انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یه پیشنهاد  (دفعات بازدید: 5581 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
یه پیشنهاد
« : 24 دی 1391، 10:11 ب‌ظ »
این ویندوز که اینجا این همه ازش انتقاد میشیه یه خوبی داره اونم اینه که system restore داره. هر موقع مشکلی پیش اومد یا یه کاری کردی که نتونستی درستش کنی ;D یا مواقعی که همه چی به هم میریزه همه چی رو برمیگردونه به حالتی که بود

ای کاش اوبونتو هم ازینا داشت. میشه یه جوری به گوش این کنونیکال رسوند؟ شاید درست کردن براش. واقعا لازمه
ای بابا!

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
پاسخ : یه پیشنهاد
« پاسخ #1 : 24 دی 1391، 10:45 ب‌ظ »
دوست عزیز فکر خوبیه ، ولی یه نکته رو باید یاد اوری کنم و اون اینکه اساس ویندوز بر اساس False هستش ،یعنی کاربر نمیدونه داره چیکار میکنه و ممکن هستش که کاربر یه کاری رو ندونسته انجام بده و به سیستم اسیب بزنه،واسه همین system restore و یا گزینه apply تو ویندوز هستش.ولی اساس لینوکس بر true هستش یعنی سیستم میدونه که کاربر میدونه چیکار میکنه و درست بودن عملیات کاربر اطمینان داره.واسه همین گزینه close داره.
« آخرین ویرایش: 25 دی 1391، 05:39 ب‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ateryad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 133
  • این نیز بگذرد...!! :)
    • دروپال
« پاسخ #2 : 25 دی 1391، 01:34 ق‌ظ »
خیلی توضیح زیبایی بود.
من که لذت بردم از این نکته.

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • آی نفس کش!
« پاسخ #3 : 25 دی 1391، 12:07 ب‌ظ »
خیلی ازین چیزایی که گفتی سر در نیاوردم  ;D

ولی به هر حال بودن چنین چیزی میتونه بسیار مفید باشه. تاپیک های اخیر من رو اگه ببینی متوجه میشی که چه بلایایی سرم اومده. فعلا هم به جواب نرسیدم  :(
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,53962.0/topicseen.html
ای بابا!

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #4 : 25 دی 1391، 01:50 ب‌ظ »
این فکر رو خیلی سال قبل پیشنهاد کردن https://wiki.ubuntu.com/SystemRestore به تاریخ ارسال لینک دقت کنید. خط های آخر مطلب رو هم بخون
اگر لازم بود تا حالا اجرا شده بود

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #5 : 25 دی 1391، 05:42 ب‌ظ »
به نظر من که گزینه کاملا بی خودی واسه اوبونتو خواهد بود.نباید با طرز فکر ویندوزی به اوبونتو نگاه کرد.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #6 : 25 دی 1391، 07:46 ب‌ظ »
نرم افزاری هست به نام FS Archive . میتونید از تمامی فایل سیستم هاتون یک بکاپ درست کنید و وقتی به سد محکمی رسیدید و جواب مناسبی نبود اون رو ریستور کنید.
نرم افزاری هم هست به نام remastersys که البته واسه ریستور و بکاپ توصیش نمیکنم.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #7 : 25 دی 1391، 09:59 ب‌ظ »
به نظر من که گزینه کاملا بی خودی واسه اوبونتو خواهد بود.نباید با طرز فکر ویندوزی به اوبونتو نگاه کرد.
برادر چرا با تعصب حرف میزنی؟ آخه چی‌ می‌شه مگه؟ :'(

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 25 دی 1391، 10:12 ب‌ظ »

تعصبی در کار نیست،این عقیده منه،درست یا غلط.همون طور که همیشه گفتم یا باید منطقی از چیزی دفاع کرد یا عاقلانه قبول کرد.

قرار دادن بازگردانی به تنظیمات اولیه تو اوبونتو مثل قرار دادن کمک فنر ژیان واسه BMW 2012 هستش که تو شرایطی که یادت رفت ترمز کنی به راحتی بتونی دست انداز های جاده رو تحمل کنی.

دوستان منظور شخص خاصی نیست کلی دارم میگم(و مطمئن ام که همه اینو قبول دارند)اون روزی که به اوبونتو مهاجرت کردم دوستم بهم جمله ای گفت که هر روز به اون جمله ایمان اوردم"لینوکس رو واسه با شعور ها درست کردند"هر روز تو اوبونتو من یه چیز جدید یاد گرفتم،سطح سواد کامپیوتریم بیش از پیش رشد کرد و مهم تر از همه یاد گرفتم که واسه هر مشکلی یه راه حلی هستش و باید پیدا کرد.
برخلاف ویندوز که همه چیز اماده و پرداخته هستش با کوچکترین مشکلی با اکرونیس ویندوز رو بازگردانی میکنی،تو اوبونتو خودت (البته به کمک جامعه کاربری) باید همه کاراتو بکنی،یاد میگیری که به جای پاک کردن روی سوال به دنبال جواب سوال بگردیی.

کوتاه سخن انکه اوبونتو رو واسه این میخوام که به ازادی و شعور من احترام میزاره.

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #9 : 26 دی 1391، 01:13 ب‌ظ »

تعصبی در کار نیست،این عقیده منه،درست یا غلط.همون طور که همیشه گفتم یا باید منطقی از چیزی دفاع کرد یا عاقلانه قبول کرد.

قرار دادن بازگردانی به تنظیمات اولیه تو اوبونتو مثل قرار دادن کمک فنر ژیان واسه BMW 2012 هستش که تو شرایطی که یادت رفت ترمز کنی به راحتی بتونی دست انداز های جاده رو تحمل کنی.

دوستان منظور شخص خاصی نیست کلی دارم میگم(و مطمئن ام که همه اینو قبول دارند)اون روزی که به اوبونتو مهاجرت کردم دوستم بهم جمله ای گفت که هر روز به اون جمله ایمان اوردم"لینوکس رو واسه با شعور ها درست کردند"هر روز تو اوبونتو من یه چیز جدید یاد گرفتم،سطح سواد کامپیوتریم بیش از پیش رشد کرد و مهم تر از همه یاد گرفتم که واسه هر مشکلی یه راه حلی هستش و باید پیدا کرد.
برخلاف ویندوز که همه چیز اماده و پرداخته هستش با کوچکترین مشکلی با اکرونیس ویندوز رو بازگردانی میکنی،تو اوبونتو خودت (البته به کمک جامعه کاربری) باید همه کاراتو بکنی،یاد میگیری که به جای پاک کردن روی سوال به دنبال جواب سوال بگردیی.

کوتاه سخن انکه اوبونتو رو واسه این میخوام که به ازادی و شعور من احترام میزاره.
آغا چرا میزنی آخه؟ خودم نوکر لینوکس و جامعه کاربریشم ولی انصافا اگه این امکاناتو داشت خیلی بهتر میشد:)

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #10 : 26 دی 1391، 03:20 ب‌ظ »
به نظر من یکی از اهداف لینوکس یادگیریه
یعنی چی؟ چه ربطی داشت؟
ربطش اینجاست که شما یه چیزی رو می‌زنی خرابش می‌کنی اون موقع به جای اینکه بیایی بشینی ببینی مشکل کار از کجاست و بعد حلش کنی یه سیستم ریستور می‌زنی و الخلاص.
دوست عزیز این ایده به ذهن من هم رسیده بود اما به همون دلیلی که توی خط های بالایی گفتم حتی از گفتن این ایده پشیمون شدم.
توی وین اصلا هدف فرق داره اونجا هدف فقط و فقط پوله یکی از کارهایی که می‌کنه تا کار با سیستم رو راحت‌تر جلوه بده همین سیستم ریستوره.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #11 : 26 دی 1391، 03:34 ب‌ظ »
یاد گرفتن هر چیزی به درد همه کس نمی خوره ;)

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #12 : 26 دی 1391، 09:31 ب‌ظ »
++++++++++++++++++

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #13 : 27 دی 1391، 12:19 ق‌ظ »
به نظر من یکی از اهداف لینوکس یادگیریه
یعنی چی؟ چه ربطی داشت؟
ربطش اینجاست که شما یه چیزی رو می‌زنی خرابش می‌کنی اون موقع به جای اینکه بیایی بشینی ببینی مشکل کار از کجاست و بعد حلش کنی یه سیستم ریستور می‌زنی و الخلاص.
دوست عزیز این ایده به ذهن من هم رسیده بود اما به همون دلیلی که توی خط های بالایی گفتم حتی از گفتن این ایده پشیمون شدم.
توی وین اصلا هدف فرق داره اونجا هدف فقط و فقط پوله یکی از کارهایی که می‌کنه تا کار با سیستم رو راحت‌تر جلوه بده همین سیستم ریستوره.

فرض رو بر این بزارید :

ادمین سرور یه سازمان بزرگ هستید. اصلا بزرگ هم نه ، یک سایت کامپیوتر در یک مرکز آموزشی. وظیفه سرور شما متعدد هست و شما بعنوان ادمین اونا رو کانفیگ کردید. حالا مثلا وقتی دارید یک سرویس رو دوباره کانفیگ میکنید زدید dhcp رو داغون کردید! حالا بشینید و یاد بگیرید ! فرض کنید همون موقع کلاس هست و کلاس درس به اینترنت نیاز داره و اینترنت به شبکه و شبکه به IP . اینجاست که نه تنها یک آپشن اختیاری ، بلکه یک الزام محسوب میشه !

نکته خوبیه..
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • آی نفس کش!
« پاسخ #14 : 27 دی 1391، 12:29 ق‌ظ »
موافقم. ممکنه زمان بر, پرهزینه, غیر کاربردی و غیرلازم و ... باشه

تو اوبونتو خودت (البته به کمک جامعه کاربری) باید همه کاراتو بکنی،یاد میگیری که به جای پاک کردن روی سوال به دنبال جواب سوال بگردیی.

اگه بخوام برای حرفتون مثال بیارم میگم مثل این میمونه که مثلا ماشین من خراب شده بعد خودم با هزار زور و زحمت بخوام تعمیرش کنم در حالی که هیچی از مکانیکی سر در نمیارم که ممکنه موفق نشم اگرم بشم با کلی سختی این کارو کردم. نه وقت برای یادگیریش دارم نه انگیزه و یا شاید گاهی توانایی لازم نباشه و یا اصلا شاید به دردم نخوره. من فقط میخوام ماشین سوار بشم نه چیز دیگه.
یا مثلا
اگه مقداری از دیوار اتاق بر اثر ضربه آسیب دید برم خودم گچ کاری یاد بگیرم و ابزار و وسائل تهیه کنم و مشغول بشم. آخرشم به دلیل تجربه ناکافی یه کار نصفه و نیمه انجام بدم

این کارا چه لزومی داره؟ وقتی راه های آسون تری هم میتونه باشه
هرچند گفتن اینا به شما چیزی رو تغییر نمیده ;D

یه چیزی بگم بدتون نیاد. جامعه کاربری هم لطفا امتیاز منفی ندن ;) منصفانه بهش نگاه کنید
اینجا هیچ کس نمیخواد قبول کنه اوبونتو ممکنه نواقصی داشته باشه یا اگه جور دیگه ای باشه بهتره. در هر صورت میخوان از چیزی که هست دفاع کنن  ???
کلی دارم میگم. این مورد منظورم نیست
ای بابا!