سلام . خسته نباشید . من لپ تاپ DELL INSPIRON 640m دارم . روش گاتسی رو نصب کردم(Ubuntu 7.10). سایت دل درایور مودم لپ تاپم رو خودش داده و من از این لحاظ مشکلی ندارم . مودم کانکسانت دارم . نمیتونم به اینترنت وصل شم . قبلا راهنمای اتصال به اینترنت موجود در ویکی رو خوندم . اگه سوالم تکراریه معذرت می خوام . نمیدونم مودمم نصب هست یا نه؟؟راهی هست بفهمیم؟؟دستور wvdialconf /etc/wvdial.conf رو زدم که خروجیشو پایین گذاشتم . وقتی pon و بعدش اسم کانکشنمو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته:سکوت محض!!!!تازه تو فایل wvdial.conf هم چیزه خاصی نیست (پایین محتوای داخلشو گذاشتم).مطمءن نیستم initial string واسه مودمم درست باشه.گیج گیجم .اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم .اگه کمک نکردید هم دمتون گرم.میدونم سرتون شلوغه مثل خودم!!!!۲ سوال دیگه هم داشتم: حرف همزه و علامت کاما تو اوبونتو چیان؟و بعدی اینکه میخام ADSL بگیرم . رفتم گفتم مودم LAN میخوام سپردن به عهده خودم که چی بگیرم!!!!دوستان راهنمایی کنن چی خوبه و اگه اطلاع دارن قیمتشم بگن و در ضمن در شهر کوچیکی مثل بندرعباس پیدا شه!!! آقا همگی دست مریزاد . موفق باشید . یا حق
خروجی دستور wvdial:
sina@sina-laptop:~$ sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf
[sudo] password for sina:
Editing `/etc/wvdial.conf'.
Scanning your serial ports for a modem.
Modem Port Scan<*1>: Scanning ttySHSF0 first, /dev/modem is a link to it.
Modem Port Scan<*1>: SHSF0 S0 S1 S2 S3 SHSF1 SHSF2 SHSF3
Modem Port Scan<*1>: SHSF4 SHSF5 SHSF6 SHSF7
Sorry, no modem was detected! Is it in use by another program?
Did you configure it properly with setserial?
Please read the FAQ at
http://open.nit.ca/wiki/?WvDial If you still have problems, send mail to <wvdial-list@lists.nit.ca>.
محتوای فایل wvdial.conf:
[Dialer Defaults]
Phone =
Username =
Password =
New PPPD = yes
در ضمن یک معذرت خواهی بزرگ به همه دوستان بدهکارم که این پستو 2 بار فرستادم .شرمندم . تازه کارم دیگه . ببخشید