش هست. و یک ایپی سابط.
-------------------------------
به غیر از این طور چیزا مواردی مثل رفتن برق رو هم حساب کنین که اگر رفت سایتتون داون میشه . البته با برگشتنشم باز باید یکی باشه تا سیستم رو روشن کنه.

----------------------------
این جوری یک خ.بی داره که اگر حجم سایت بره بالا راحت میتونین بک اپ بگیرین .

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #4 : 23 مهر 1391، 06:52 ب‌ظ »
خط ۲ مگ که فایده نداره!
مشکل برق و این‌ها هم قابل حله!

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
« پاسخ #5 : 23 مهر 1391، 07:16 ب‌ظ »
حقیقتا اگر دلیل درستی نیارید ، میزبانش یک وبگاه بر روی رایانه ی خانه تان احمقانه است
چرا که کمپانی هایی هستند با هزینه ی بسیار پایین تر و سرعت انترنت بالاتر وبگاه یا انجمنتان را به خوبی میزبانی و پشتیبانی میکنند
مثلا از کمپانی هایی که در خود ایران خدمت میزبانی وب میدهند بهره برید ( البته که هزینه بالاست و اگر باز هم دلیل درستی نیاورید اروپا بهترین جا برای اینکار است )
===============
وبگاه هاتو تماشا کردم
اینها رو به آسونی میتونی روی یک میزبان در آلمان ، فرانسه ، هلند یا انگلستان میزبانش کنی  . بستگی به گسترده تر شدن کارت سالانه کمتر از 100 تومن برات می افته
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1391، 07:23 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #6 : 23 مهر 1391، 07:36 ب‌ظ »
سایت در حال حاضر از vps در ایران بهره می‌بره، با هزینه ماهانه ۴۰ هزار تومان (البته ۱۰۰۰۰ تومان لایسنس دایرکت ادمین هست که تنها استفاده ای که ازش می‌کنم آپلود فایل روی سرور هست  :()

پ‌.‌ن:
سرور مجازی داخل ایران برای این تهیه کردم چون پینگش واقعا پایینه، و از اونجایی که ۹۰ درصد مخاطب ایرانی هستن، پینگ پایین خیلی به درد می‌خوره!
« آخرین ویرایش: 23 مهر 1391، 07:38 ب‌ظ توسط Matrix.1372 »

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
« پاسخ #7 : 23 مهر 1391، 08:46 ب‌ظ »
خوب همینو میگم دیگه
شما باید هاست معمولی بگیرید
تازه وبگاه شما هم اگر روی یک کارگزار خوب در اروپا باشه چیزی از اینی که هست کندتر نخواهد بود . تازه اون زمان نه درگیر لیسانس پانل کنترل هستی نه امنیت کارگزارت

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #8 : 23 مهر 1391، 09:20 ب‌ظ »
سایت قبل از این روی سرور اشتراکی بود، ولی بعضی ماژول‌های سایت هستن که نیاز به کانفیگ دارن و این کار توی هاست اشتراکی امکان پذیر نبود!
در مورد میزبانی خارج از کشور هم اگه یه روزی اینترانت عملی شد چی؟

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #9 : 24 مهر 1391، 09:44 ق‌ظ »
سایت قبل از این روی سرور اشتراکی بود، ولی بعضی ماژول‌های سایت هستن که نیاز به کانفیگ دارن و این کار توی هاست اشتراکی امکان پذیر نبود!
در مورد میزبانی خارج از کشور هم اگه یه روزی اینترانت عملی شد چی؟

خودتم داری میگی اگه یه روزی عملی شد  ;D

آفلاین امیر شهریاری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #10 : 24 مهر 1391، 10:54 ق‌ظ »
دوستان فرض کنیم من بخوام یه وب‌سایت رو توی محل کار یا منزل میزبانی کنم!
الان بحث این نیست که این کار به صرفه باشه یا از لحاظ امنیت چطوریاس!
می‌خوام کلا بدونم این کار غیر از یه ارتباط فوق سریع اینترنتی دیگه چه چیزایی نیاز داره؟
بیشتر پیش نیازهای سخت افزاری مد نظر هستش!
چه هزینه هایی باید انجام بشه؟
فرض کنیم یه سرور با مشخصات زیر دارم الان:
cpu : core i7 2500k
ram : 8 GB
gpu: 2xGeforce 550GTX
hdd: 2x2TB 7200 RPM
این اصلا به درد این کار می‌خوره؟
اگه نه چرا؟
با تمشکر!  ;)
میگما گرافیک این سیستم حیف میشه ها  ](*,)
سرور همچین گرافیک خفنی لازم نداره به نظر من  ;D

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
« پاسخ #11 : 24 مهر 1391، 10:59 ق‌ظ »
دیتا سنتر redstation تو اروپا هستش پینگش حدود 150 تا 180 هست. به نظرم مقدار پینگش خوبه.

سیستمی که گذاشتین هم cpu ش زیادی هست هم 'گرافیکش . رمشم تازه زیاده . 1 گیگ کافیشه.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #12 : 25 مهر 1391، 01:23 ق‌ظ »
البته یک سرور تنها یک کامپیوتر قوی نیست و مواردی توی اون مهم هست که برای یک کامپیوتر خانگی اصلا اهمیتی نداره. ما عموما سرورهای آماده می‌خریم، ولی خوب اگر بخوای آشنایی‌ای با پیش‌نیازهای سخت‌افزاری یک سرور داشته باشی، این‌ها مواردی هست که من اگر بخوام خودم سرور رو سرهم کنم،  رعایت می‌کنم:

پردازنده رو Xeon انتخاب می‌کنم، چون هم مصرف برق کمتری دارند، هم دمای کمتری ایجاد می‌کنند و هم پایداری بالاتری دارند.
شاید به نظر رم خیلی مهم نباشه، ولی رم باید ECC باشه (قیمت رو تقریبا دوبرابر می‌کنه) که پایداری رو بالاتر می‌بره و امکان اشتباه سخت‌افزاری رو کمتر می‌کنه.
حداقل دو هارددیسک که با یک Raid Controller به صورت Raid1 بسته شدند. اینطوری اگر یکی از هاردها بسوزه، اطلاعات از بین نمیره و سرور به کارش ادامه میده. عموما ۴ هارددیسک به صورت Raid10.
استفاده از Raid Controller مجزا خیلی کمک می‌کنه و ترجیحا نباید از Raid Controllerای که خود Mainboard داره استفاده بشه. (به دلایل مختلفی...)
عموما دو کارت شبکه که کاربردهای متفاوتی در شرایط مختلف داره.
کارت گرافیک هم که اهمیتی نداره :)

موارد دیگه‌ای هم هست، مثلا نوع منبع تغذیه و ... ولی خوب توی یک سرور خانگی این‌ها عموما مهم نیست.

در کل پیشنهاد من اینه که یک VPS یا یک هاستینگ مشترک بگیری، غیر از اینکه بخوای مواردی مثل راه‌اندازی یک سرور رو تجربه کنی و بالا بودن سایتت اهمیتی نداشته باشه، در اینصورت این کار تجربه خوبیه :)

در مورد اینترانت ملی هم اگر ملت به این آسونی به این قضیه تن بده، خیلی فاصله زیادی از کره شمالی نخواهیم داشت! حداقلش مقاومتش اینه که مردم از سرویس‌های داخلی دولتی استفاده نکنند، سعی نکنند سرویس‌هاشون رو به داخل انتقال بدن و ترافیک استفاده اون‌ها هم این موارد رو نشون بده.
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1391، 04:40 ب‌ظ توسط nixoeen »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #13 : 25 مهر 1391، 03:31 ب‌ظ »
البته یک سرور تنها یک کامپیوتر قوی نیست و مواردی توی اون مهم هست که برای یک کامپیوتر خانگی اصلا اهمیتی نداره. ما عموما سرورهای آماده می‌خریم، ولی خوب اگر بخوای آشنایی‌ای با پیش‌نیازهای سخت‌افزاری یک سرور داشته باشی، این‌ها مواردی هست که من اگر بخوام خودم سرور رو سرهم کنم،  رعایت می‌کنم:

پردازنده رو Xeon انتخاب می‌کنم، چون هم مصرف برق کمتری دارند، هم دمای کمتری ایجاد می‌کنند و هم پایداری بالاتری دارند.
شاید به نظر رم خیلی مهم نباشه، ولی رم باید ECC باشه (قیمت رو تقریبا دوبرابر می‌کنه) که پایداری رو بالاتر می‌بره و امکان اشتباه سخت‌افزاری رو کمتر می‌کنه.
حداقل دو هارددیسک که با یک Raid Controller به صورت Raid1 بسته شدند. اینطوری اگر یکی از هاردها بسوزه، اطلاعات از بین نمیره و سرور به کارش ادامه میده. عموما ۴ هارددیسک به صورت Raid10.
استفاده از Raid Controller مجزا خیلی کمک می‌کنه و ترجیحا نباید از Raid Controllerای که خود Mainboard داره استفاده بشه. (به دلایل مختلفی...)
عموما دو کارت شبکه که کاربردهای متفاوتی در شرایط مختلف داره.
کارت گرافیک هم که اهمیتی نداره :)

موارد دیگه‌ای هم هست، مثلا نوع منبع تغذیه و ... ولی خوب توی یک سرور خانگی این‌ها عموما مهم نیست.

در کل پیشنهاد من اینه که یک VPS یا یک هاستینگ مشترک بگیری، غیر از اینکه بخوای مواردی مثل راه‌اندازی یک سرور رو تجربه کنی و بالا بودن سایتت اهمیتی نداشته باشه، در اینصورت این کار تجربه خوبیه :)

در مورد اینترانت ملی هم اگر ملت به این آسونی به این قضیه تن بده، خیلی فاصله زیادی از کره جنوبی نخواهیم داشت! حداقلش مقاومتش اینه که مردم از سرویس‌های داخلی دولتی استفاده نکنند، سعی نکنند سرویس‌هاشون رو به داخل انتقال بدن و ترافیک استفاده اون‌ها هم این موارد رو نشون بده.
++
مثل همیشه کامل و عالی!  :)
واقعش من علاقه دارم سایتم رو خودم میزبانی کنم، ضمن این‌که خودش یه تجربه متفاوت هستش!
در مورد پردازنده xeon اول این‌که سخت گیر میاد، ثانیا نسبتا گرونه!
و این‌که بنده این سیستم رو آماده دارم و خیلی نمی‌تونم خرج کنم، البته می‌دونم در دراز مدت جبران میشه!
در مورد دمای پردازنده هم مشکلی نیست، چون با کولر فعلی cpu ممکنه سرما هم بخوره!  :D
و در پایان، میزبانی داخل ایران تنها دلیلش اینترانت نبود و دلیل مهمتر پینگ پایین هست، مثلا پینگ فعلی در حدود ۳۲ هست و قبلا ۲۹۰.
====
خب الان من اینا رو دارم!
چطور می‌تونم پوشه /var/www/ رو روی اینترنت به اشتراک بذارم؟!  :-X
سوال دیگه در مورد dns هست!
اصلا می‌دونید چیه؟! (چقد سوال می‌پرسم)، من نمی‌دونم چیکار باید بکنم، شما یه کتاب یا منبع آموزشی معرفی کن (انگلیسی و فارسی هم تفاوت نداره، هرچند فارسی راحت‌تره)!

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #14 : 25 مهر 1391، 04:55 ب‌ظ »
اول باید ببینی اصلا ISP اجازه باز کردن پورت ۸۰ رو بهت میده یا نه. اگر بهت IP Static هم بدن خوبه، وگرنه نمی‌تونی به راحتی از سرور به عنوان میل‌سرور استفاده کنی.

پینگ زیر ۲۰۰ برای سایت مورد قبوله. اگر خیلی از AJAX استفاده کنی، خب پینگ کمتر کمک می‌کنه، ولی مهمتر از پینگ، سرعت اینترنت و پایداری شبکه هست که عموما تنها در Data Centerها قابل دسترسه. مثلا ما کلی بیشتر هزینه می‌کنیم که پایداری و بالا بودن شبکه به جای ۹۹.۹۹ مقدار ۹۹.۹۹۹۹ درصد باشه و ارتباط ۱ گیگابیت با اینترنت داریم. این شرایط با پینگ ۲۰۰ بهتر از پینگ ۵۰ با شبکه‌ای کم‌سرعت و با پایداری کم هستش. با سرعت‌های داخلی ایران کافیه ۳ نفر همزمان از سایت دیدن کنند، احتمالا دیگه سایت در دسترس نیست.

ابتدا کتاب‌های TCP/IP یا مثلا کتاب‌های مدرک +Network رو بخون که مفاهیم پایه‌ای رو یاد بگیری. مثلا اینکه Nameserverها چجوری کار می‌کنند و چجوری میشه از Dynamic DNSها استفاده کرد.
آلن باغومیان یک کتاب شبکه برای گنو-لینوکس (دبیان) داره، خودم نخوندم ولی باید خوب باشه. کتاب‌های LPI قسمت‌های شبکه هم مسلما خوبه.