0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
نقلقول از: nixoeen در 29 دی 1391، 10:09 بظنقلقول از: tazekar در 29 دی 1391، 09:55 بظنقلقولبه دلیل تحریمها هر گونه معامله تجاری با ایران ممنوع هستش و به محض اینکه بفهمند مربوط به ایران هست، حتی اگر پرداخت از طرف ایران نباشه، سفارش رو لغو میکنند.قبلا کنونیکال میفرستاد ایران. من چند بار سفارش دادم و دریافت کردماون مال قبل از تحریمهای اروپا بود و اونجا معامله مالیای هم انجام نمیشد، به رایگان میفرستاد که کلا قضیهاش فرق میکنه.من رفتم تو قسمت خرید. اسم کشور ایران اصلا تو لیستش نبود. حتی کرهی شمالی بود ولی ایران نبود.
نقلقول از: tazekar در 29 دی 1391، 09:55 بظنقلقولبه دلیل تحریمها هر گونه معامله تجاری با ایران ممنوع هستش و به محض اینکه بفهمند مربوط به ایران هست، حتی اگر پرداخت از طرف ایران نباشه، سفارش رو لغو میکنند.قبلا کنونیکال میفرستاد ایران. من چند بار سفارش دادم و دریافت کردماون مال قبل از تحریمهای اروپا بود و اونجا معامله مالیای هم انجام نمیشد، به رایگان میفرستاد که کلا قضیهاش فرق میکنه.
نقلقولبه دلیل تحریمها هر گونه معامله تجاری با ایران ممنوع هستش و به محض اینکه بفهمند مربوط به ایران هست، حتی اگر پرداخت از طرف ایران نباشه، سفارش رو لغو میکنند.قبلا کنونیکال میفرستاد ایران. من چند بار سفارش دادم و دریافت کردم
به دلیل تحریمها هر گونه معامله تجاری با ایران ممنوع هستش و به محض اینکه بفهمند مربوط به ایران هست، حتی اگر پرداخت از طرف ایران نباشه، سفارش رو لغو میکنند.
هر کی پستهاش از 500 رد شد یکدونه بهش کادو بدید
ما تو مراسمهای مختلف یه سری ازاین DVD ها رو رایگان پخش میکنیم. تو پیغام خصوصی آدرس و تعداد DVD که میخواهید رو برام بگذارید تا براتون پست کنم
نقلقول از: Mehdi در 30 دی 1391، 04:05 بظما تو مراسمهای مختلف یه سری ازاین DVD ها رو رایگان پخش میکنیم. تو پیغام خصوصی آدرس و تعداد DVD که میخواهید رو برام بگذارید تا براتون پست کنم من یه قاعده دارم مال مفت و دل بی رحم !
نقلقول از: Mehdi در 30 دی 1391، 04:05 بظما تو مراسمهای مختلف یه سری ازاین DVD ها رو رایگان پخش میکنیم. تو پیغام خصوصی آدرس و تعداد DVD که میخواهید رو برام بگذارید تا براتون پست کنم جدی میگین؟