انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چرا نباید ویندوز رو پاک کرد.  (دفعات بازدید: 4194 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
پاسخ : چرا نباید ویندوز رو پاک کرد.
« پاسخ #15 : 30 دی 1391، 08:42 ق‌ظ »
catia معادل دیگری ندارد!
ولی نسخه لینوکسی دارد.
http://en.wikipedia.org/wiki/CATIA

تا اونجا که می دونم تمام هواپیما را می شود داخلش طراحی کرد حتی قسمت مدار های الکترونیکی!
« آخرین ویرایش: 30 دی 1391، 08:46 ق‌ظ توسط alend »

lomion

• مهمان
« پاسخ #16 : 30 دی 1391، 10:25 ق‌ظ »
در مورد بحث ویندوز و لینوکس و ... مشابه بحث داشته ایم که می توانید از ان استفاده کنید. برای هر کاربردی یک سیستم عامل مناسب هست. برای من پیش آمده که برای بعضی از نرم افزارها مجبور شدم با سیستم عامل خاصی کار کنم. اتفاقا خیلی وقتها به دلیل اینکه در سیستم عاملهای غیر آزاد در راه اندازی سرویسهای مورد نظرم موفق نشدم،‌ از گنو/لینوکس استفاده کردم و خیلی راحت انجام شد.
مثلا خواستم روی این سیستم عامل که  علامت سیب داره ( :P ) و همه به به و چه چه می کنند، یک سرویس PHP با Nginx و مخلفات راه بندازم که با مکافات بسیار نهایتا با حجم دانلود ۱۵۰ مگ انجام شد. و همین کار روی یک گنو لینوکس با ۵۰ مگ در کمتر از نیم ساعت انجام شد.

لذا ممکن است که در برخی کاربردها سیستم عاملی بر سیستم عامل دیگر برتریهایی داشته باشد که طبیعی است. راه حل خودم برای چنین مسائلی این طور است که اگر فقط برای برخی از کاربردهای خاص (مثل برخی نرم افزارهای تخصصی) به ویندوز احتیاج داشته باشم،‌ از طریق wine یا ماشین مجازی از آن استفاده کرده ام. اما اگر اکثر کاربردها ویندوزی باشد یا ماشین تحمل اجرای لایه مجازی سازی را نداشته باشد، داشتن یک ویندوز در کنار لینوکس اجباری خواهد بود.  :) لذا به نظرم دید و کاربرد شما می تواند دقیقا مشخص کند که گنو/لینوکس چقدر مناسب شماست.

البته،‌ من خودم به مرور توانستم خیلی از کاربردهایم را از وابستگی به سیستم عامل آزاد کنم مثلا برای نگارش متنها از TeX به جای Word استفاده می کنم [مگر در مواردی که مجبور به پر کردن فرم باشم و اوپن آفیس/لیبره آفیس نتوانند کار را انجام دهند.] و این برای اکثر کاربرانی که دیده ام اتفاق می افتد. امیدوارم جواب من مفید بوده باشد.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #17 : 30 دی 1391، 01:28 ب‌ظ »
من هم زمان زیادی اوبونتو رو داشتم و اون رو ناکارامد میدونستم اما وقتی که بیشتر تحقیق کردم فهمیدم که تفکرم کاملا اشتباست
صرفا داشتن یک توزیع از گنو/لینوکس کافی نیست و وقتی بیشتر یاد میگیرید که بیشتر با لینوکس کار کنید.
سخنی بسیار صحیح....

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #18 : 30 دی 1391، 01:32 ب‌ظ »
سلام ببخشید من که هنوز نفهمیدم بهترین جایگزین برای catia در اوبونتو چیه؟  freecad خوبه دیگه خوب من این را نصب کردم ولی نمی تونم باش کار کنم کسی می تونه کمکم کنه
اشغال تاپیک مردم کار خوبی نیس...
ضمنا catia نسخه ی لینوکسی داره

آفلاین محمدامین

• Full Member
  • *
  • ارسال: 208
« پاسخ #19 : 30 دی 1391، 06:51 ب‌ظ »
نقل‌قول
mathlab برای حل مسائل ریاضی
حتما این رو قرائت بفرمایید: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,40622.0/topicseen.html

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #20 : 30 دی 1391، 09:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
mathlab برای حل مسائل ریاضی
حتما این رو قرائت بفرمایید: http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,40622.0/topicseen.html
انگر از mathlabهم بهتره! \\:D/