انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چطور CPU و RAM را ریفرش کنیم؟ (چیزی شبیه به purge کردن)  (دفعات بازدید: 3880 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
با سپاس از آقا دانیال برای نکته زیبای خالی کردن سواپ.

این روش یونیکس نیست. اگه نیاز به فضای خالی باشه، خودش اطّلاعات بی‌ارزش قبلی رو پاک می‌کنه

اما سوال:

۱. برای مطلب فوق رفرنس هم میتوانید بدهید؟

۲. چطور تشخیص می دهد که اطلاعات بی ارزش کدام هستند؟ معیار یونیکس چیست؟
اصلا چرا باید اطلاعات بی ارزش روی رم باقی بماند که البته من معتقدم می ماند.

-------------------

و دوستی که روش افزایش تمایل استفاده از سواپ را، خیلی ممنون ولی این چه فایده ای دارد، باعث کند تر شدن سیستم میشود یا تند تر شدن؟
باز هم میگم اگه میشد به این یونیکس یا لینوکس حالی کرد که چی را بزار روی رم و چی را روی سواپ همه جی حل بود.

یا لااقل خودش عقلش می رسید و مثلا بر اساس این که در چند ثانیه اخیر از کدام اطلاعات روی حافظه موقت توسط پروسس هابیشتر استفاه می شود، آنها را به رم منتقل می کرد و اطلاعات کم کاربرد را به سواپ منتقل می کرد خیلی در افزایش راندمان سیستم موثر بود.

-----------------------
باز هم از مشارکت همه دوستان در این بحث جالب تشکر می کنم.

----------------

برای دوستانی که مثل آقا امین براشون جالب بود که من از چه کدی استفاده می کنم که پدر سیستم را در میاره میتونید به لینک های زیر بروید:

https://launchpad.net/yade/

این کد متن باز بدرد خیلی از رشته های مهندسی میخوره (مثل عمران - تمام گرایشها - مکانیک بعضی از گرایش ها- مهندسی شیمی -مهندسی معدن - مهندسی متالورژی و .... و حتی فیزیک گرایش دینامیک مولکولی )
البته رشته من مکانیک گرایش طراحی کاربردی است.

;) :)
« آخرین ویرایش: 26 فروردین 1392، 07:54 ب‌ظ توسط mhsafe »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هیچ سامانه‌ی مدیریت حافظه‌ای اطّلاعات بی استفاده رو پاک نمی‌کنه، چون پاک کردن یه عمل زمان‌بر و بی‌فایده‌است. یونیکس از الگوریتم سالمندی (aging) برای این کار استفاده می‌کنه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
عزیز جان کدت مشکل داره. اگه از آرایه استفاده میکنی یا بصورت داینامیک حافظه تخصیص میدی، باید حافظه آزاد بشه وگرنه سربار ایجاد شده در حلقه حافظه رو پر میکنه. اگه کدت با C هست بگو تا راهش رو بگم بهت.
Godisnowhere

آفلاین mhsafe

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
عزیز جان کدت مشکل داره. اگه از آرایه استفاده میکنی یا بصورت داینامیک حافظه تخصیص میدی، باید حافظه آزاد بشه وگرنه سربار ایجاد شده در حلقه حافظه رو پر میکنه. اگه کدت با C هست بگو تا راهش رو بگم بهت.

ممنون از شما دوست عزیز، بله کد من c++ hast (هست.)

این هم لینک کد:
https://yade-dem.org/doc/installation.html
میتوانی به Source code اون مراجعه کنی. خیلی مفصله. اگه از روی پکیج هم نصب کنی متونی با دستور زیر پرفورمنس سیستمت را برای این برنامه برررسی کنی

yade-stable --performance -j2

البته به جای عدد ۲ در آخر دستور باید تعداد کور های cpu را بنویسی تا از همشون استفاده بکنه

و البته بعد از اجرا باید چند دقیقه صبر کنی تا یه سری کد آزمایشی را چند با اجرا کنه تا بهت بگه سیستمت برای تحلیح های واقعی چقدر زمان میگیره که انجامشون بده