انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: متن باز واقعی  (دفعات بازدید: 3214 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
پاسخ : متن باز واقعی
« پاسخ #15 : 16 آبان 1391، 03:36 ب‌ظ »
تو دلفین یه f4 میزنی ترمینال باز می‌شه. در ناتیلوس باید یا اسکریپت نصب بشه که بعد از کلیک راست کردن و رفتن به بخش اسکریپت‌ها تازه یه یه پنجره جدید باز می‌کنه. و یا پچ روش نصب کنیم تا مثل دلفین بشه که خیلی ناهماهنگه با ناتیلوس.
سرویس‌های دلفین خیلی متنوع و راحت هستند. مثلا من یه سرویس نصب کرده‌ام که امکانات زیادی رو از طریق کاربر ریشه در اختیار می‌ذاره.
خوب اینها چیزهایی هستند که یک کاربر عادی نیازی نداره و نباید داشته باشه (نه باز کردن ترمینال، نه عملیات روی فایل‌ها با کاربر ریشه) و اگر لازم داشته باشه با یک اسکریپت می‌تونه اضافه کنه. من به شخصه دوست ندارم مکان‌هایی که برای کاربران عادی چنین چیزهایی رو نصب می‌کنم، گزینه‌های اضافه وجود داشته باشه که باعث گیج کردن کاربرها بشه، بخصوص وقتی کاربرها اصلا سررشته‌ای از کامپیوتر ندارند و علاقه‌ای هم به یادگیری ندارند.

این ایده گنوم هستش که گزینه‌های اضافی رو تا ممکنه حذف کنه و قدیم بعضی از این موارد موجود بود که حذف شد، مثلا قدیم توی گنوم شما روی صفحه که راست-کلیک می‌کردید، Open Terminal هم بود، ولی حذف شد. اگر هم الان یک وصله برای اضافه کردن این موارد به Nautilus بفرستید، مورد قبول نمی‌گیره (و به نظر من هم منطقی هست).
اینجور که بنده برداشت کردم شما می‌فرمایید ناتیلوس و کلا گنوم فقط برای کاربران عادی که اصلا سررشته‌ای از کامپیوتر ندارند و علاقه‌ای هم به یادگیری ندارند خوبه؟
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #16 : 16 آبان 1391، 03:54 ب‌ظ »
اینجور که بنده برداشت کردم شما می‌فرمایید ناتیلوس و کلا گنوم فقط برای کاربران عادی که اصلا سررشته‌ای از کامپیوتر ندارند و علاقه‌ای هم به یادگیری ندارند خوبه؟
برای اونها خوبه، افرادی هم که امکانات بیشتر لازم دارند، بسته‌های اضافه رو نصب می‌کنند، مثلا nautilus-open-terminal رو.

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #17 : 16 آبان 1391، 04:40 ب‌ظ »
نقل‌قول
خوب اگر زیرنویس هم‌نام نباشه، باید خودتون انتخابش کنید (قرار نیست که حدس بزنه کدوم فایل می‌تونه زیرنویس باشه!) و برای مدیریت بهتر فایل‌ها، زیرنویس باید همنام فایلتون باشه.
از لحاظ کدبندی هم وقتی utf-8 وجود داره، دیگه نیازی به استفاده از کدبندی‌های دیگه نیست. اگر کسی هم هنوز استفاده می‌کنه، کار اشتباهی می‌کنه و این پیش‌فرض‌ها حداقل می‌تونه باعث بشه این افراد برای سازگاری با اکثریت برنامه‌ها از utf-8 استفاده کنند. احتمالا بعد از چندین سال کلا پشتیبانی از کدبندی‌های دیگه از برنامه‌ها حذف بشه.
این‌ها مواردی هست که حتی اگر برای اون‌ها وصله بنویسید، عموما مورد قبول توسعه‌دهندگان اصلی نمی‌گیره.

اول ابنکه از راهنمایی هاتون ممنونم.مفیدن. اما دوم اینکه شما مثل اینکه اصلا اهل فیلم و سریال نیستید :) یا حداقل روش دیگه ای برای این کار دارید. ببینید من توی پوشه سریال هام مثلا فلان سریال رو باز میکنم که توی اون مثلا 6 تا پوشه گذاشتم ، از 01 تا 06 که فصل های سریاله هستند. و توی هر کدوم از اونها هم مثلا از 01 تا 24 پوشه هست که هر کدوم قسمت های اون فصل هستند. و توی هر کدوم از این پوشه ها هم دوتا فایل هست ، یکی سریال یکی هم زیرنویسش. توی KMPlayer من پوشه رو Drag میکنم توی پلیر و دیگر هیچ! اما با VLC بعد از این کار باید برم فایل زیرنویس رو هم Drag کنم روی سریالی که داره پخش میشه.تازه اگر کدگذاری زیرنویس با VLC یکی نباشه باید برم کدگذاری VLC رو تغییر بدم ، ببندمش دوباره بازش کنم. من 12 تا سریال دارم ضرب در فصل ها ضرب در قسمت ها تا زیرنویس رو من باید تغییر نام بدم به روش شما. و برای کدینگ هم زیرنویسها رو که من نمینویسم که کدگذاریشون رو مشخص کنم منم از سایت های دیگه میگیرم خیلی هاشون یه سیستمن خیلی هاشون یه چیز دیگه. هدف من فقط بدست آوردن جزئیات ریزیه که وابسته به سلیقه و نیاز افراد متفاوته و برای همین هم هست که به صورت پیشفرض وجود نداره. حداقل تو لینوکس کمتر وجود داره.

نقل‌قول
مثلا من یه سرویس نصب کرده‌ام که امکانات زیادی رو از طریق کاربر ریشه در اختیار می‌ذاره
وقتی این و یا چیزهای دیگه ای مثل این رو که بر مبنای نیاز خودت و سلیقه ی خودت روی سیستمت بچینی احساس مالکیت بهت دست میده ، شاید اینطوری هدف نرم افزار آزاد رو بهتر بشه فهمید.
« آخرین ویرایش: 16 آبان 1391، 04:54 ب‌ظ توسط Vahid_PC »