انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: بوت دوگانه به هارد آسیب میزنه  (دفعات بازدید: 6488 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 270
بوت دوگانه به هارد آسیب میزنه
« : 24 خرداد 1387، 06:35 ب‌ظ »
سلام دوستان امروز رفته بودم خرید نرم افزار تو یک مغازه از فروشنده یکی از توزیعهای لینوکس رو خواستم
فروشنده که خودش رو مهندس معرفی کرد گفت این سیستم عاملها رو نصب نکن بوتشون به هارد صدمه میزنه
نقل به مضمون(پدر هارد رو در میاره) منم گفتم نه حالا دوستان نظرشون چیه ???

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
پاسخ به: بوت دوگانه به هارد آسیب میزنه
« پاسخ #1 : 24 خرداد 1387، 07:14 ب‌ظ »
چرا آسیب بزنه ؟!!!!!
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #2 : 24 خرداد 1387، 07:21 ب‌ظ »
به آقای مهندس !! بگید دلیل منطقی بیاره تا با هم بحث کنیم. وگرنه حرف بدون دلیل و مدرک دو زار نمیازره !

آفلاین Sonne

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #3 : 24 خرداد 1387، 07:25 ب‌ظ »
واقعا جالب بود!
می دونید من توی بحثم با یکی از ناظران انجمن گفتم اگر ما اینجا وظیفه ای داشته باشیم اینه که با شایعات و این قبیل صحبت ها مقابله کنیم!
اصولا این آقای فروشنده با الفبای سیستم عامل آشنایی نداشته و شما نباید هر حرفی رو جدی بگیرید!
Der Weg ist das Ziel

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 24 خرداد 1387، 07:27 ب‌ظ »
به آقای مهندس !! بگید دلیل منطقی بیاره تا با هم بحث کنیم. وگرنه حرف بدون دلیل و مدرک دو زار نمیازره !
راستش منم خندم گرفت براش گفتم نمیزنه ولی اون اصرار داشت  ;)
اما راستش یکم ترسیدم
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1387، 07:30 ب‌ظ توسط shahram001 »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #5 : 24 خرداد 1387، 07:55 ب‌ظ »
پس کسانی هم که چند نسخه ویندوز رو در کنار هم نصب می کنند باید مواظب باشند :)

اگر هم منظورش لینوکس بوده
ردهت و اوراکل و ناول و .... هم عقلشون نرسیده
یا شایدم هر چندوقت یکبار هارد هاشون رو عوض می کنن

اینجا رو سانسور می کنم :) چون دیگه در مورد مملکت گل و بلبل ترجیح می دم ننویسم که سال شکوفایی و نو آوریه و بذارید مهندسان مملکت هم کاری بکنن :دی

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین sorset

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
    • CodeCorona
« پاسخ #6 : 24 خرداد 1387، 09:43 ب‌ظ »
اگر منظورشون نصب بوت لودر روی mbr بوده در حالت معمولی هم یک همچنین حالتی هست اما به جای اینکه فایلهای گراب آدرس داده بشن مستقیماْ فایلهای مورد نیاز بوت برای ویندوز آدرس داده میشن پس عملاْ فرقی نداره فقط ما نمیبینم!

آفلاین kalpase

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
« پاسخ #7 : 26 خرداد 1387، 06:38 ب‌ظ »
برنامه لودر که توی لینوکس و سایر سیستم عاملهاس مشابه استفاده میشه (گراب و لیلو ) همون کاری رو میکنن که لودر ویندوز انجام میده اما با امکانات وآزادی بیشتر.

اما در مورد آسیب زدنه به هارد .
تقریبا و شاید عملا هیچ برنامه ای و منجمله لودر لینوکس یا ویندوز یا ... نمیتونه آسیب سخت افزاری به هارد و یا هر سخت افزار دیگه بزنه.
اما احتمال از بین رفتن اطلاعات و یا خراب شدن جدول پارتیشن و ... در شرایطی که نصاب لودر مورد داشته باشه وحود داره که البته اون هم بین ویندوز و لینوکس و ... مشترکه.
قصد توهین به کسی رو ندارم اما از این جور مهندسا زیاده . نمونه یک آقای مهندسی (فوق لیسانس)که چند وقت پیش باهاشون آشنا شدم و اصرار داشتن که لینوکس بده. و کنده و... . وقتی لینوکسشو رو نگاه کردم دیدم سه تا پارتیشن درست کردن
  swap با حجم 20 گیگ .
/ با حجم 2 گیگ 
و بلاخره /boot با حجم 10 گیگ.

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
« پاسخ #8 : 26 خرداد 1387، 06:48 ب‌ظ »
قصد توهین به کسی رو ندارم اما از این جور مهندسا زیاده . نمونه یک آقای مهندسی (فوق لیسانس)که چند وقت پیش باهاشون آشنا شدم و اصرار داشتن که لینوکس بده. و کنده و... . وقتی لینوکسشو رو نگاه کردم دیدم سه تا پارتیشن درست کردن
  swap با حجم 20 گیگ .
/ با حجم 2 گیگ 

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

آفلاین mvardin

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
  • تاریخ ورود من به جامعه ی لینوکسی ها : ۲۰ آبان ۱۳۸۶
    • BLOX Official Website
« پاسخ #9 : 26 خرداد 1387، 06:55 ب‌ظ »
عجب ...  ::)
آدم چه چیزا میبینه ...
تاریخ ورود من به جامعه ی لینوکسی ها : ۲۰ آبان ۱۳۸۶

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #10 : 26 خرداد 1387، 07:18 ب‌ظ »
نقل‌قول
تقریبا و شاید عملا هیچ برنامه ای و منجمله لودر لینوکس یا ویندوز یا ... نمیتونه آسیب سخت افزاری به هارد و یا هر سخت افزار دیگه بزنه.
البته تا جایی که اطلاع دارم ویروسی هست که میتونه موتور هارددیسک رو بسوزونه. روش کارش هم اینطوریه که به هارد دستور میده که درونی‌ترین سکتور سیلندر (سکتور صفر) رو بخونه و در حینی که هد به سمت داخل سیلندر در حال حرکت هست، دستور خاموش و پارک هد رو به هارد ارسال می کنه. هد هارد میاد برگرده به سمت خارج سیلندر تا هد رو پارک کنه ولی دوباره دستور خوندن سکتور صفر رو صادر می کنه. این عمل رو به تعداد هزاران بار در ثانیه به هارد دیسک ارسال می کنه و در عمل هد هارددر یک نقطه ثابت باقی می مونه ولی جریان الکتریسیته از داخل موتور هدش برقرار هست که باعث میشه موتورش بسوزه.
ویروس می تونه بره سکتور صفر رو از بین ببره و باعث بشه که هارددیسک دیگه قابل استفاده نباشه (هرچند از لحاظ سخت‌افزاری مشکلی براش بوجود نیومده)

نقل‌قول
  swap با حجم 20 گیگ .
/ با حجم 2 گیگ

:o ??? ::)

« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1387، 08:39 ب‌ظ توسط سید مهدی »
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین Manwe

• Full Member
  • *
  • ارسال: 234
« پاسخ #11 : 26 خرداد 1387، 07:48 ب‌ظ »
برنامه لودر که توی لینوکس و سایر سیستم عاملهاس مشابه استفاده میشه (گراب و لیلو ) همون کاری رو میکنن که لودر ویندوز انجام میده اما با امکانات وآزادی بیشتر.

اما در مورد آسیب زدنه به هارد .
اما احتمال از بین رفتن اطلاعات و یا خراب شدن جدول پارتیشن و ... در شرایطی که نصاب لودر مورد داشته باشه وحود داره که البته اون هم بین ویندوز و لینوکس و ... مشترکه.
  swap با حجم 20 گیگ .
/ با حجم 2 گیگ 

Nice approach  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
 :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
. - .
         \ v /
       \ \   / /
     \ (       ) /
       ^^.^^

آفلاین dexidenova

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
  • ? ANy pRobLemS wiTH mY lOGo
« پاسخ #12 : 28 خرداد 1387، 04:50 ق‌ظ »
سلام دوستان امروز رفته بودم خرید نرم افزار تو یک مغازه از فروشنده یکی از توزیعهای لینوکس رو خواستم
فروشنده که خودش رو مهندس معرفی کرد گفت این سیستم عاملها رو نصب نکن بوتشون به هارد صدمه میزنه

البته یه احتمال دیگه هم وجود داره که شاید این اقای مهندس می خواستن به فرمت شدن هارد در اثر نصب غلط و ناشیانه لینوکس اشاره کنن که ممکنه که نتونستن منظورشونو خوب برسونن
به هر حال یه ریزه تساهل و تسامح هم بد نیست !

swap با حجم 20 گیگ .
/ با حجم 2 گیگ 

اینو دیگه باید توی کتاب رکوردهای گینیس بنویسنش !  طرف یا نمی دونسته swap چیه یا اصلا انگلیسی بلد نبوده ! ( آخه توضیح خیلی روونی داره ! )
خداحافظي با اوپن سورس !

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #13 : 28 خرداد 1387، 07:00 ب‌ظ »
جالب اینه که لینوکس سالها قیبل از اینکه ویندوزی و داسی باشه وجود داشته . ؟؟؟ عجب فتوایی. در ضمن لینوکس بعد ویندوز اگه نصب بشه روی mbr ذخیره میشه

آفلاین shahram001

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 28 خرداد 1387، 07:16 ب‌ظ »

البته یه احتمال دیگه هم وجود داره که شاید این اقای مهندس می خواستن به فرمت شدن هارد در اثر نصب غلط و ناشیانه لینوکس اشاره کنن که ممکنه که نتونستن منظورشونو خوب برسونن
به هر حال یه ریزه تساهل و تسامح هم بد نیست !

swap با حجم 20 گیگ .
/ با حجم 2 گیگ 

اینو دیگه باید توی کتاب رکوردهای گینیس بنویسنش !  طرف یا نمی دونسته swap چیه یا اصلا انگلیسی بلد نبوده ! ( آخه توضیح خیلی روونی داره ! )
نه دوست من منظور مهندسه لودر لینوکس بود من بهش گفتم میخوام لینوکس و ویندوز رو با هم داشته باشم :-X