انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت دوگانه به هارد آسیب میزنه  (دفعات بازدید: 6489 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
پاسخ به: بوت دوگانه به هارد آسیب میزنه
« پاسخ #15 : 29 خرداد 1387، 09:57 ق‌ظ »
جالب اینه که لینوکس سالها قیبل از اینکه ویندوزی و داسی باشه وجود داشته . ؟؟؟ عجب فتوایی. در ضمن لینوکس بعد ویندوز اگه نصب بشه روی mbr ذخیره میشه

ها !!!!!
قبل از داس ؟؟؟
اون موقع که میشه عهد پارینه سنگی !!!
موقعی که گندم رو با دست میکندند :D
لینوکس سالای ۹۰ شروع شد ، اوایل دهه
قبل از اون مینیکس و یونیکس وجود داشت از زمانه قبل از پارینه سنگی
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Unix_history.en.svg
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین 417

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
    • فارسی سازی گنوم
« پاسخ #16 : 29 خرداد 1387، 10:18 ق‌ظ »
سلام دوستان امروز رفته بودم خرید نرم افزار تو یک مغازه از فروشنده یکی از توزیعهای لینوکس رو خواستم
فروشنده که خودش رو مهندس معرفی کرد گفت این سیستم عاملها رو نصب نکن بوتشون به هارد صدمه میزنه
نقل به مضمون(پدر هارد رو در میاره) منم گفتم نه حالا دوستان نظرشون چیه ???

چرا اینقدر برای حرف بی ارزش یک فروشنده وقت می گذارید؟

اون بنده خدا احتمالا خودش لینوکس نداشته، خواسته با بد گفتن از اون شما رو ترغیب کنه که ویندوز بخری!

این معمولا توی بازاری ها رسمه اگه مثلا مارک الف از یه جنسی را داشته باشند و شما ازشون مارک ب را بخواهی اونقدر از مارک ب بد میگن که ازش بیزار میشی و همون مارک الف را می خری
منم بنده اهل بیت نبی
ستاینده خاک پای وصی

بر این زادم و هم بر این بگذرم
چنان دان که خاک پی حیدرم

آفلاین toti

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
    • LINUX LOVER
پاسخ به: پاسخ به: بوت دوگانه به هارد آسیب میزنه
« پاسخ #17 : 29 خرداد 1387، 05:41 ب‌ظ »
جالب اینه که لینوکس سالها قیبل از اینکه ویندوزی و داسی باشه وجود داشته . ؟؟؟ عجب فتوایی. در ضمن لینوکس بعد ویندوز اگه نصب بشه روی mbr ذخیره میشه

ها !!!!!
قبل از داس ؟؟؟
اون موقع که میشه عهد پارینه سنگی !!!
موقعی که گندم رو با دست میکندند :D
لینوکس سالای ۹۰ شروع شد ، اوایل دهه
قبل از اون مینیکس و یونیکس وجود داشت از زمانه قبل از پارینه سنگی
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/ce/Unix_history.en.svg

احتمالا منظور دوستمون یونیکس بوده

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
« پاسخ #18 : 30 خرداد 1387، 08:24 ق‌ظ »
برنامه لودر که توی لینوکس و سایر سیستم عاملهاس مشابه استفاده میشه (گراب و لیلو ) همون کاری رو میکنن که لودر ویندوز انجام میده اما با امکانات وآزادی بیشتر.

اما در مورد آسیب زدنه به هارد .
تقریبا و شاید عملا هیچ برنامه ای و منجمله لودر لینوکس یا ویندوز یا ... نمیتونه آسیب سخت افزاری به هارد و یا هر سخت افزار دیگه بزنه.
اما احتمال از بین رفتن اطلاعات و یا خراب شدن جدول پارتیشن و ... در شرایطی که نصاب لودر مورد داشته باشه وحود داره که البته اون هم بین ویندوز و لینوکس و ... مشترکه.
قصد توهین به کسی رو ندارم اما از این جور مهندسا زیاده . نمونه یک آقای مهندسی (فوق لیسانس)که چند وقت پیش باهاشون آشنا شدم و اصرار داشتن که لینوکس بده. و کنده و... . وقتی لینوکسشو رو نگاه کردم دیدم سه تا پارتیشن درست کردن
  swap با حجم 20 گیگ .
/ با حجم 2 گیگ 
و بلاخره /boot با حجم 10 گیگ.

خب چرا با این مساله این طور برخورد می‌کنید و طرف رو محکوم می‌کنید. من خودم یه دوست صمیمی دارم که خیلی از ایرادهای ویندوزش رو خودم برطرف می‌کنم اما خدای opengl و برنامه‌نویسی بازی است قرار نیست که همه کس همه چیز رو بلد باشه. بهتر نیست به جای خبر نگار بودن دانشمند باشیم.
مثلا خیلی از ماها درایو c ویندوز رو مقدار کمی بهش می‌ دیم و ترجیح می‌دیم برنامه های خودمون رو مثلا توی درایو d نصب کنیم و به دو ماه نکشیده سرعت ویندوز پایین میاد و چرا به خاطر یه پوشه ناقابل به اسم temp که کل فضای درایو c رو گرفته. بگذریم اما کسی رو محکوم نکنیم چون شاید اون اطلاعاتی داشته باشه که ما حتی اسمش رو نشنیده باشیم.
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین kalpase

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #19 : 28 آبان 1387، 09:51 ب‌ظ »
نقل‌قول
خب چرا با این مساله این طور برخورد می‌کنید و طرف رو محکوم می‌کنید. من خودم یه دوست صمیمی دارم که خیلی از ایرادهای ویندوزش رو خودم برطرف می‌کنم اما خدای opengl و برنامه‌نویسی بازی است قرار نیست که همه کس همه چیز رو بلد باشه. بهتر نیست به جای خبر نگار بودن دانشمند باشیم.
مثلا خیلی از ماها درایو c ویندوز رو مقدار کمی بهش می‌ دیم و ترجیح می‌دیم برنامه های خودمون رو مثلا توی درایو d نصب کنیم و به دو ماه نکشیده سرعت ویندوز پایین میاد و چرا به خاطر یه پوشه ناقابل به اسم temp که کل فضای درایو c رو گرفته. بگذریم اما کسی رو محکوم نکنیم چون شاید اون اطلاعاتی داشته باشه که ما حتی اسمش رو نشنیده باشیم.
من که گفتم قصد توهین ندارم.
ولی این رو هم در نظر داشته باشید اون آقای مهندس اگه در این زمینه اطلاعات نداره نباید در مورد لینوکس نظر بده.