و بهتر از اون اینکه بشه با یه نرم افزار این قضیه را مدریت دستی کرد که کی (کدام پروسس ها)بره روی SWAP و کدام روی RAM
و باز هم بهتر تر میشد اگه یه نرم افزاری وجود داشت که به طور اتوماتیک اطلاعاتی را که مراجعه به آنها کم است را به SWAP منتقل کند و برعکس اطلاعاتی را که قبلا روی SWAP رفته و الان زیاد داره مورد استفاده قرار میگره را به RAM منتقل می کرد.
خوب کار این برنامه اینه که گفتی یعنی میاد و اطلاعاتی که لازم نداره رو میفرسته روی سواپ و در صورت نیاز بر میگردونه روی رم
خوب راه حل اصلی این هست که شما بیای و نزاری این اطلاعات بالا بیاد (در هنگام بوت غیر فعالش کنی)البته برنامه های غیر ضروری
خوب راه ها مختلفه ولی من 2 تا از ساده ترین راه ها رو میگم
1- این کد رو بزنی
sudo sed -i "s/NoDisplay=true/NoDisplay=false/g" /etc/xdg/autostart/*.desktop
بعد از وارد کردن کد در ترمینال برای شما در استارت آپ برنامه هایی که هیدن هست و میاد بالا و شما بصورت معمول نمیبینی رو برات در اونجا نشون میده مثلا اوبونتو وان که ازش استفاده نمیکنی 35 میگ از رم رو میگیره اون یکی از گزینه هاست بقیقه رو هم خودت تشخیص بده که کدوم رو نمیخوای
فقط یه نکته این که در این قسمت فقط در صورت باز نشدن برنامه سرعتت افزایش پیدا میکنه و اگه بعد بوت اون برنامه رو اجرا کردی میاد و درون رم قرار میگیره و باز باید با سیستم مانیتور برنامه رو کیل(بکشی) کنی
2- استفاده ار برنامه بوت منیجر (داخل مرکز نرم افزاری هست)اسم دقیقش یادم نیست (آلان با اوبونتو نیستم)ولی اگه بزنی بوت منیجر میاد بعد از نصب یک سری از سرویس های غیر ضروری رو از کار بندار
استفاده از برنامه های دیگه که من پیشنهادم همین 2 راه ساده هست چون تازه واردی بهتره این 2 راه رو هم بری بویژه راه اولی
اگه رمت بالاست (مثلا 4گیگ)و کار سنگین نمیکنی راهی که به ماتریکس پیشنهاد دادم رو هم میتونی بری اینجوری کلی سرعتت میاد بالا (البته در هنگام کارهای نیمه سنگین) اگه رمت پایین هست پیشنهادم این هست که یه میز کار سبک و کارا رو انتخاب کن و اون رو شخصی سازی کن چون یونیتی برای سیستم های پایین سنگین هست و نیاز به رم بالا داره
ببین برای این جور کارها(از کار انداختن برنامه هنگام بوت) باید خیلی مراقب باشی چون ممکنه سیستم دیگه بالا نیاد (یک برنامه و سرویس حیاتی رو از کار بندازی)ولی برنامه های بیخود روی سیستم زیادن اونها رو از کار بندازی اوبونتوتت شاد میشه مثل همون اوبونتو وان که گفتم