انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: شروع به آموزش برنامه نویسی برای کاربران بکنید!  (دفعات بازدید: 4229 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
ایجاد یک تاپیک برای شروع آموزش از ابتدا به نظر من اصلا لازم نیست. برای رفع اشکال و پرسش و پاسخ جای درست همین جاست. اما برای یادگیری از ابتدا، کتاب خیلی بهتره...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
نتیجه:
اینهمه کتاب آموزشی!یچیرو بخوانیم و قطعا سوالاتی واسمون پیش می یاد اونارو تو تاپیک خاصی مطرح کنیم
اگرم از بالا موافقت بشه هرکی که بیشترین مشکلات رو برطرف کرد عنوان کاربریش عوض شه و مثلا بشه "دبیر پایتون" (قضیه آقا پلیسه)==>حس رقابت پیش می یاد
چطوری به مدیرا این پیشنهادو بدیم؟تاپیک باز کنم یا همینجا کافیه یا پ.خ کنم؟

جادی جان شما موافقی؟

هر کس برای یاد گرفتن روش خودش رو داره. مثلا من فقط tutorial می خونم و بعد برنامه نویسی رو شروع می کنم و بعد هر جا لازمه اون مبحث رو می خونم. با کتاب مفصل خیلی جور نیستم (مفاهیم رو می دونم البته - برای یاد گرفتن مفاهیم باید کتاب خوند احتمالا).

بعدش به مدیرها چه ربطی داره؟ مدیرها فقط مسوول کنترل خیلی عمومی انجمن هستن. از چرخیدن سایت گرفته تا آپدیت شدن فروم تا حذف احتمالی توهین ها یا مبارزه با ارتش نازی ها در صورت حمله هیتلر (: توی این فروم مدیر یک جور رییس نیست بلکه یک جور کارمند اداری است برای چرخش صحیح امور (طبق تعاریف انجمن).

اگر کسی دوست داره این تاپیک رو بزنه خیلی خوبه و منم خواننده هستم و نه نیاز به اجازه از کسی داره نه اینجا از اون فروم ها است که لازم باشه مدیر تاپیک بسازه که کسی توش فعالیت کنه (: فقط کافیه یکی که به نظرش اینکار مفیده و براش می ارزه شروع کنه و بقیه هم خواننده باشن (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
فکر کنم منظورم رو بد رسوندم
شما عنوان کاربریت چیه؟ ناظر انجمن
چنین تاپیکی ایجاد می کنیم ولی رو چه حساب همیشه کسی باشه که جواب سوالات رو بده؟ باید رقابت صورت بگیره.انگیزه لازمه.
برای رقابت هم میشه عنوان کاربری  کسی که بیشترین مشکلات رو برطرف می کنه عوض کرد.مثلا می شه گذاشت "دبیر Html/Css"(بسته به موضوع تاپیک)
اینطوری منی که می خوام عنوان کاربریم عوض شه سعی می کنم اولین کسی باشم که به سوالات تاپیک html/css یا pyton جواب صحیح می دم
نظرت چیه؟
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
همه جور سوالی را هم نباید پرسید چطوره چند تا کتاب معرفی بشه و بعد اگه کسی به مشکلی برخورد مطرح کنه و حس رقابت هم ایجاد بشه
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
حالا کسی داوطلب هست که مثلا هر وقت به انجمن سر زد یه نگاهی به تاپیک بندازه و جواب سوالا رو بده؟بشه استاد ما؟
یه خرده با تازه واردا سر و کله زدن و  کمک کردن بهشون سخته قبول دارم،چون خیلی وقتا سولایی می پرسیم که مثلا برای افرادی مثل آقا جادی که برنامه نویس حرفه ای هستش خیلی خیلی پیش پا افتاده باشه،ولی خواهشا کمک کنید ما هم راه بیوفتیم،بالا خره باید از یه جایی شروع کنیم دیگه
همه جور سوالی را هم نباید پرسید چطوره چند تا کتاب معرفی بشه و بعد اگه کسی به مشکلی برخورد مطرح کنه و حس رقابت هم ایجاد بشه
مثلا چه جور سوالی؟  منظورتون اینه که مثلا من بعد از خوندن کتاب یه بایت از پایتون نیام نپرسم که منظورش از کلاس چیه؟
الآن دارم کتاب "از این پس پایتون" رو می خونم،تا اینجایی که من خوندم خیلی بهتر از یه بات از پایتون توضیح داده
« آخرین ویرایش: 03 فروردین 1392، 12:23 ق‌ظ توسط yaser-16 »
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
نه منظورم اینه که ازصفر نپرسید بعد از اینکه کتاب ها را خوندید اگه ابهامی وجود داشت بپرسید
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
خوب الآن کسی هست که پایتون رو به عنوان اولین زبان یاد گرفته باشه؟اگه کسی هست بگه که چه جوری شروع کرده؟با چی شروع کرده؟
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
خوب الآن کسی هست که پایتون رو به عنوان اولین زبان یاد گرفته باشه؟اگه کسی هست بگه که چه جوری شروع کرده؟با چی شروع کرده؟

اولین زبان ، خوبه که پایتون باشه. همونطور که توی ویندوز VB 6 رو کار میکنند. به نظرم برای شروع خوبه یک کتاب خوش سخن مثل "از این پس پایتون" یا "یک بایت از پایتون" رو بخونی.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
اتفاقا عین جمله شما رو فکرشو کرده بودیم
اما به دلیل قوانین انجمن ممکنه نشه کتاب خوبی مطرح کرد
اما می شه چند کتاب رایگان معرفی کرد
به نظر من تاپیک جامع باشه.از مبتدی تا حرفه ای سوال توش باشه.اینطوری مباحث محدود نمی شه.
شمایی که برنامه نویس حرفه ای هستی و داری مثلا دانلودمنیجر می نویسی بتونی سوالتو اونجا مطرح کنی.منی که تازه می خوام شروع کنم هم بتوانم سوال کنم

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین Jasper

• Full Member
  • *
  • ارسال: 113

اولین زبان ، خوبه که پایتون باشه. همونطور که توی ویندوز VB 6 رو کار میکنند. به نظرم برای شروع خوبه یک کتاب خوش سخن مثل "از این پس پایتون" یا "یک بایت از پایتون" رو بخونی.

آقا به عنوان شروع من این 2 تا کتاب رو دانلود کردم و شروع به خوندن کردم. سوالی داشتم میام میپرسم جواب بدین :)

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
تاپیک سوالات و اشکالات پیرامون پایتون ایجاد شد
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,60172.0.html
دوستان هرکی پیشنهادی برای طرز آموزش داره همونجا اعلام کنه

اگه استقبال بشه خیلی تاثیر داره تو سایت و مهمتر از اون خودمون

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
از دوستان و اساتید محترم بیاید و یک تاپیک جامع درباره برنامه نویسی به زبان پایتون ایجاد کنید که از نظر بنده یکی از محترین موضوع  در گسترش اوبونتو هست.
تاپیک، بدترین روش ممکن!
آموزش ایده مند مثل: http://kargah.co

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...
از دوستان و اساتید محترم بیاید و یک تاپیک جامع درباره برنامه نویسی به زبان پایتون ایجاد کنید که از نظر بنده یکی از محترین موضوع  در گسترش اوبونتو هست.
تاپیک، بدترین روش ممکن!
آموزش ایده مند مثل: http://kargah.co
منم با تاپیک برای آموزش موافق نیستم
هزینه های کارگاه به چه صورته؟

اگر دوستان همت کنند و چندتا کتاب آموزشی معرفی کنند به تاپیک اضافه می کنیم
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,60172.0.html

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • زندگی زیباست...