نتیجه:
اینهمه کتاب آموزشی!یچیرو بخوانیم و قطعا سوالاتی واسمون پیش می یاد اونارو تو تاپیک خاصی مطرح کنیم
اگرم از بالا موافقت بشه هرکی که بیشترین مشکلات رو برطرف کرد عنوان کاربریش عوض شه و مثلا بشه "دبیر پایتون" (قضیه آقا پلیسه)==>حس رقابت پیش می یاد
چطوری به مدیرا این پیشنهادو بدیم؟تاپیک باز کنم یا همینجا کافیه یا پ.خ کنم؟
جادی جان شما موافقی؟
هر کس برای یاد گرفتن روش خودش رو داره. مثلا من فقط tutorial می خونم و بعد برنامه نویسی رو شروع می کنم و بعد هر جا لازمه اون مبحث رو می خونم. با کتاب مفصل خیلی جور نیستم (مفاهیم رو می دونم البته - برای یاد گرفتن مفاهیم باید کتاب خوند احتمالا).
بعدش به مدیرها چه ربطی داره؟ مدیرها فقط مسوول کنترل خیلی عمومی انجمن هستن. از چرخیدن سایت گرفته تا آپدیت شدن فروم تا حذف احتمالی توهین ها یا مبارزه با ارتش نازی ها در صورت حمله هیتلر (: توی این فروم مدیر یک جور رییس نیست بلکه یک جور کارمند اداری است برای چرخش صحیح امور (طبق تعاریف انجمن).
اگر کسی دوست داره این تاپیک رو بزنه خیلی خوبه و منم خواننده هستم و نه نیاز به اجازه از کسی داره نه اینجا از اون فروم ها است که لازم باشه مدیر تاپیک بسازه که کسی توش فعالیت کنه (: فقط کافیه یکی که به نظرش اینکار مفیده و براش می ارزه شروع کنه و بقیه هم خواننده باشن (: