انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: معرفی راهی برای تشخیص نصب بودن مودم  (دفعات بازدید: 2900 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sisa

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
معرفی راهی برای تشخیص نصب بودن مودم
« : 20 خرداد 1387، 12:24 ب‌ظ »
سلام . خسته نباشید . من لپ تاپ DELL INSPIRON 640m دارم . روش گاتسی رو نصب کردم(Ubuntu 7.10). سایت دل درایور مودم لپ تاپم رو خودش داده و من از این لحاظ مشکلی ندارم . مودم کانکسانت دارم . نمیتونم به اینترنت وصل شم . قبلا راهنمای اتصال به اینترنت موجود در ویکی رو خوندم . اگه سوالم تکراریه معذرت می خوام . نمیدونم مودمم نصب هست یا نه؟؟راهی هست بفهمیم؟؟دستور wvdialconf /etc/wvdial.conf رو زدم که خروجیشو پایین گذاشتم . وقتی pon و بعدش اسم کانکشنمو میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته:سکوت محض!!!!تازه تو فایل wvdial.conf هم چیزه خاصی نیست (پایین محتوای داخلشو گذاشتم).مطمءن نیستم initial string واسه مودمم درست باشه.گیج گیجم .اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم .اگه کمک نکردید هم دمتون گرم.میدونم سرتون شلوغه مثل خودم!!!!۲ سوال دیگه هم داشتم: حرف همزه و علامت کاما تو اوبونتو چیان؟و بعدی اینکه میخام ADSL بگیرم . رفتم گفتم مودم LAN میخوام سپردن به عهده خودم که چی بگیرم!!!!دوستان راهنمایی کنن چی خوبه و اگه اطلاع دارن قیمتشم بگن و در ضمن در شهر کوچیکی مثل بندرعباس پیدا شه!!! آقا همگی دست مریزاد . موفق باشید . یا حق
خروجی دستور wvdial:
sina@sina-laptop:~$ sudo wvdialconf /etc/wvdial.conf 
[sudo] password for sina:
Editing `/etc/wvdial.conf'.

Scanning your serial ports for a modem.

Modem Port Scan<*1>: Scanning ttySHSF0 first, /dev/modem is a link to it.
Modem Port Scan<*1>: SHSF0 S0   S1   S2   S3   SHSF1 SHSF2 SHSF3 
Modem Port Scan<*1>: SHSF4 SHSF5 SHSF6 SHSF7 

Sorry, no modem was detected!  Is it in use by another program?
Did you configure it properly with setserial?

Please read the FAQ at http://open.nit.ca/wiki/?WvDial

If you still have problems, send mail to <wvdial-list@lists.nit.ca>.

محتوای فایل wvdial.conf:
[Dialer Defaults]
Phone =
Username =
Password =
New PPPD = yes

در ضمن یک معذرت خواهی بزرگ به همه دوستان بدهکارم که این پستو 2 بار فرستادم .شرمندم . تازه کارم دیگه . ببخشید
Does it Really Matter if There's a Heaven up Above
We Should Use Some Love

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: معرفی راهی برای تشخیص نصب بودن مودم
« پاسخ #1 : 20 خرداد 1387، 12:30 ب‌ظ »
سلام :)
pon برای وقتی است که شما با pppconfig اتصال به اینترنت رو ساخته باشید و وقتی که به wvdial ساختید باید از همون wvdial برای اتصال استفاده کنید...
توضیحات بیشتر:
http://wiki.ubuntu.ir/DialupModemHowto/SetUpDialer#head-4ca4398f98b2b4833fa0d157e64c360ff492f165
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین sisa

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 20 خرداد 1387، 01:06 ب‌ظ »
حاج مهدی مزسی . این صفحه رو که عرض کردم خوندم . نه با pon  و نه با wvdial کوچکترین صدایی از سیستم در نمیاد .می خوام مطمئن شم مودمم نصبه؟
We Should Use Some Love

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #3 : 27 خرداد 1387، 02:49 ق‌ظ »
حاج مهدی مزسی . این صفحه رو که عرض کردم خوندم . نه با pon  و نه با wvdial کوچکترین صدایی از سیستم در نمیاد .می خوام مطمئن شم مودمم نصبه؟
اگر مطمئن هستید که مودم شما کانکست HSF هست، برای فعال کردن مودم قبل از شماره گیری کردن لازم هست دستور زیر رو اجرا کنید:

sudo hsfconfig

در ضمن من هم لپتاپم DELL هست ولی از مودمم توی اوبونتو هیچ صدایی بیرون نمیاد. چون صدای کانکت شدن رو توی ویندوز از خود speaker مودم نیست، بلکه از باندهای لپتاپ هست که اونم بخاطر درایور ویندوز هستش. اگر دیدید صدای کانکت شدن ندارین، دلیل بر نصب نبودن مودم نیست.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین sisa

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 28 خرداد 1387، 06:27 ب‌ظ »
بازم ممنون سید مهدی . خدا اجرت بده . بازم نتیجه نگرفتم . بازم دستور wvdialconf میزنه no modem was detected .یعنی راهی نداره دیگه؟ واسم عجیبه که درایوری که سایت DELL  خودش داده هم مشکل داره و کار نمی کنه. مشکلی نیست ADSL میگیرم فقط خداییش یک مدلی بگید که 100% کار کنه و من خیالم راحت باشه و این دردسرها رو نداشته باشه .شرمنده اینقدر مزاحم شدم
We Should Use Some Love