انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یه پیشنهاد  (دفعات بازدید: 5573 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ســــــــــینا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
    • دنیای آزاد
پاسخ : یه پیشنهاد
« پاسخ #15 : 27 دی 1391، 01:24 ق‌ظ »
نظر و تجربه‌ی شخصی خودم:

داخل ویندوز هربار که به مشکلی بر خوردم و متوجه نشدم مشکل از کجاست و بجای حل اون ویندوزم رو عوض کردم، یه جا سر همون مشکل گیر کردم و پشیمون شدم که چرا دنبالش نرفتم!؟

از زمانی که اوبونتو استفاده میکنم به مشکلات زیادی بر خوردم و دنبال همشون رفتم و دلیلش رو پیدا کردم. چرا؟ چون میدونم یه جا به دردم میخوره و کم کم میدونم که اگه اینطوری پیش برم میتونم با دیدن مشکلات جدید با تجربه هایی که کسب کردم، حدس بزنم مشکل از کجاست و بجای گیر کردن تو اون مشکل میتونم خیلی راحت حلش کنم!!

این شده که حتی فراتر از این هم پیش رفتم، مشکلات سیستم دیکران هم برام جالب شده و سعی میکنم تا قبل از اینکه برای خودم پیش بیاد راه حل رو پیدا کنم.

سیستم ریستور ویندوز رو برای حل مشکل تنظیماتی چند دفعه بیشتر استفاده نکردم و در تمام دفعات بعد از ریستور احساس میکردم یه چیزی داره سیستم رو آزار میده و درست کار نمیکنه واسه همین دیگه ازش استفاده نکردم یا حداقل بعد از اینکه دنبال یادگیریش رفتم (برای همون چند بار) خوب یاد نگرفتم!
2تا از دوستام هم از این امکان برای ازبین بردن ویروس‌ها استفاده میکردن و من شخصا کسی رو ندیدم که از این استفاده‌ی صحیح انجام بده چون 2 حالت بود
1- یا استفاده از سیستم براش سخت بود و کار با سیستم رو زیاد بلد نبود چه برسه به سیستم ریستور
2- یا اونقدر میدونست که احتیاجی به این نداشت

به نظر من اول راه استفاده از یک چیز سخت هست اما با گذشت زمان و کسب تجربه مثل اسباب بازی میشه تو دست :)
دنیای آزاد
http://cnaLUG.Blogfa.com

آفلاین ســــــــــینا

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
    • دنیای آزاد
« پاسخ #16 : 27 دی 1391، 01:30 ق‌ظ »
یاد گرفتن هر چیزی به درد همه کس نمی خوره ;)

با حرفت کاملا موافقم اما ...

من قرار نیست کرنل رو یاد بگیرم چون شاید بدردم نمیخوره، اما مشکلاتی که در کار کردن با سیستم به سراغم میاد 90٪ برام تکرار میشه پس بهتر نیست که یاد بگیرم که در دفعات بعد بتونم سریع حل کنم؟
دنیای آزاد
http://cnaLUG.Blogfa.com

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #17 : 27 دی 1391، 02:05 ق‌ظ »
ادمین سرور یه سازمان بزرگ هستید. اصلا بزرگ هم نه ، یک سایت کامپیوتر در یک مرکز آموزشی. وظیفه سرور شما متعدد هست و شما بعنوان ادمین اونا رو کانفیگ کردید. حالا مثلا وقتی دارید یک سرویس رو دوباره کانفیگ میکنید زدید dhcp رو داغون کردید! حالا بشینید و یاد بگیرید ! فرض کنید همون موقع کلاس هست و کلاس درس به اینترنت نیاز داره و اینترنت به شبکه و شبکه به IP . اینجاست که نه تنها یک آپشن اختیاری ، بلکه یک الزام محسوب میشه !
خوب ادمین باید بدونه چیکار داره می‌کنه! مسلما کسی که هنوز نمی‌دونه قبل از انجام یک تغییر باید یک پشتیبان از فایل‌های تنظیمات بگیره، نباید اجازه داشته باشه حتی نزدیک یک سرور بشه. البته می‌دونم، متاسفانه ممکنه خیلی از مکان‌ها اینطور نباشه و این یکی از مشکلات کشور ماست که هر شخصی در جایگاه اصلی خودش نیست.

در هر صورت، شاید بد نباشه بگم من چطور اینکار رو در کارهای روزانه‌ام انجام میدم، بخصوص در مواردی که بیش از یک ادمین دسترسی به سرور داره.
یک مخزن GIT تنها برای تنظیمات وجود داره و بعد از هر تغییری این تنظیمات ثبت می‌شه. اینطور کاملا مشخصه که هر تغییری چه موقع، توسط چه شخصی و  به چه دلیلی و به درخواست چه شخص یا بخشی انجام شده، بدون اینکه فایل تنظیمات پر بشه از توضیحات این موارد، همچنین تاریخچه‌ای از تمامی تغییرات وجود داره و میشه هر لحظه به هر تاریخی برگشت.

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #18 : 27 دی 1391، 12:36 ب‌ظ »
یه پیشنهاد هم من دارم و اون اینه که:

نقل‌قول
۶. شما توافق می‌کنید که برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن انتخاب نمائید.
به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است. لطفاً در هنگام ایجاد ارسال جدید به این نکته توجه نمائید تا ارسال شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد!
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #19 : 27 دی 1391، 01:32 ب‌ظ »
++  :-X

tazekar جان خودتو اذیت نکن...معمولا این بحثا اینجا نتیجه نداره  ;) (تقریبا همون جمله ی آخر خودت (البته تقریبا!!))

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #20 : 27 دی 1391، 02:50 ب‌ظ »
حالا که این امکان ریستور نیست ناراحت نیستم و اگر بود هم خوشحال نبودم. بی تفاوت به این موضوع اما
خوب ادمین باید بدونه چیکار داره می‌کنه! مسلما کسی که هنوز نمی‌دونه قبل از انجام یک تغییر باید یک پشتیبان از فایل‌های تنظیمات بگیره، نباید اجازه داشته باشه حتی نزدیک یک سرور بشه.
پشتیبان از فایل‌های تنظیمات = سیستم ریستور ویندوز  :D
وقتی شما که یک ادمین سرور هستی و میگی ادمین باید فایل پشتیبان بگیره، این که تایید نیاز به امکان ریستور کردنه!
فایل پشتیبان یعنی برگردوندن به حالت قبلی. همون کاری که سیستم ریستور ویندوز میکنه.
« آخرین ویرایش: 27 دی 1391، 02:52 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4871
  • masoft قدیم
« پاسخ #21 : 28 دی 1391، 02:11 ق‌ظ »
خوب ادمین باید بدونه چیکار داره می‌کنه! مسلما کسی که هنوز نمی‌دونه قبل از انجام یک تغییر باید یک پشتیبان از فایل‌های تنظیمات بگیره، نباید اجازه داشته باشه حتی نزدیک یک سرور بشه.
پشتیبان از فایل‌های تنظیمات = سیستم ریستور ویندوز  :D
خیر، این کاری نیست که System Restore ویندوز می‌کنه. انگار متن من رو کامل نخوندید. اگر کلی بگیم که پشتیبان‌گیری همیشه لازمه، توی گنو-لینوکس هم پر هست از نرم‌افزارهای پشتیبان‌گیری. اگر هم در مورد مثال من بگید که توسط System Restore مشخص نیست هر شخصی توی هر زمانی چه تغییری داده، به چه دلیل بوده و توضیحاتی به اون اضافه بشه یا اینکه حتی برای شرایط مختلف Branchهای متفاوت ایجاد کرد...

در هر صورت من مخالف یک نرم‌افزار پشتیبان‌گیر به صورت پیش‌فرض در توزیع‌ها نیستم و مسلما همین الان هم توزیع‌هایی وجود داره که به صورت پیش‌فرض دارای نرم‌افزارهای پشتیبان‌گیری هستند.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #22 : 28 دی 1391، 03:08 ق‌ظ »

تعصبی در کار نیست،این عقیده منه،درست یا غلط.همون طور که همیشه گفتم یا باید منطقی از چیزی دفاع کرد یا عاقلانه قبول کرد.

قرار دادن بازگردانی به تنظیمات اولیه تو اوبونتو مثل قرار دادن کمک فنر ژیان واسه BMW 2012 هستش که تو شرایطی که یادت رفت ترمز کنی به راحتی بتونی دست انداز های جاده رو تحمل کنی.

دوستان منظور شخص خاصی نیست کلی دارم میگم(و مطمئن ام که همه اینو قبول دارند)اون روزی که به اوبونتو مهاجرت کردم دوستم بهم جمله ای گفت که هر روز به اون جمله ایمان اوردم"لینوکس رو واسه با شعور ها درست کردند"هر روز تو اوبونتو من یه چیز جدید یاد گرفتم،سطح سواد کامپیوتریم بیش از پیش رشد کرد و مهم تر از همه یاد گرفتم که واسه هر مشکلی یه راه حلی هستش و باید پیدا کرد.
برخلاف ویندوز که همه چیز اماده و پرداخته هستش با کوچکترین مشکلی با اکرونیس ویندوز رو بازگردانی میکنی،تو اوبونتو خودت (البته به کمک جامعه کاربری) باید همه کاراتو بکنی،یاد میگیری که به جای پاک کردن روی سوال به دنبال جواب سوال بگردیی.

کوتاه سخن انکه اوبونتو رو واسه این میخوام که به ازادی و شعور من احترام میزاره.

متوجه حرفتون شدم ولی بهتره یاد بگیریم از کلمات  دقیق تر و بهتر استفاده کنیم :)
لینوکس سیستم عامل نیست.. اوبونتو به آزادی و شعور کسی احترام نمی ذاره.منظورتون باید نرم افزار های آزاد و فلسفه ی نرم افزار های آزاد باشه.
اوبونتو فقط یه سیستم عامله . ( که با توجه به قضیه ی 12.10 و آمازون راه خودشو داره از مسیر نرم افزار های آزاد کج میکنه ! )

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #23 : 28 دی 1391، 08:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
لینوکس سیستم عامل نیست..
اره دوست من شما درست میگین.واژه درست گنو/لینوکس هستش.ولی تو یکی از پست هام گفته بودم که ترجیع میدم از واژه لینوکس استفاده کنم چون بهم احساس قدرت میده

نقل‌قول
اوبونتو به آزادی و شعور کسی احترام نمی ذاره.منظورتون باید نرم افزار های آزاد و فلسفه ی نرم افزار های آزاد باشه.
ببخشید.باید این طور مینوشتم.

نقل‌قول
اوبونتو فقط یه سیستم عامله . ( که با توجه به قضیه ی 12.10 و آمازون راه خودشو داره از مسیر نرم افزار های آزاد کج میکنه ! )
من که این طور فکر نمیکنم.چون یه چیز سری نیست و میشه به راحتی غیر فعالش کرد.(یادم چند وقت پیش از گوگل خواسته شده بود تا سورس کد گوگل دسکتاپ و سایر برنامه هایی که تو کامپیوتر کاربر نصب میشه رو منتشر کنه،چون گوگل مظنون به جاسوسی اطلاعات بود.)
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,51447.msg402392.html#msg402392
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #24 : 17 بهمن 1391، 08:58 ب‌ظ »
پیش‌نهاد خوبی نیست، چون بازگردانی سامانه خیلی غیرمنطقیه، اگه جایی خرابه باید درستش کرد، نه این که زد همه چی رو برگردوند. مثل اینه که آینه‌ی دستشویی شما خراب شه، بزنی با بولدوزر ساختمون رو خراب کنی، بعد دوباره عین قبل بسازی‌اش همون‌جا

به شدّت مخالفم. قبلاً هم حدود ۸۳۷ بار دلیلش رو تو همین انجمن توضیح دادم. خودتونم برید بخونید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن