انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست کمک برای خریداری دی وی دی اصل اوبونتو 12.10 از کنونیکال  (دفعات بازدید: 6447 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
هر تاپیکی زدم بهم گیر دادن که عنوان مناسب نمیذاری. فکر کنم این یکی دیگه مناسب باشه  ;D

قبلا امکان دریافت رایگان سی دی های اوبونتو از کنونیکال بود اما الان باید خرید. قیمت ها به یورو هستش و من به جز کارت بانکی عضو شتاب چیزی ندارم  ;D ;D

خواستم اگه از دوستان کسی میتونه مثلا یه پک ۲۰ تایی بخره بعد برای بقیه ارسال کنه. فکر کنم غیر از من افراد دیگه ای هم باشن که بخوان اصلشو داشته باشن (البته امیدوارم باشن) ;) اینطوری هر کدوم میشه کمتر از ۳۷۰۰ تومن. ما بهش ۴ تومن میدیم که راضی باشه  ;)

کلا یه پیشنهاد بود. نظر بقیه چیه؟
« آخرین ویرایش: 29 دی 1391، 04:15 ق‌ظ توسط tazekar »
ای بابا!

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
چرا دانلود نمی کنید؟!

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
شرکتهایی هستن که کار پرداخت رو با paypal یا مسترکارت انجام میدن و پورسانت میگیرن. سرچ کنی پیداشون میکنی.
اصل دیسک اوبونتو به چه دردی میخوره؟

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
اوبونتو که ویندوز نیست اورجینال یا غیر اورجینال داشته باشه
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من

آفلاین عمو عرفان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
اصل!!!
ولی اگه به عنوان یک کمک مالی به جامعه نگاه کنی بد نیست، که در این صورت هم توصیه میکنم از فروشگاه های داخلی مثل
WWW.linuxshop.ir
shop.sito.ir
تهیه بشه.
« آخرین ویرایش: 29 دی 1391، 09:04 ب‌ظ توسط Erfan »

آفلاین Al!rezA

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 38
سلام
منم بدم نمیاد راهی با صرفه پیدا کنم برای خرید از سایت اصلی ابونتو البته نه دیسک ابونتو بلکه موارد دیگر

فکر کنم دوستمون هم میخوان چیزی به عنوان یادگاری داشته باشن وگر نه خیلی واضح هست که میشه دانلود کرد یا کپی دیسک رو خرید در ایران!
جای تاسف داره که انقدر مشکل هست خرید از سایت های خارجی و داشتن حساب بانکی بین الممل  ](*,)

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
به دلیل تحریم‌ها هر گونه معامله تجاری با ایران ممنوع هستش و به محض اینکه بفهمند مربوط به ایران هست، حتی اگر پرداخت از طرف ایران نباشه، سفارش رو لغو می‌کنند.

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
هر تاپیکی زدم بهم گیر دادن که عنوان مناسب نمیذاری. فکر کنم این یکی دیگه مناسب باشه  ;D

قبلا امکان دریافت رایگان سی دی های اوبونتو از کنونیکال بود اما الان باید خرید. قیمت ها به یورو هستش و من به جز کارت بانکی عضو شتاب چیزی ندارم  ;D ;D

خواستم اگه از دوستان کسی میتونه مثلا یه پک ۲۰ تایی بخره بعد برای بقیه ارسال کنه. فکر کنم غیر از من افراد دیگه ای هم باشن که بخوان اصلشو داشته باشن (البته امیدوارم باشن) ;) اینطوری هر کدوم میشه کمتر از ۳۷۰۰ تومن. ما بهش ۴ تومن میدیم که راضی باشه  ;)

کلا یه پیشنهاد بود. نظر بقیه چیه؟

بیکارید؟
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
نقل‌قول
چرا دانلود نمی کنید؟!
دانلود کردم و الان هم از داخل اوبونتو اومدم اینجا

نقل‌قول
شرکتهایی هستن که کار پرداخت رو با paypal یا مسترکارت انجام میدن و پورسانت میگیرن. سرچ کنی پیداشون میکنی.
اصل دیسک اوبونتو به چه دردی میخوره؟
یه دونه آدم بخواد بگیره گرون تر در میاد. گفتم اگه بقیه هم میخوان ارزون تر تمومش کنیم. به درد خاصی نمیخوره

نقل‌قول
اوبونتو که ویندوز نیست اورجینال یا غیر اورجینال داشته باشه
ولی دیسکش چرا ;) میخواستم از خود کنونیکال باشه

نقل‌قول
اصلش :o :o :o
آره اصلش :) همون چیزی که بالا گفتم

نقل‌قول
اصل!!!
ولی اگه به عنوان یک کمک مالی به جامعه نگاه کنی بد نیست، که در این صورت هم توصیه میکنم از فروشگاه های داخلی مثل
WWW.linuxshop.ir
shop.sito.ir
تهیه بشه.
چیزی که به دو تا بالایی گفتم رو بخونید

نقل‌قول
سلام
منم بدم نمیاد راهی با صرفه پیدا کنم برای خرید از سایت اصلی ابونتو البته نه دیسک ابونتو بلکه موارد دیگر

فکر کنم دوستمون هم میخوان چیزی به عنوان یادگاری داشته باشن وگر نه خیلی واضح هست که میشه دانلود کرد یا کپی دیسک رو خرید در ایران!
جای تاسف داره که انقدر مشکل هست خرید از سایت های خارجی و داشتن حساب بانکی بین الملل ](*,)
این فهمید من چی میخوام :) یه چیزی تو همون مایه هایی که ایشون گفت

نقل‌قول
به دلیل تحریم‌ها هر گونه معامله تجاری با ایران ممنوع هستش و به محض اینکه بفهمند مربوط به ایران هست، حتی اگر پرداخت از طرف ایران نباشه، سفارش رو لغو می‌کنند.
قبلا کنونیکال میفرستاد ایران. من چند بار سفارش دادم و دریافت کردم

نقل‌قول
بیکارید؟
نه زیاد :P
ای بابا!

آنلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
نقل‌قول
اون مال قبل از تحریم‌های اروپا بود و اونجا معامله مالی‌ای هم انجام نمی‌شد، به رایگان می‌فرستاد که کلا قضیه‌اش فرق می‌کنه.

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
اگه برای کمک به جامعه و یادگاریه که بهتره کلاه ، لباس و ... بگیرید

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
نقل‌قول
اون مال قبل از تحریم‌های اروپا بود و اونجا معامله مالی‌ای هم انجام نمی‌شد، به رایگان می‌فرستاد که کلا قضیه‌اش فرق می‌کنه.

من رفتم تو قسمت خرید. اسم کشور ایران اصلا تو لیستش نبود. :) حتی کره‌ی شمالی بود ولی ایران نبود.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
من رفتم تو قسمت خرید. اسم کشور ایران اصلا تو لیستش نبود. :) حتی کره‌ی شمالی بود ولی ایران نبود.
یه دونه ایم تو دنیا  \\:D/

آفلاین عمو عرفان

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 54
این یادگاری رو خوب اومدی بد نیست.