انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آموزش کامل نصب monodevelop(حل شد)  (دفعات بازدید: 3740 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 61
آموزش کامل نصب monodevelop(حل شد)
« : 24 مهر 1391، 09:36 ب‌ظ »
سلام دوستان
چند وقت پیش دیدم که توی مونو میشه جی یو آی هم طراحی کرد علاوه بر اینکه سی شارپ کد ‍‍زد...
میخواستم به صورت کامل نصبش کنم تا بتونم هم توش با سی شارپ برنامه بسازم و هم اینکه جی یو آی هم بتونم توش طراحی کنم ..کلا میخوام مثل همون ویژوال استودیو بشه که توش ویندوز فرم اپلیکیشن برنامه میسازیم
ممنونم میشم کمک کنید
« آخرین ویرایش: 27 مهر 1391، 12:10 ق‌ظ توسط friendchp »

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
پاسخ : آموزش کامل نصب monodevelop
« پاسخ #1 : 24 مهر 1391، 10:09 ب‌ظ »
از مخزن میتونی نصبش کنی.
اون رابط گرافیکی که طراحی میکنه windows form نیست gtk# هست که البته برای ویندوز هم پورت شده.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 24 مهر 1391، 11:04 ب‌ظ »
مرسی از راهنماییت
اما  ممنون میشم دقیقا بگی که چی کار باید بکنم...کجا چه دستوری رو بزنم یا چه کار کنم؟از اوبونتو سافتور سنتر یا ترمینال یا سینپتیک منیجر..با هر کدوم یکمی آشنایی دارم اما هر وقت از طریق یکیشون اقدام کردم ناقص بودن برنامه ها..نمیخوام اینطوری بشه...
اون gtk#رو هم بگین چطوری نصب کنم و متصلش کنم به مونو ممنون میشم

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 25 مهر 1391، 07:03 ق‌ظ »
توی software center سرچ کن monodevelop و در قسمت more info برو و هرکدوم از plugin ها رو که نیاز داری اضافه کن. به صورت پیشفرض gtk# رو نصب میکنه و با طراحی گرافیکی مشکلی نداری.

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 25 مهر 1391، 07:05 ق‌ظ »
دیشب از همون ubuntu software centerنصبش کردم با تمام آیتم هاش..الا نم خوبه:d
با همه اینا ممنون از راهنماییت

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 مهر 1391، 08:10 ق‌ظ »
خواهش میشه  ;D

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #6 : 25 مهر 1391، 11:34 ب‌ظ »
#C آینده نداره. چرا با Qt creator کار نمی‌کنی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 26 مهر 1391، 07:56 ق‌ظ »
آقا دانیال شاید شما خیل خوب مردم رو بخواید و اینکه یه حرفه ای باشید...اما بنده به عنوان یه تازه کار اینطور از حرف های شما نتیجه میگیرم(کلا توی مطالبی که از شما خوندم)خیلی 1جانبه فکر و صحبت میکنید ...و فقط و فقط میگید که یا اوبنتو یا ویرچوال باکس یا سی پلاس پلاس و ...
من فکر میکنم بهتره اگه حرفی میزنید دلایلتون رو هم کنارش بارید بگید چرا این نه و اون آره ...در ضمن تمام شرایط رو هم در نظر بگیرید.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : آموزش کامل نصب monodevelop(حل شد)
« پاسخ #8 : 28 مهر 1391، 10:21 ب‌ظ »
دلیلش واضحه خب. مایکروسافت با ارائه‌ی ویندوز۸ خیلی از بخش‌های دات‌نت رو یک‌جا منسوخ کرد و پیش‌بینی‌ها بر اینه که به زودی کلّ دات‌نت رو از این چیزی که تابه‌حال بوده تغییر می‌ده. اه اخبار رو دنبال کنی می‌بینی که صدای همه‌ی دات‌نت کارها هم از این تصمیم یک‌جانبه‌ی مایکروسافت در اومده. برای همین اکثر برنامه‌نویس‌ها در حال مهاجرت از دات‌نت به سکّوهای پایدارتر دیگه‌ای مثل کیوت هستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 29 مهر 1391، 12:19 ق‌ظ »
من نمیدونم از کجا اومدین این حرف رو میزنید....من میزارم به حساب اینکه دقت نکردید...نه اینکه چیزی نمی دونید...
به لینک های زیر مراجعه کنید لطفا:
http://bitcrazed.com/post/2012/01/27/An-Accurate-Windows-8-Platform-Architecture-Diagram.aspx
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-NZ/netfxbcl/thread/2cca91c4-f463-48b7-a3a0-de718b7c046a
امیدوارم دقت بیشتری به خرج بدین..در ضمن همیشه گفتم هر چیزی یه جایی بدرد میخوره..توی ویندوز برای نوشتن برنامه های کاربردی و مدیریتی سی شارپ خیلی خوبه و...

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 02 آبان 1391، 10:45 ب‌ظ »
شاید خوب باشه، ولی همون<‌طور که خودت گفتی فقط توی ویندزد!

آفلاین friendchp

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 03 آبان 1391، 07:28 ب‌ظ »
طبیعی هست که برای اونجا خیلی خوب باشه..چون برای هر محیطی یه زبان و یه فریم ورک و یه آی دی ای ککه خوب پشتیبانی بشه خوب میمونه و حرفی برای گفتن خواهد داشت..مثلا بین wxwidget , qt ....کهدبلیو ایکس ویجت واقعا جلوتر از کیوت بود اما چون پشتیبانی کیوت قوی تر شد در نتیجه بیشتر و قشنگتر پیشرفت کرد..من خودم تا حدی با کیوت برنا نویسی کار کردم که هر کاری بخوام رو بتونم انجام بدم باهاش...واس همین کیوت برای محیط لینوکس برای توسعه حرف اول رو میزنه....برای برنامه های کنسولی هم کتاب خونه های خیلی خوبی بازم هست مثل بووست و همون کیوت و دبلیو ایکس ویجت ...من به شخصه بووست رو از همه بیشتر میپسندم چون استاندارد سی پلاس پلاس بووست رو بیشتر میپسنده و بووست آزاد تره (البته اگه اینو اشتباه نکنم چون کیوت هم lgplهست که دمه نوکیا گرم البته الان رفته زیر سایه ی دیجیا که میترسم یهو این آزادیو به خطر بندازه ) و یه زبون خیلی ناز و باحال دیگه هم هست برای لینوکس به نام زبان VALAکه جینوم خیلی خوب داره ازش پشتیبانی میکنه مثل سی شارپ نازه...نیتیو هست و بسیار زبان قدرتمندی هست و از کتاب خانه GTKاستفاده میکنه...
در نتیجه اینکه هر چیزی برای یه جایی خیلی خفن و خوب هست ..مثلا در مکینتاش OBJECTIVE Cخیلی شاخ هست چون خیلی خفن از طرف اپل پشتیبانی میشه و...
با همه این ها همه سیستم عامل ها هم باحالن..مخصوصا لینوکس تو برنامه نویسیش .. و ویندوز تو راحتیش و USER FRIENDLYمک رو دیگه استفاده نکردم نمیدونم ...من که الا کاملا راضی هستم از این که از لینوکس(توزیع اوبونتو(تکمیلی توسط توزیع آریوس)) هم استفاده میکنم (البته در کنار ویندوز)